ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Constituents and Oral Health: Current Status and Future Prospects

دانلود کتاب ترکیبات غذایی و سلامت دهان: وضعیت فعلی و چشم‌اندازهای آینده

Food Constituents and Oral Health: Current Status and Future Prospects

مشخصات کتاب

Food Constituents and Oral Health: Current Status and Future Prospects

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1439804303, 9781439804308 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 558 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Constituents and Oral Health: Current Status and Future Prospects به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ترکیبات غذایی و سلامت دهان: وضعیت فعلی و چشم‌اندازهای آینده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ترکیبات غذایی و سلامت دهان: وضعیت فعلی و چشم‌اندازهای آینده

بیماری های دهان و دندان می تواند تأثیر بسزایی بر عزت نفس و کیفیت زندگی داشته باشد. این مجموعه ضروری به بررسی آخرین تحقیقات در مورد تأثیرات مواد غذایی بر بیماری ها و شرایط دهان می پردازد. فصل‌ها شامل بیماری‌های ناشی از باکتری‌های دهان، عفونت‌های ویروسی و قارچی حفره دهان و فرسایش دندان می‌شوند. این کتاب همچنین اثرات مواد غذایی خاص و اجزای غذایی، از جمله الکل های قند، فسفوپپتیدهای کازئین و آنتی اکسیدان ها را بررسی می کند. بخش آخر به بررسی فناوری و توسعه غذاها و مکمل‌ها برای سلامت دهان و محصولات بهداشتی دهان و دندان حاوی مواد فعال زیستی مشتق شده از غذا می‌پردازد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Oral diseases can have a significant impact on self esteem and quality of life. This essential collection reviews the latest research into the effects of food constituents on diseases and conditions of the mouth. Chapters cover diseases caused by oral bacteria, viral and fungal infections of the oral cavity, and dental erosion. The book also examines the effects of specific foods and food components, including sugar alcohols, casein phosphopeptides and antioxidants. The final section explores the technology and development of foods and supplements for oral health and oral healthcare products containing food-derived bioactives.





نظرات کاربران