ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Postharvest Biology and Technology of Tropical and Subtropical Fruits: Volume 3: Cocona to Mango (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

دانلود کتاب زیست شناسی و فناوری میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری پس از برداشت: جلد 3: کوکونا تا انبه (مجموعه انتشارات Woodhead در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی)

Postharvest Biology and Technology of Tropical and Subtropical Fruits: Volume 3: Cocona to Mango (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

مشخصات کتاب

Postharvest Biology and Technology of Tropical and Subtropical Fruits: Volume 3: Cocona to Mango (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1845697359, 9781845697358 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 650 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Postharvest Biology and Technology of Tropical and Subtropical Fruits: Volume 3: Cocona to Mango (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب زیست شناسی و فناوری میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری پس از برداشت: جلد 3: کوکونا تا انبه (مجموعه انتشارات Woodhead در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب زیست شناسی و فناوری میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری پس از برداشت: جلد 3: کوکونا تا انبه (مجموعه انتشارات Woodhead در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی)

در حالی که محصولاتی مانند موز، آناناس، کیوی و مرکبات مدت‌هاست که در مناطق معتدل در دسترس مصرف‌کنندگان قرار گرفته‌اند، میوه‌های جدیدی مانند لیچی، لونگان، کارامبولا و ترنجبین هم اکنون وارد بازار شده‌اند. تأیید فواید سلامتی میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری نیز ممکن است باعث افزایش بیشتر مصرف شود. میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری به ویژه در برابر تلفات پس از برداشت آسیب پذیر هستند و همچنین برای فروش در مسافت های طولانی حمل می شوند. بنابراین به حداکثر رساندن کیفیت آنها پس از برداشت ضروری است و اخیراً پیشرفت‌های زیادی در این زمینه صورت گرفته است. بسیاری از میوه های استوایی بیشتر به پوره، آب میوه و سایر محصولات با ارزش افزوده فرآوری می شوند، بنابراین بهینه سازی کیفیت محصولات فرآوری شده نیز مهم است. این کتاب‌ها آخرین فناوری‌های جدید و نوظهور پس از برداشت و پردازش را پوشش می‌دهند. جلد 1 شامل فصول مربوط به مراحل و مسائل خاص تولید است، در حالی که جلدهای 2، 3 و 4 شامل فصل هایی است که بر میوه خاص متمرکز شده است. فصل های جلد 3 این مجموعه مهم به بررسی عوامل موثر بر کیفیت میوه های مختلف استوایی و نیمه گرمسیری با تمرکز بر زیست شناسی و فناوری پس از برداشت می پردازد. موضوعات مهم مربوط به هر محصول خاص، مانند فیزیولوژی پس از برداشت، عوامل قبل از برداشت موثر بر کیفیت پس از برداشت، نگهداری کیفیت پس از برداشت، آفات و بیماری ها و محصولات فرآوری شده با ارزش افزوده، در میان موضوعات دیگر مورد بحث قرار می گیرند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

While products such as bananas, pineapples, kiwifruit and citrus have long been available to consumers in temperate zones, new fruits such as lychee, longan, carambola, and mangosteen are now also entering the market. Confirmation of the health benefits of tropical and subtropical fruit may also promote consumption further. Tropical and subtropical fruits are particularly vulnerable to postharvest losses, and are also transported long distances for sale. Therefore maximizing their quality postharvest is essential and there have been many recent advances in this area. Many tropical fruits are processed further into purees, juices and other value-added products, so quality optimization of processed products is also important. The books cover current state-of-the-art and emerging post-harvest and processing technologies. Volume 1 contains chapters on particular production stages and issues, whereas Volumes 2, 3 and 4 contain chapters focused on particular fruit. Chapters in Volume 3 of this important collection review factors affecting the quality of different tropical and subtropical fruits, concentrating on postharvest biology and technology. Important issues relevant to each specific product are discussed, such as postharvest physiology, preharvest factors affecting postharvest quality, quality maintenance postharvest, pests and diseases and value-added processed products, among other topics.





نظرات کاربران