دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ray V Herren
سری:
ISBN (شابک) : 1428335927, 9781428335929
ناشر: Delmar Cengage Learning
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 273
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 34 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Art and Science of Livestock Evaluation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هنر و علوم ارزیابی دام نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هنر و علم ارزیابی دام شما را برای انتخاب دام آماده می کند. هدف اصلی این کتاب ارائه آموزش و ارزیابی در مورد خوک، گاو، اسب و گوسفند، با فصل های جداگانه ارائه اطلاعات جاری در مورد گونه های مختلف دام است. آموزش نحوه رقابت و قضاوت در مسابقه ارائه شده است. هدف این است که به دانشآموزان کمک کنیم تا مهارتهای لازم را برای ارزیابی ویژگیهای مثبت و منفی مانند تناسب اندام ساختاری، چربی بدن، ماهیچهسازی و همه ویژگیهای بسیار دیگری که برای ارزیابی حیوانات استفاده میشوند، توسعه دهند. فصلهایی نیز گنجانده شدهاند که به انتخاب دام با استفاده از دادههای عملکرد و نحوه ارزیابی حیوانات بر اساس مشاهدات زنده و دادههای ثبتشده میپردازد. متن همچنین با تصاویر و تصاویر دقیق بارگذاری شده است که نمونه های بصری واضحی از صفات طبیعی و غیر طبیعی حیوانات را در اختیار شما قرار می دهد.
THE ART AND SCIENCE OF LIVESTOCK EVALUATION prepares you for livestock selection. The main objective of the book is to provide instruction and evaluation on swine, cattle, horses and sheep, with separate chapters supplying current information on the various species of livestock. Instruction is provided on how to compete in and judge competition. The aim is to help students develop the necessary skills to evaluate positive and negative traits such as structural fitness, body fat, muscling, and all the other many qualities used to appraise animals. Chapters are also included that deal with selecting livestock using performance data, and how to evaluate animals based upon live observations and recorded data. The text is also loaded with detailed images and illustrations providing you with sharp visual examples of normal and abnormal animal traits.
Front Cover......Page 1
Title Page......Page 2
Copyright......Page 5
Contents ......Page 8
Preface ......Page 10
Acknowledgements ......Page 12
SECTION ONE: Introduction......Page 14
CHAPTER 1 SELECTING LIVESTOCK: ART OR SCIENCE?......Page 15
CHAPTER 2 PLACING LIVE CLASSES OF ANIMALS......Page 26
CHAPTER 3 PRESENTING ORAL REASONS......Page 37
SECTION TWO: Swine......Page 46
CHAPTER 4 SELECTING BREEDING SWINE......Page 47
CHAPTER 5 THE SELECTION OF MARKET SWINE......Page 65
CHAPTER 6 USING PERFORMANCE DATA AND EXPECTED PROGENY DIFFERENCES IN SWINE......Page 83
SECTION THREE: Cattle......Page 96
CHAPTER 7 SELECTING BREEDING CATTLE......Page 97
CHAPTER 8 EVALUATING AND GRADING MARKET BEEF ANIMALS......Page 111
CHAPTER 9 EVALUATING PERFORMANCE DATA FOR BEEF CATTLE......Page 128
SECTION FOUR: Sheep......Page 138
CHAPTER 10 SELECTING BREEDING SHEEP......Page 139
CHAPTER 11 SELECTING MARKET SHEEP......Page 155
CHAPTER 12 WOOL JUDGING......Page 170
CHAPTER 13 EVALUATING SHEEP PERFORMANCE DATA......Page 184
SECTION FIVE: Horses......Page 194
CHAPTER 14 HORSE JUDGING: ANATOMY, TERMINOLOGY AND RULES......Page 195
CHAPTER 15 JUDGING THE HALTER CLASS-EVALUATING CONFORMATION......Page 206
CHAPTER 16 RIDING CLASSES......Page 227
Appendix 1......Page 248
Appendix 2......Page 258
Glossary ......Page 262
Index ......Page 270