دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: D. Wood and I.M. Lenne
سری:
ISBN (شابک) : 0851993370
ناشر:
سال نشر:
تعداد صفحات: 257
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Agrobiodiversity: characterization Utilization and management به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تنوع زیستی: مشخصه استفاده و مدیریت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توجه جهانی به تنوع زیستی در دهه گذشته گسترش یافته است. تنوع زیستی کشاورزی مهمترین بخش تنوع زیستی برای بقای انسان است، اما به عنوان یک موضوع مورد غفلت قرار گرفته است. این کتاب بررسی گسترده ای از تفکر فعلی در مورد تنوع زیستی کشاورزی - چیست، چگونه حفاظت می شود و چگونه می توان از آن در کشاورزی پایدار استفاده کرد، ارائه می دهد. این کمک ها را از یک پیشینه جغرافیایی و رشته ای گسترده گرد هم می آورد. تاکید بر تعاملات عملکردی بین اجزای تنوع زیستی کشاورزی در طیف وسیعی از سیستمهای کشاورزی است که توسط بسیاری از مطالعات موردی نشان داده شده است. این کتاب تکامل تنوع زیستی کشاورزی و مدیریت موفق آن را به محیط وسیعتر و نیاز روزافزون به حفظ تنوع زیستی در سیستمهای کشاورزی مولد مرتبط میکند. خواندن آن برای بوم شناسان، زیست شناسان و دانشمندان کشاورزی ضروری است.
Global attention to biodiversity has expanded in the past decade. Agricultural biodiversity is the most important part of biodiversity for human survival, yet has been neglected as a topic. This book provides a broad review of current thinking on agrobiodiversity - what it is, how it is conserved, and how it can be better utilized in sustainable farming. It brings together contributions from a wide geographical and disciplinary background. Emphasis is placed on functional interactions between components of agrobiodiversity in a range of farming systems, illustrated by many case studies. The book relates the evolution of agrobiodiversity and its successful management to the broader environment and to the growing need to conserve biodiversity in productive agricultural systems. It is essential reading for ecologists, biologists and agricultural scientists.