دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: سری: ISBN (شابک) : 9781405199322, 9781444393330 ناشر: سال نشر: تعداد صفحات: 461 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 12 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Technology of Bottled Water, Third Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فناوری آب بطری ، چاپ سوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
محتوا:
فصل 1 مقدمه (صفحات 1-4): Nicholas Dege
فصل 2 توسعه بازار آبهای بطری (صفحات 5-31): Duncan
Finlayson
فصل 3 دسته بندی های آب بطری (صفحات 33-97) ): Nicholas
Dege
فصل 4 Hydrogeology of Bottled Water (صفحات 99-139): Mike
Streetly، Rod Mitchell، Melanie Walters و Peter
Ravenscroft
فصل 5 درمان آب (صفحات 141-174): Jean?Louis Croville، ژان کانته
و سباستین سابی
فصل 6 بطری کردن آب - حفظ ایمنی و یکپارچگی از طریق فرآیند (صفحات
175-195): دوروتی سینیور و نیکلاس دژ
فصل 7 ساخت بطری و تجهیزات پر کردن (صفحات 197-222):
فالترمایر
فصل 8 تمیز کردن و ضد عفونی کردن در صنعت آب بطری (صفحات
223-266): وینی لویی و دیوید روشلین
فصل 9 مدیریت کیفیت (صفحات 267-284): دوروتی ارشد و نیکلاس
دژ
فصل آبسردکن های بطری شده (صفحات 285–306): مایکل بارنت
فصل 11 سوم؟ حسابرسی عملیات های آب بطری شده توسط طرف ges
307–318): Bob Tanner
فصل 12 میکروبیولوژی آبهای معدنی طبیعی (صفحات 319-370): Henri
Leclerc و Milton S. da Costa
فصل 13 میکروبیولوژی آب بطری تصفیه شده (صفحات 371-384): استفن
سی. ادبرگ و مانوئل آ. چایدز
فصل 14 فرمولاسیون و تولید آبهای طعم دار و کاربردی (صفحات
385-406): فرد جونز
فصل 15 محیط زیست (صفحات 407-436): تاد دی. کریستنسون و جان V.
Stier
Content:
Chapter 1 Introduction (pages 1–4): Nicholas Dege
Chapter 2 Market Development of Bottled Waters (pages 5–31):
Duncan Finlayson
Chapter 3 Categories of Bottled Water (pages 33–97): Nicholas
Dege
Chapter 4 Hydrogeology of Bottled Waters (pages 99–139): Mike
Streetly, Rod Mitchell, Melanie Walters and Peter
Ravenscroft
Chapter 5 Water Treatments (pages 141–174): Jean?Louis
Croville, Jean Cantet and Sebastien Saby
Chapter 6 Bottling Water – Maintaining Safety and Integrity
through the Process (pages 175–195): Dorothy Senior and
Nicholas Dege
Chapter 7 Bottle Manufacture and Filling Equipment (pages
197–222): Manfred Faltermeier
Chapter 8 Cleaning and Disinfection in the Bottled Water
Industry (pages 223–266): Winnie Louie and David
Reuschlein
Chapter 9 Quality Management (pages 267–284): Dorothy Senior
and Nicholas Dege
Chapter 10 Bottled Watercoolers (pages 285–306): Michael
Barnett
Chapter 11 Third?Party Auditing of Bottled Water Operations
(pages 307–318): Bob Tanner
Chapter 12 Microbiology of Natural Mineral Waters (pages
319–370): Henri Leclerc and Milton S. da Costa
Chapter 13 Microbiology of Treated Bottled Water (pages
371–384): Stephen C. Edberg and Manuel A. Chaidez
Chapter 14 Formulation and Production of Flavoured and
Functional Waters (pages 385–406): Fred Jones
Chapter 15 Environment (pages 407–436): Tod D. Christenson and
John V. Stier