ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Season to Taste: How I Lost My Sense of Smell and Found My Way

دانلود کتاب فصل به مزه: چگونه حس بویایی خود را از دست دادم و راهم را پیدا کردم

Season to Taste: How I Lost My Sense of Smell and Found My Way

مشخصات کتاب

Season to Taste: How I Lost My Sense of Smell and Found My Way

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0061915319, 9780062081506 
ناشر: HarperCollins 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English  
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Season to Taste: How I Lost My Sense of Smell and Found My Way به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فصل به مزه: چگونه حس بویایی خود را از دست دادم و راهم را پیدا کردم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فصل به مزه: چگونه حس بویایی خود را از دست دادم و راهم را پیدا کردم

روایت تکان دهنده یک سرآشپز مشتاق از یافتن راهش – در آشپزخانه و فراتر از آن – پس از یک تصادف غم انگیز حس بویایی او را از بین می برد در بیست و دو سالگی، زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل شده بود، مولی برنبام شب هایش را به خواندن کتاب های آشپزی سپری می کرد و روزهایش را در یک اغذیه فروشی در بوستون کار می کرد. ، آماده شدن برای شروع آموزش در موسسه معتبر آشپزی آمریکا. او دقیقاً می‌دانست که می‌خواهد زندگی آینده به کجا برسد: او می‌خواست سرآشپز شود. اما اندکی قبل از اینکه او برای تحصیل در دانشگاه آزاد شود، در حالی که برای دویدن در بوستون خارج شده بود، با یک ماشین تصادف کرد. این تصادف باعث شکستگی جمجمه، شکستگی لگن، پارگی زانو و از بین رفتن حس بویایی او شد. گوشت و استخوان‌ها خوب می‌شوند... اما حس بویایی او؟ او برنامه های مدرسه آشپزی خود را کنار گذاشت، شغل رستورانش را رها کرد و در افسردگی فرو رفت. «فصل به مزه» داستان چیزی است که بعداً اتفاق افتاد: چگونه او خود را بلند کرد و به یک جستجوی بزرگ و سرگرم‌کننده به امید یادگیری دوباره بو کردن رفت. او که با شادی و جذابیت عالی لوری کولوین یا روث رایشل می نویسد، علم بویایی، فرمون ها و مادلین پروست را بررسی می کند. او با کارشناسان برجسته، از جمله نویسنده الیور ساکس، دانشمند استوارت فایرستاین، و عطرساز کریستوف لاودامیل ملاقات می کند. و او از یک آزمایشگاه طعم پیشگام نیوجرسی بازدید می کند، در رستوران افسانه ای Grant Achatz شیکاگو Alinea غذا می خورد، و در یک مدرسه عطر مشهور در جنوب فرانسه ثبت نام می کند، همه در تلاش برای درک و غلبه بر وضعیت او. یک داستان شخصی تکان دهنده مملو از حقایق شگفت انگیز درباره حواس ما، فصل به مزه پر از توصیفات فراموش نشدنی از بوهایی است که بیرنبام دوباره کشف می کند - از دارچین، چوب سدر، و نان شیرینی تازه گرفته تا مرغ رزماری، اسطوخودوس و پای سیب - در حالی که او عاشق می شود. بوییدن را از ابتدا یاد می گیرد و دوباره شروع به پختن می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

An aspiring chef's moving account of finding her way—in the kitchen and beyond—after a tragic accident destroys her sense of smell At twenty-two, just out of college, Molly Birnbaum spent her nights reading cookbooks and her days working at a Boston bistro, preparing to start training at the prestigious Culinary Institute of America. She knew exactly where she wanted the life ahead to lead: She wanted to be a chef. But shortly before she was due to matriculate, she was hit by a car while out for a run in Boston. The accident fractured her skull, broke her pelvis, tore her knee to shreds—and destroyed her sense of smell. The flesh and bones would heal...but her sense of smell?And not being able to smell meant not being able to cook. She dropped her cooking school plans, quit her restaurant job, and sank into a depression. Season to Taste is the story of what came next: how she picked herself up and set off on a grand, entertaining quest in the hopes of learning to smell again. Writing with the good cheer and great charm of Laurie Colwin or Ruth Reichl, she explores the science of olfaction, pheromones, and Proust's madeleine; she meets leading experts, including the writer Oliver Sacks, scientist Stuart Firestein, and perfumer Christophe Laudamiel; and she visits a pioneering New Jersey flavor lab, eats at Grant Achatz's legendary Chicago restaurant Alinea, and enrolls at a renowned perfume school in the South of France, all in an effort to understand and overcome her condition. A moving personal story packed with surprising facts about our senses, Season to Taste is filled with unforgettable descriptions of the smells Birnbaum rediscovers—from cinnamon, cedarwood, and fresh bagels to rosemary chicken, lavender, and apple pie—as she falls in love, learns to smell from scratch, and starts, once again, to cook.





نظرات کاربران