ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Endocrine Disrupting Chemicals in Food (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

دانلود کتاب مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز در غذا (مجموعه انتشارات Woodhead در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی)

Endocrine Disrupting Chemicals in Food (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

مشخصات کتاب

Endocrine Disrupting Chemicals in Food (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1420074350, 9781420074352 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 599 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Endocrine Disrupting Chemicals in Food (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز در غذا (مجموعه انتشارات Woodhead در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز در غذا (مجموعه انتشارات Woodhead در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی)

افزایش بروز مشکلات سلامتی، مانند اختلالات تولید مثل و سرطان بیضه و پستان، توسط برخی با مواد شیمیایی مخل غدد درون ریز در محیط مرتبط است. نقش غذا در انتقال این مواد شیمیایی نامشخص است و موضوع تحقیقات قابل توجهی است. این کتاب مهم به موضوعات کلیدی در این زمینه می پردازد. فصل های آغازین اثرات مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز بر سلامت و رفتار را بررسی می کنند. بخش دوم کتاب منشاء، تجزیه و تحلیل و ارزیابی خطر اختلالات غدد درون ریز در محصولات غذایی را پوشش می دهد. فصل های پایانی بر روی مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز خاص تمرکز دارند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The rise in the incidence of health problems, such as reproductive disorders and testicular and breast cancer, has been linked by some to endocrine-disrupting chemicals in the environment. The role of food in transmitting these chemicals is uncertain and a topic of considerable research. This important book addresses key topics in this area. Opening chapters review the effects of endocrine-disrupting chemicals on health and behavior. The second part of the book covers the origins, analysis, and risk assessment of endocrine disruptors in food products. Concluding chapters concentrate on particular endocrine-disrupting chemicals.





نظرات کاربران