دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Se-Kwon Kim (Eds.)
سری: Advances in Food and Nutrition Research 64
ISBN (شابک) : 9780123876690, 1043452664
ناشر: Academic Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 458
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Marine Medicinal Foods: Implications and Applications, Macro and Microalgae به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذاهای دارویی دریایی: پیامدها و کاربردها ، کلان و میکرو جلبکها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد درباره غذاهای دارویی از دریا اصول زیست فعال منابع
مختلف گل های دریایی (مهره داران و بی مهرگان)، جانوران (جلبک های
ماکرو و میکرو) و میکروبی را روایت می کند. مشارکت دانشمندان
برجسته در سراسر جهان در مورد آخرین پیامدهای پیشرفته در توسعه و
کاربرد غذاهای کاربردی منشاء دریایی، به عنوان داروها و داروهای
بالقوه برای منافع بشر، با برآورده کردن نیازهای غذایی موجود،
توضیح می دهد.
*آخرین اطلاعات مهم برای دانشمندان علوم غذایی و متخصصان
تغذیه
*مقالات بررسی شده توسط گروهی از دانشمندان محترم
*مجموعه پیشرو از سال 1948
This volume on medicinal foods from the sea narrates
the bioactive principles of various marine floral (vertebrate
and Invertebrate), faunal (Macro and Micro algal) and microbial
sources. Contributions from eminent scientists worldwide
explain about the latest advance implications in the
development and application of marine originated functional
foods, as potential pharmaceuticals and medicines for the
benefit of humankind by meeting the present nutraceutical
demands.
*The latest important information for food scientists and
nutritionists
*Peer-reviewed articles by a panel of respected
scientists
*The go-to series since 1948
Content:
Series Page
Page ii
Copyright
Page iv
Contributors
Pages xv-xviii
Preface
Pages xix-xx
Se-Kwon Kim
Chapter 1 - Present and Future Prospects of Seaweeds in Developing Functional Foods
Pages 1-15
Eresha Mendis, Se-Kwon Kim
Chapter 2 - Nutritional and Digestive Health Benefits of Seaweed
Pages 17-28
Niranjan Rajapakse, Se-Kwon Kim
Chapter 3 - Marine Edible Algae as Disease Preventers
Pages 29-39
Claudia Mariana Gomez-Gutierrez, Graciela Guerra-Rivas, Ima Esthela Soria-Mercado, Nahara Ernestina Ayala-SГЎnchez
Chapter 4 - Potential Role of Marine Algae on Female Health, Beauty, and Longevity
Pages 41-55
Se-Kwon Kim, Ratih Pangestuti
Chapter 5 - Sea Lettuces: Culinary Uses and Nutritional Value
Pages 57-70
Se-Kwon Kim, Ratih Pangestuti, Puji Rahmadi
Chapter 6 - Marine Algal Sources for Treating Bacterial Diseases
Pages 71-84
M.L. Arvinda Swamy
Chapter 7 - Physical, Chemical, and Biological Properties of Wonder Kelp—Laminaria
Pages 85-96
Se-Kwon Kim, Ira Bhatnagar
Chapter 8 - Medicinal Effects of Phlorotannins from Marine Brown Algae
Pages 97-109
Se-Kwon Kim, S.W.A. Himaya
Chapter 9 - Biological Activities and Potential Health Benefits of Fucoxanthin Derived from Marine Brown Algae
Pages 111-128
Se-Kwon Kim, Ratih Pangestuti
Chapter 10 - Phlorotannins and Fucoidans from Marine Macroalgae as Matrix Metalloproteinase Inhibitory Substances and Their possible Application as Medicinal Foods
Pages 129-141
Se-Kwon Kim, Noel Vinay Thomas, Xifeng Li
