ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Volume 2: Egg safety and nutritional quality

دانلود کتاب بهبود ایمنی و کیفیت تخم مرغ و فرآورده های تخم مرغ: جلد 2: ایمنی و کیفیت تغذیه تخم مرغ

Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Volume 2: Egg safety and nutritional quality

مشخصات کتاب

Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Volume 2: Egg safety and nutritional quality

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری: Food Science, Technology and Nutrition 
ISBN (شابک) : 0857090720, 9780857090720 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 435 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Volume 2: Egg safety and nutritional quality به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بهبود ایمنی و کیفیت تخم مرغ و فرآورده های تخم مرغ: جلد 2: ایمنی و کیفیت تغذیه تخم مرغ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بهبود ایمنی و کیفیت تخم مرغ و فرآورده های تخم مرغ: جلد 2: ایمنی و کیفیت تغذیه تخم مرغ



تخم مرغ مقرون به صرفه و دارای ارزش غذایی بالا است، در عین حال می تواند منبع بیماری های ناشی از غذا باشد. درک عوامل مؤثر بر کیفیت تخم‌مرغ در سال‌های اخیر افزایش یافته است و فناوری‌های جدیدی برای اطمینان از ایمنی تخم‌مرغ توسعه یافته است.

جلد 2 این مجموعه تحقیقات اخیر در این زمینه‌ها را بررسی می‌کند. مشارکت کنندگان بر ایمنی تخم مرغ و کیفیت تغذیه تمرکز می کنند. بخش اول یک نمای کلی از آلاینده های تخم مرغ ارائه می دهد که هم پاتوژن های میکروبی و هم باقی مانده های شیمیایی را پوشش می دهد. بخش دوم بر کنترل سالمونلا در مرغ های تخمگذار متمرکز است. فصل‌ها موضوعات ضروری مانند روش‌های نظارت و کنترل در گله‌های تخم‌گذار و روش‌های ضدعفونی تخم‌ها را پوشش می‌دهند. در نهایت، قسمت سوم به نقش تخم مرغ در تغذیه و سایر کاربردهای سلامتی می پردازد. فصل‌ها کلسترول رژیم غذایی، آلرژی به تخم‌مرغ، غنی‌سازی تخم‌مرغ و بخش‌های فعال زیستی تخم‌مرغ، از جمله موضوعات دیگر را پوشش می‌دهند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Eggs are economical and of high nutritional value, yet can also be a source of foodborne disease. Understanding of the factors influencing egg quality has increased in recent years and new technologies to assure egg safety have been developed.

Volume 2 of the series reviews recent research in these areas.  Contributors focus on egg safety and nutritional quality. Part one provides an overview of egg contaminants, covering both microbial pathogens and chemical residues. The second part concentrates on salmonella control in laying hens. Chapters cover essential topics such as monitoring and control procedures in laying flocks and egg decontamination methods. Finally, part three looks at the role of eggs in nutrition and other health applications. Chapters cover dietary cholesterol, egg allergy, egg enrichment and bioactive fractions of eggs, among other topics.





نظرات کاربران