ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The encyclopedia of herbs: a comprehensive reference to herbs of flavor and fragrance

دانلود کتاب دایره المعارف گیاهان: اشاره ای جامع به گیاهان معطر و طعم دهنده

The encyclopedia of herbs: a comprehensive reference to herbs of flavor and fragrance

مشخصات کتاب

The encyclopedia of herbs: a comprehensive reference to herbs of flavor and fragrance

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0881929948, 9780881929942 
ناشر: Timber Press 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب The encyclopedia of herbs: a comprehensive reference to herbs of flavor and fragrance به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دایره المعارف گیاهان: اشاره ای جامع به گیاهان معطر و طعم دهنده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دایره المعارف گیاهان: اشاره ای جامع به گیاهان معطر و طعم دهنده

این خلاصه تحقیق دقیق همه جنبه های رشد، شناسایی، برداشت، حفظ و استفاده از بیش از 500 گونه گیاهی را فراهم می کند. پروفیل های کامل نام گیاهی و خانواده گیاه را، خواه یک ساله یا چند ساله، ارتفاع، سختی، نیاز نور، مصرف آب، نوع خاک مورد نیاز و PH آن را نشان می دهد. تاریخچه غالباً جذاب این گیاه، ترکیب شیمیایی اسانس‌های آن، و کاربردهای آشپزی، منظره و صنایع دستی آن، و همچنین توصیه‌هایی در مورد نحوه تکثیر نیز گنجانده شده است. هر دو نویسنده برای اولین نسخه از کار خود جایزه Gertrude B. Foster را برای برتری در ادبیات گیاهی از انجمن گیاهان آمریکا دریافت کردند. این نسخه جدید گونه های مهمی را اضافه می کند و شامل نامگذاری به روز شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This meticulously researched compendium provides every aspect of growing, identifying, harvesting, preserving, and using more than 500 species of herbs. Thorough profiles provide a plant's botanical name and family, whether it is an annual or perennial, its height, hardiness, light requirements, water consumption, required soil type, and pH. The often fascinating history of the plant, the chemistry of its essential oils, and its culinary, landscape, and craft uses are also included, as is advice on how to propagate. For the first edition of their work, both authors received The Gertrude B. Foster Award for Excellence in Herbal Literature from the Herb Society of America. This new edition adds important species and includes updated nomenclature.



فهرست مطالب

Content: Plant identification --
What\'s in a name? --
The flavors and fragrances of herbs --
How to maximize flavor and fragrance --
How to create the best growing conditions --
Container cultivation --
Propagation and planting --
Keeping herbs healthy --
The harvest --
Herb profiles.




نظرات کاربران