مشخصات کتاب
Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Volume 2: Egg safety and nutritional quality
ویرایش:
نویسندگان: Maureen Bain, Yves Nys, Filip Van Immerseel
سری: Food Science, Technology and Nutrition
ISBN (شابک) : 0857090720, 9780857090720
ناشر: Woodhead Publishing
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 435
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 14 مگابایت
قیمت کتاب (تومان) : 40,000
میانگین امتیاز به این کتاب :
تعداد امتیاز دهندگان : 8
در صورت تبدیل فایل کتاب Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Volume 2: Egg safety and nutritional quality به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بهبود ایمنی و کیفیت تخم مرغ و فرآورده های تخم مرغ: جلد 2: ایمنی و کیفیت تغذیه تخم مرغ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توضیحاتی در مورد کتاب بهبود ایمنی و کیفیت تخم مرغ و فرآورده های تخم مرغ: جلد 2: ایمنی و کیفیت تغذیه تخم مرغ
تخم مرغ مقرون به صرفه و دارای ارزش غذایی بالا است، در عین حال
می تواند منبع بیماری های ناشی از غذا باشد. درک عوامل مؤثر بر
کیفیت تخممرغ در سالهای اخیر افزایش یافته است و فناوریهای
جدیدی برای اطمینان از ایمنی تخممرغ توسعه یافته است.
جلد 2 این مجموعه تحقیقات اخیر در این زمینهها را بررسی
میکند. مشارکت کنندگان بر ایمنی تخم مرغ و کیفیت تغذیه تمرکز
می کنند. بخش اول یک نمای کلی از آلاینده های تخم مرغ ارائه می
دهد که هم پاتوژن های میکروبی و هم باقی مانده های شیمیایی را
پوشش می دهد. بخش دوم بر کنترل سالمونلا در مرغ های تخمگذار
متمرکز است. فصلها موضوعات ضروری مانند روشهای نظارت و کنترل
در گلههای تخمگذار و روشهای ضدعفونی تخمها را پوشش میدهند.
در نهایت، قسمت سوم به نقش تخم مرغ در تغذیه و سایر کاربردهای
سلامتی می پردازد. فصلها کلسترول رژیم غذایی، آلرژی به
تخممرغ، غنیسازی تخممرغ و بخشهای فعال زیستی تخممرغ، از
جمله موضوعات دیگر را پوشش میدهند.
توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی
Eggs are economical and of high nutritional value, yet can
also be a source of foodborne disease. Understanding of the
factors influencing egg quality has increased in recent years
and new technologies to assure egg safety have been
developed.
Volume 2 of the series reviews recent research in these
areas. Contributors focus on egg safety and
nutritional quality. Part one provides an overview of egg
contaminants, covering both microbial pathogens and chemical
residues. The second part concentrates on salmonella control
in laying hens. Chapters cover essential topics such as
monitoring and control procedures in laying flocks and egg
decontamination methods. Finally, part three looks at the
role of eggs in nutrition and other health applications.
Chapters cover dietary cholesterol, egg allergy, egg
enrichment and bioactive fractions of eggs, among other
topics.
نظرات کاربران