Chapter 11 - Protective Effect of Polysaccharide from Hizikia fusiformis Against Ethanol-Induced Toxicity
Pages 143-161
Hye-Jung Hwang, In-Hye Kim, Taek-Jeong Nam
Chapter 12 - Functional Properties of Brown Algal Sulfated Polysaccharides, Fucoidans
Pages 163-178
You-Jin Jeon, W.A.J.P. Wijesinghe, Se-Kwon Kim
Chapter 13 - Polysaccharides from Capsosiphon fulvescens Stimulate the Growth of Gastrointestinal Cells
Pages 179-190
Hye-Jung Hwang, In-Hye Kim, Taek-Jeong Nam
Chapter 14 - Potential Beneficial Effects of Marine Algal Sterols on Human Health
Pages 191-198
Se-Kwon Kim, Quang Van Ta
Chapter 15 - Laminaria japonica as a Food for the Prevention of Obesity and Diabetes
Pages 199-212
Miyuki Shirosaki, Tomoyuki Koyama
Chapter 16 - Anticancer Compounds from Marine Macroalgae and Their Application as Medicinal Foods
Pages 213-224
Se-Kwon Kim, Noel Vinay Thomas, Xifeng Li
Chapter 17 - Marine Algae: Natural Product Source for Gastrointestinal Cancer Treatment
Pages 225-233
Se-Kwon Kim, Mustafa Zafer Karagozlu
Chapter 18 - Anticoagulant Effect of Marine Algae
Pages 235-244
Se-Kwon Kim, Isuru Wijesekara
Chapter 19 - Potential Application of Marine Algae as Antiviral Agents in Medicinal Foods
Pages 245-254
Se-Kwon Kim, Thanh-Sang Vo, Dai-Hung Ngo
Chapter 20 - Anti-HIV Activity of Extracts and Compounds from Marine Algae
Pages 255-265
Se-Kwon Kim, Fatih Karadeniz
Chapter 21 - Antiallergic Benefit of Marine Algae in Medicinal Foods
Pages 267-275
Se-Kwon Kim, Thanh-Sang Vo, Dai-Hung Ngo
Chapter 22 - Marine Macro- and Microalgae as Potential Agents for the Prevention of Asthma: Hyperresponsiveness and Inflammatory Subjects
Pages 277-286
Mahinda Senevirathne, Se-Kwon Kim
Chapter 23 - Impact of Marine Micro- and Macroalgal Consumption on Photoprotection
Pages 287-295
Ramjee Pallela, Se-Kwon Kim
Chapter 24 - Seaweed Proteins and Amino Acids as Nutraceuticals
Pages 297-312
Monika ДЊernГЎ
Chapter 25 - Medicinal Effects of Peptides from Marine Microalgae
Pages 313-323
Se-Kwon Kim, Kyong-Hwa Kang
Chapter 26 - Seaweed as a Source of Novel Nutraceuticals: Sulfated Polysaccharides and Peptides
Pages 325-337
A. JimГ©nez-Escrig, E. GГіmez-OrdГіГ±ez, P. RupГ©rez
Chapter 27 - Seaweed Lipids as Nutraceuticals
Pages 339-355
Ladislava MiЕЎurcovГЎ, Jarmila AmbroЕѕovГЎ, DuЕЎan Samek
Chapter 28 - Seaweed Vitamins as Nutraceuticals
Pages 357-369
SoЕ€a Е krovГЎnkovГЎ
Chapter 29 - Seaweed Minerals as Nutraceuticals
Pages 371-390
Ladislava MiЕЎurcovГЎ, Ludmila MachЕЇ, Jana OrsavovГЎ
Chapter 30 - Medicinal Benefits of Sulfated Polysaccharides from Sea Vegetables
Pages 391-402
Se-Kwon Kim, Yong-Xin Li
Chapter 31 - The Perspectives of the Application of Biofilm in the Prevention of Chronic Infections
Pages 403-416
Abdul Bakrudeen Ali Ahmed, Rosna Mat Taha
Chapter 32 - Osteoporosis Treatment: Marine Algal Compounds
Pages 417-427
Jayachandran Venkatesan, Se-Kwon Kim
Chapter 33 - Marine Algae Possess Therapeutic Potential for Ca-Mineralization via Osteoblastic Differentiation
Pages 429-441
Minh Hong Thi Nguyen, Won-Kyo Jung, Se-Kwon Kim
Chapter 34 - Extracts of Marine Algae Show Inhibitory Activity Against Osteoclast Differentiation
Pages 443-454
Tomoyuki Koyama
Index
Pages 455-466