ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Peppers, Cracklings, and Knots of Wool Cookbook: The Global Migration of African Cuisine

دانلود کتاب کتاب آشپزی فلفل ها، ترقه ها و گره های پشم: مهاجرت جهانی غذاهای آفریقایی

The Peppers, Cracklings, and Knots of Wool Cookbook: The Global Migration of African Cuisine

مشخصات کتاب

The Peppers, Cracklings, and Knots of Wool Cookbook: The Global Migration of African Cuisine

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0791443760, 9780791443767 
ناشر: State Univ of New York Pr 
سال نشر: 2000 
تعداد صفحات: 486 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب The Peppers, Cracklings, and Knots of Wool Cookbook: The Global Migration of African Cuisine به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی فلفل ها، ترقه ها و گره های پشم: مهاجرت جهانی غذاهای آفریقایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی فلفل ها، ترقه ها و گره های پشم: مهاجرت جهانی غذاهای آفریقایی

پانزده سال از ساخت این کتاب به عنوان یک رویکرد جدید برای ارائه اطلاعات آشپزی ظاهر می شود. این تعداد بی‌شماری از دستور العمل‌های مجلل و خوشمزه را به نمایش می‌گذارد که شامل اشتراکات فراوان در مواد تشکیل دهنده و روش‌های تهیه غذای افراد رنگین پوست از نقاط مختلف جهان است. این کتاب قدرتمند شکوفایی کشاورزی و معدنی قاره و نقش قوی کاشفان، بازرگانان و مسافران باستانی از سواحل شرقی و غربی آفریقا را در ایجاد آثار ماندگار آشپزی و فرهنگی در ایالات متحده، کارائیب، پرو، برزیل، نشان می‌دهد و مستند می‌کند. مکزیک، هند و آسیای جنوب شرقی. این کتاب روشنگر که در برخورد با بقای میراث در آشپزی آفریقایی و آفریقایی آمریکایی پیشگام است، دامنه آشپزی را گسترش می دهد زیرا رابطه تاریخی آن را با مجموعه ای از موضوعات - از جمله موسیقی، تبلیغات، بهره کشی جنسی، و انتشارات بررسی می کند. کتاب آشپزی فلفل‌ها، ترقه‌ها و گره‌های پشم که از دیدگاه خود تحریک‌آمیز است، این نام غلط دیرینه را که غذاهای آفریقایی ابتدایی، بی‌پیچیده یا به سادگی وجود ندارند را از بین می‌برد و به عنوان مرجعی برای درک اینکه چگونه کمک‌های آفریقا همچنان به غذاهای ما نشان می‌دهد عمل می‌کند. فرهنگ امروز


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Fifteen years in the making, this book emerges as a new approach to presenting culinary information. It showcases a myriad of sumptuous, mouth-watering recipes comprising the many commonalities in ingredients and methods of food preparation of people of color from various parts of the globe. This powerful book traces and documents the continent's agricultural and mineral prosperity and the strong role played by ancient explorers, merchants, and travelers from Africa's east and west coasts in making lasting culinary and cultural marks on the United States, the Caribbean, Peru, Brazil, Mexico, India, and Southeast Asia. Groundbreaking in its treatment of heritage survival in African and African American cooking, this illuminating book broadens the scope of cuisine as it examines its historical relationship to a host of subjects--including music, advertising, sexual exploitation, and publishing. Provocative in its perspective, The Peppers, Cracklings, and Knots of Wool Cookbook dispels the long-standing misnomer that African cuisine is primitive, unsophisticated or simply non-existent, and serves as a reference in understanding how Africa's contributions continue to mark our cuisine and culture today.





نظرات کاربران