ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Technology of Bottled Water, Third Edition

دانلود کتاب فناوری آب بطری ، چاپ سوم

Technology of Bottled Water, Third Edition

مشخصات کتاب

Technology of Bottled Water, Third Edition

ویرایش:  
 
سری:  
ISBN (شابک) : 9781405199322, 9781444393330 
ناشر:  
سال نشر:  
تعداد صفحات: 461 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Technology of Bottled Water, Third Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فناوری آب بطری ، چاپ سوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فناوری آب بطری ، چاپ سوم

محتوا:
فصل 1 مقدمه (صفحات 1-4): Nicholas Dege
فصل 2 توسعه بازار آبهای بطری (صفحات 5-31): Duncan Finlayson
فصل 3 دسته بندی های آب بطری (صفحات 33-97) ): Nicholas Dege
فصل 4 Hydrogeology of Bottled Water (صفحات 99-139): Mike Streetly، Rod Mitchell، Melanie Walters و Peter Ravenscroft
فصل 5 درمان آب (صفحات 141-174): Jean?Louis Croville، ژان کانته و سباستین سابی
فصل 6 بطری کردن آب - حفظ ایمنی و یکپارچگی از طریق فرآیند (صفحات 175-195): دوروتی سینیور و نیکلاس دژ
فصل 7 ساخت بطری و تجهیزات پر کردن (صفحات 197-222): فالترمایر
فصل 8 تمیز کردن و ضد عفونی کردن در صنعت آب بطری (صفحات 223-266): وینی لویی و دیوید روشلین
فصل 9 مدیریت کیفیت (صفحات 267-284): دوروتی ارشد و نیکلاس دژ
فصل آبسردکن های بطری شده (صفحات 285–306): مایکل بارنت
فصل 11 سوم؟ حسابرسی عملیات های آب بطری شده توسط طرف ges 307–318): Bob Tanner
فصل 12 میکروبیولوژی آبهای معدنی طبیعی (صفحات 319-370): Henri Leclerc و Milton S. da Costa
فصل 13 میکروبیولوژی آب بطری تصفیه شده (صفحات 371-384): استفن سی. ادبرگ و مانوئل آ. چایدز
فصل 14 فرمولاسیون و تولید آبهای طعم دار و کاربردی (صفحات 385-406): فرد جونز
فصل 15 محیط زیست (صفحات 407-436): تاد دی. کریستنسون و جان V. Stier


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Content:
Chapter 1 Introduction (pages 1–4): Nicholas Dege
Chapter 2 Market Development of Bottled Waters (pages 5–31): Duncan Finlayson
Chapter 3 Categories of Bottled Water (pages 33–97): Nicholas Dege
Chapter 4 Hydrogeology of Bottled Waters (pages 99–139): Mike Streetly, Rod Mitchell, Melanie Walters and Peter Ravenscroft
Chapter 5 Water Treatments (pages 141–174): Jean?Louis Croville, Jean Cantet and Sebastien Saby
Chapter 6 Bottling Water – Maintaining Safety and Integrity through the Process (pages 175–195): Dorothy Senior and Nicholas Dege
Chapter 7 Bottle Manufacture and Filling Equipment (pages 197–222): Manfred Faltermeier
Chapter 8 Cleaning and Disinfection in the Bottled Water Industry (pages 223–266): Winnie Louie and David Reuschlein
Chapter 9 Quality Management (pages 267–284): Dorothy Senior and Nicholas Dege
Chapter 10 Bottled Watercoolers (pages 285–306): Michael Barnett
Chapter 11 Third?Party Auditing of Bottled Water Operations (pages 307–318): Bob Tanner
Chapter 12 Microbiology of Natural Mineral Waters (pages 319–370): Henri Leclerc and Milton S. da Costa
Chapter 13 Microbiology of Treated Bottled Water (pages 371–384): Stephen C. Edberg and Manuel A. Chaidez
Chapter 14 Formulation and Production of Flavoured and Functional Waters (pages 385–406): Fred Jones
Chapter 15 Environment (pages 407–436): Tod D. Christenson and John V. Stier





نظرات کاربران