ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home

دانلود کتاب پخت نان صنعتگر: 10 فرمول تخصصی برای پخت نان بهتر در خانه

Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home

مشخصات کتاب

Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781616735265, 1592534538 
ناشر: Quarry Books 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 34 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پخت نان صنعتگر: 10 فرمول تخصصی برای پخت نان بهتر در خانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پخت نان صنعتگر: 10 فرمول تخصصی برای پخت نان بهتر در خانه



توضیحات محصول

در حالی که نان زمانی دلالت بر یک نان سفید ساده و تکه‌شده از سوپرمارکت داشت، مصرف‌کنندگان شروع به در نظر گرفتن محصول با دید پیچیده‌تری کرده‌اند. علاقه مندان به نان بیش از هر زمان دیگری از مجموعه متنوع نان های با کیفیت بالا آگاه هستند و به دنبال محصولات دست ساز در بازارهای کشاورزان محلی، فروشگاه های مواد غذایی ارگانیک، فروشگاه های تخصصی ... حتی اینترنت هستند. پخت نان صنعتگر نشان خواهد داد که یافتن این نان های تخصصی به آسانی جستجو در آشپزخانه شماست!

پخت نان صنعتگر فرمولی ساده و ساده ارائه می دهد- رویکرد مبتنی بر پخت نان در خانه، باعث می‌شود که اختلاط، بالا آمدن و خود پخت راحت‌تر و کمتر ترسناک‌تر شود. سرآشپز سیریل هیتز با عکس‌های مرحله‌به‌گام فرآیند تمام رنگی و دستورالعمل‌های واضح به شما نشان می‌دهد که چگونه تنها با 10 فرمول می‌توانید بیش از 40 محصول مختلف را برای ساده‌سازی خلق کنید؟

درباره نویسنده

سیریل هیتز رئیس گروه مؤسسه بین المللی شیرینی پزی و شیرینی در دانشگاه جانسون و ولز در پراویدنس، رود آیلند است. او از مدرسه طراحی رود آیلند فارغ التحصیل شد و پس از آن به زادگاهش سوئیس بازگشت و یک دوره سه ساله کارآموزی را به عنوان سرآشپز شیرینی پزی/شکلاتی گذراند. او برای اولین بار در اروپا با پخت نان آشنا شد، که پایه و اساس مهارت هایی را که او را به جایگاه امروزی رساند، گذاشت. هیتز در سطح ملی و بین المللی با جوایز و دستاوردهای متعدد شناخته شده است. او در سال 2007 و 2008 توسط مجله Pastry Art & Design به عنوان ده شیرینی سرآشپز برتر آمریکا انتخاب شد. در سال 2004 در مسابقات قهرمانی تیم ملی نان و شیرینی شرکت کرد و مدال طلای کلی تیمی و همچنین جوایز نان انفرادی را به دست آورد. او یکی از اعضای تیم صنفی نانوایان ایالات متحده آمریکا بود که در سال 2002 در کوپه دو موند د لا بولانژری در پاریس، فرانسه شرکت کرد، جایی که این تیم مدال نقره را به دست آورد. او مربی و کارشناس مهمان در بسیاری از رویدادها و مدارس آشپزی ملی و بین المللی بوده است و در هیئت مشورتی انجمن صنفی نانوایان آمریکا خدمت می کند. سیریل هیتز اغلب در شبکه غذا دیده می شود و در برنامه امروزی NBC نمایش داده می شود. آثار او صفحات مجلات متعدد و فضای داخلی سالن‌های نمایشگاه و موزه‌ها، از جمله COPIA در ناپا، کالیفرنیا را زیبا کرده است. او تولید کننده سری دی وی دی های آموزشی خودش است. برای اطلاعات بیشتر در مورد آثار او، به www.breadhitz.com مراجعه کنید.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Product Description

While bread once implied a simple, sliced white loaf from the supermarket, consumers have begun to consider the product in a more sophisticated light. Bread enthusiasts are more aware of the diverse array of high-quality breads than ever before and are seeking out handmade artisan products at local farmers markets, organic grocery stores, specialty shops...even the Internet. Baking Artisan Bread will show that finding these specialty breads is as easy as looking in your own kitchen!

Baking Artisan Bread provides a simplified, formula-based approach to baking bread at home, making the mixing, the rising, and the baking itself more approachable and less intimidating. With step-by-step full-color process shots and clear directions, chef Ciril Hitz will show you how with just 10 formulas you can create more than 40 different productshows that for streamlined?

About the Author

Ciril Hitz is the Department Chair for the International Baking and Pastry Institute at Johnson & Wales University in Providence, Rhode Island. He graduated from the Rhode Island School of Design, after which he returned to his native Switzerland and completed a three-year apprenticeship as a Pastry Chef/Chocolatier. He was first introduced to bread baking while in Europe, which laid the foundation for the skills that led him to where he is today. Hitz has been recognized nationally and internationally with numerous awards and accomplishments. He was selected as a Top Ten Pastry Chef in America in both 2007 and 2008 by Pastry Art & Design magazine. In 2004 he competed in the National Bread and Pastry Team Championship, winning the overall team Gold Medal as well as all individual bread awards. He was a member of the Bread Bakers Guild Team USA that competed at the 2002 Coupe du Monde de la Boulangerie in Paris, France, where the team captured the silver medal. He has been a guest instructor and expert at many national and international culinary events and schools and serves on the Advisory Board of the Bread Bakers Guild of America. Ciril Hitz is frequently seen on The Food Network and has been featured on the NBC's The Today Show. His work has graced the pages of numerous magazines and the interiors of exhibition halls and museums, including COPIA in Napa, California. He is the producer of his own line of educational DVDs. For more information on his work, visit www.breadhitz.com.





نظرات کاربران