دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ann Chandonnet
سری:
ISBN (شابک) : 1889963712, 9781889963716
ناشر: University of Alaska Press
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 250
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 17 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Gold Rush Grub: From Turpentine Stew to Hoochinoo به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گلد راش گراب: از خورش سقز تا هوچینو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Ann Chandonnet تاریخچهای از غذای عجله طلا را با دستور العملهای دلچسب، از جکهای خمیر ترش گرفته تا خارپشت خورشتی، برای ما به ارمغان میآورد. از وعدههای غذایی معدنچیان و درمانهای خانگی گرفته تا کرایه تعطیلات، نوشیدنیها، و نظافت خانه، گلد راش گراب رد پای افراد را از کارخانه ساترز در کالیفرنیا تا آلاسکا و کلوندایک دنبال میکند. اولین تاریخ غذا در نوع خود، گلد راش گراب نمایی پانوراما از دوره ای هیجان انگیز در تاریخ آمریکا غلاتی که افراد تمبر می خوردند تحت تأثیر همه چیز از آب و هوای قطبی گرفته تا کشاورزی در ساحل اقیانوس آرام و بسته بندی گوشت در غرب میانه قرار داشت. برای کسانی که آن را غنی کردند، صدف، بستنی و کنیاک وجود داشت. خوانندگانی که کام ماجراجویانه دارند، می توانند دستور العمل هایی را برای حلزون سیاه پوستی و سوپ گزنه امتحان کنند. کسانی که ترجیح می دهند جوجه تیغی ها و خرس ها را در آرامش رها کنند، از عکس های نثر جذاب و تاریخی لذت خواهند برد. Gold Rush Grub برای خوانندگان عمومی، علاقه مندان به کتاب آشپزی و هر کسی که عاشق یک غذای خوب و یک داستان عالی است، جذاب خواهد بود.\"در اینجا مقدار زیادی از تاریخچه عجله طلا وجود دارد که آن را بالاتر از کتاب آشپزی معمولی شما قرار می دهد.\ " بررسی کتاب Midwest \"[A] تاریخچه جدید و جذاب آشپزی معدنچیان طلا در کالیفرنیا، آلاسکا و کلوندایک.\"Northwest PalateChandonnet به خوبی نشان می دهد که چگونه آشپزی بالا و پایین عجله های طلای غربی با جریان اصلی آشپزی آمریکا مطابقت دارد. نگاهی منحصربهفرد به آخرین ماجراجویی بزرگ. بروس مرل، کتابشناس آلاسکا، کتابخانههای شهرداری آنکوریج
Ann Chandonnet brings us a rollicking history of gold rush food complete with hearty recipes ranging from sourdough flapjacks to stewed porcupine. From miners meals and home remedies to holiday fare, beverages, and housekeeping, Gold Rush Grub follows the trail of stampeders from Sutter's Mill in California to Alaska and the Klondike.The first food history of its kind, Gold Rush Grub presents a panoramic view of an exciting period in American history. The grub that stampeders ate was affected by everything from arctic weather to Pacific Coast agriculture and Midwest meat packing. For those who struck it rich, there were oysters, ice cream, and cognac. The less fortunate had to make due with beans and nettle soup.Readers with an adventurous palate can experiment with recipes for scalloped grayling and caribou scrapple. Those who prefer to leave the porcupines and bears in peace will enjoy the engaging prose and historic photographs. Gold Rush Grub will appeal to general readers, cookbook aficionados, and anyone who loves a good meal and a great story."There's a heavy dose of gold rush history here, which sets it a cut above your normal recipe-oriented cookbook." The Midwest Book Review "[A] fascinating new culinary history of gold miners in California, Alaska and the Klondike."Northwest PalateChandonnet ably demonstrates how the cuisine high and low of the western gold rushes fits into America's culinary mainstream. A unique look at the last great adventure.Bruce Merrell, Alaska Bibliographer, Anchorage Municipal Libraries