ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Italian Cuisine: A Cultural History (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

دانلود کتاب آشپزی ایتالیایی: یک تاریخ فرهنگی (هنرها و سنت های سفره: دیدگاه هایی در مورد تاریخ آشپزی)

Italian Cuisine: A Cultural History (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

مشخصات کتاب

Italian Cuisine: A Cultural History (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0231122322, 9780231509046 
ناشر: Columbia University Press 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Italian Cuisine: A Cultural History (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزی ایتالیایی: یک تاریخ فرهنگی (هنرها و سنت های سفره: دیدگاه هایی در مورد تاریخ آشپزی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزی ایتالیایی: یک تاریخ فرهنگی (هنرها و سنت های سفره: دیدگاه هایی در مورد تاریخ آشپزی)

ایتالیا، کشوری با صد شهر و هزار برج ناقوس، همچنین کشوری با صد غذا و هزاران دستور پخت است. تنوع زیادی از شیوه های آشپزی آن منعکس کننده تاریخی است که برای مدت طولانی تحت سلطه منطقه گرایی و تقسیم بندی سیاسی است و منجر به تصور رایج از غذاهای ایتالیایی به عنوان موزاییکی از آداب و رسوم منطقه ای به جای یک سنت واحد شده است. با این وجود، این کتاب جدید باشکوه توسعه یک سنت آشپزی متمایز و یکپارچه را در سراسر شبه جزیره ایتالیا نشان می‌دهد. آلبرتو کاپاتی و ماسیمو مونتاناری شبکه‌ای از آداب و رسوم آشپزی، آداب و رسوم غذا، و شیوه‌های آشپزی را کشف می‌کنند که قدمت آن به قرون وسطی می‌رسد. ایتالیایی ها قابل شناسایی هستند: o ایتالیایی ها 300 سال قبل از سایر اروپایی ها از چنگال ها استفاده می کردند، احتمالاً به این دلیل که برای رسیدگی به ماکارونی که لغزنده و به طرز خطرناکی داغ است مورد نیاز بود. بقیه اروپا تاکید بیشتری بر سبزیجات و کمتر بر گوشت داشتند. سالاد در اوایل قرن شانزدهم جنبه متمایز غذای ایتالیایی بود. نویسندگان بر تحولات آشپزی در اواخر قرون وسطی، رنسانس و دوران باروک تمرکز کردند. توسط انبوهی از کتاب های آشپزی تولید شده در اوایل دوره مدرن. آنها نشان می دهند که چگونه هویت های آشپزی ایتالیا در طول قرن ها از طریق تبادل اطلاعات و تکنیک ها در میان مناطق جغرافیایی و طبقات اجتماعی پدیدار شده است. اگرچه از نظر زمانی، مکانی و اجتماعی متنوع هستند، اما این غذاها به تجربه ای رایج اشاره دارد که می توان آن را ایتالیایی توصیف کرد. آشپزی ایتالیایی که به صورت موضوعی حول موضوعات کلیدی در تاریخ آشپزی سازماندهی شده و به زیبایی نشان داده شده است، تاریخچه ای غنی از مواد اولیه، غذاها، تکنیک ها و آداب و رسوم اجتماعی پشت غذاهای ایتالیایی است که امروزه می شناسیم و دوست داریم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Italy, the country with a hundred cities and a thousand bell towers, is also the country with a hundred cuisines and a thousand recipes. Its great variety of culinary practices reflects a history long dominated by regionalism and political division, and has led to the common conception of Italian food as a mosaic of regional customs rather than a single tradition. Nonetheless, this magnificent new book demonstrates the development of a distinctive, unified culinary tradition throughout the Italian peninsula.Alberto Capatti and Massimo Montanari uncover a network of culinary customs, food lore, and cooking practices, dating back as far as the Middle Ages, that are identifiably Italian:o Italians used forks 300 years before other Europeans, possibly because they were needed to handle pasta, which is slippery and dangerously hot.o Italians invented the practice of chilling drinks and may have invented ice cream.o Italian culinary practice influenced the rest of Europe to place more emphasis on vegetables and less on meat.o Salad was a distinctive aspect of the Italian meal as early as the sixteenth century.The authors focus on culinary developments in the late medieval, Renaissance, and Baroque eras, aided by a wealth of cookbooks produced throughout the early modern period. They show how Italy's culinary identities emerged over the course of the centuries through an exchange of information and techniques among geographical regions and social classes. Though temporally, spatially, and socially diverse, these cuisines refer to a common experience that can be described as Italian. Thematically organized around key issues in culinary history and beautifully illustrated, Italian Cuisine is a rich history of the ingredients, dishes, techniques, and social customs behind the Italian food we know and love today.



فهرست مطالب

Introduction: Identity as Exchange Italy: A Physical and Mental Space The Italian Way of Eating The Formation of Taste The Sequence of Dishes Communicating Food: The Recipe Collection The Vocabulary of Food The Cook, the Innkeeper, and the Woman of the House Science and Technology in the Kitchen Toward a History of the Appetite




نظرات کاربران