ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Complete Chile Pepper Book: A Gardener's Guide to Choosing, Growing, Preserving, and Cooking

دانلود کتاب کتاب کامل فلفل شیلی: راهنمای باغبان برای انتخاب، رشد، نگهداری و پخت و پز

The Complete Chile Pepper Book: A Gardener's Guide to Choosing, Growing, Preserving, and Cooking

مشخصات کتاب

The Complete Chile Pepper Book: A Gardener's Guide to Choosing, Growing, Preserving, and Cooking

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780881929201, 9781604695809 
ناشر: Timber Press 
سال نشر: 2014;2009 
تعداد صفحات: 336 pages : color illustrations  
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب The Complete Chile Pepper Book: A Gardener's Guide to Choosing, Growing, Preserving, and Cooking به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب کامل فلفل شیلی: راهنمای باغبان برای انتخاب، رشد، نگهداری و پخت و پز نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب کامل فلفل شیلی: راهنمای باغبان برای انتخاب، رشد، نگهداری و پخت و پز

مشخصات دقیق صد گونه محبوب شیلی را به اشتراک می گذارد و شامل اطلاعاتی در مورد نحوه رشد و پرورش موفقیت آمیز آنها، همراه با نکاتی در مورد برنامه ریزی، طراحی باغ، رشد در ظروف، مقابله با آفات و بیماری ها، و پرورش و هیبریداسیون است. تکنیک های پردازش و نگهداری شامل کنسرو کردن، ترشی کردن، خشک کردن و دود کردن است. هشتاد و پنج دستور العمل خوشمزه نشان می دهد که چگونه از حرارت مشخصه فلفل چیلی در نوشیدنی ها، سس ها، پیش غذاها، سالادها، سوپ ها، خوراکی ها و دسرها استفاده کنید. درباره چیلی -- صد فلفل چیلی برتر برای باغ - - کشت فلفل دلمه ای - فرآوری و نگهداری - پخت و پز با فلفل چیلی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Shares detailed profiles of the one hundred most popular chile varieties and includes information on how to grow and cultivate them successfully, along with tips on planning, garden design, growing in containers, dealing with pests and disease, and breeding and hybridizing. Techniques for processing and preserving include canning, pickling, drying, and smoking. Eighty-five mouth-watering recipes show how to use the characteristic heat of chile peppers in beverages, sauces, appetizers, salads, soups, entrées, and desserts.;About chiles -- Top hundred (or so) chile peppers for the garden -- Capsicum cultivation -- Processing and preservation -- Cooking with chile peppers.





نظرات کاربران