دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Hans Mollet, Arnold Grubenmann, Helen Payne سری: ISBN (شابک) : 3527302018, 9783527302017 ناشر: Wiley-VCH سال نشر: 2001 تعداد صفحات: 443 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 24 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Formulation Technology: Emulsions, Suspensions, Solid Forms به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فن آوری فرمولاسیون: امولسیون ها، تعلیق ها، فرم های جامد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بسیاری از مواد یا ترکیبات شیمیایی - آلی یا معدنی، طبیعی یا مصنوعی - به شکل خالص خود استفاده نمی شوند. برای اینکه ماده موثره مؤثرتر باشد یا فرم تحویل ایدهآل برای بازار به دست آید، مراحل سنتز و خالصسازی واقعی با فرمولاسیون دنبال میشوند تا محصولات نهایی از پودرها، آگلومرهها و گرانولها تا سوسپانسیونها، امولسیونها، میکروامولسیونها ارائه شود. ، میکروکپسول ها، آماده سازی های فوری، لیپوزوم ها و قرص ها. گاهی اوقات شامل یک عملیات اختلاط ساده است، گاهی اوقات به یک سری کامل از روش های مهندسی نسبتاً پیچیده مانند خرد کردن، پراکندگی، امولسیون سازی، تجمع یا خشک کردن نیاز دارد. تولید مواد دارویی، مواد شیمیایی کشاورزی، رنگدانه ها و رنگ ها، مواد غذایی، مواد شوینده، لوازم آرایشی و بهداشتی و بسیاری از محصولات دیگر؛ همچنین ابزارهای عملی لازم را برای درک رابطه ساختار/فعالیت برای شیمیدانان و مهندسان شیمی فراهم می کند.
Many chemical substances or compounds - organic or inorganic, natural or synthetic - are not used in their pure form. In order for the active ingredient to be most effective or to obtain the ideal delivery form for the market, the actual synthesis and purification steps are followed by formulation to give end products that range from powders, agglomerates, and granules to suspensions, emulsions, microemulsions, microcapsules, instant preparations, liposomes, and tablets.Formulation combines colloid and surface chemistry with chemical process engineering; sometimes it consists of a simple mixing operation, sometimes it requires an entire series of rather complicated engineering procedures such as comminution, dispersion, emulsification, agglomeration or drying.This book covers basic physico-chemical theory as well as its applications in the chemical industry for the production of pharmaceuticals, agrochemicals, pigments and dyes, food, detergents, cosmetics and many other products; it also provides chemists and chemical engineers with the necessary practical tools for the understanding of the structure/ activity relationship.
fmatter......Page 1
ch01......Page 10
ch02......Page 68
ch03......Page 114
ch04......Page 132
ch05......Page 140
ch06......Page 190
ch07......Page 256
ch08......Page 274
ch09......Page 304
ch10......Page 326
ch11......Page 336
ch12......Page 360
ch13......Page 384
ch14......Page 398
ch15......Page 408
index......Page 430