ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Giada at Home: Family Recipes from Italy and California

دانلود کتاب Giada در خانه: دستور غذاهای خانوادگی از ایتالیا و کالیفرنیا

Giada at Home: Family Recipes from Italy and California

مشخصات کتاب

Giada at Home: Family Recipes from Italy and California

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0307451011, 9780307451019 
ناشر: Crown Publishing Group 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 346 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Giada at Home: Family Recipes from Italy and California به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Giada در خانه: دستور غذاهای خانوادگی از ایتالیا و کالیفرنیا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Giada در خانه: دستور غذاهای خانوادگی از ایتالیا و کالیفرنیا

Giada De Laurentiis از زمان اولین حضورش در Food Network در سال 2002 با برنامه پرطرفدار Everyday Italian، آمریکایی ها را با تغییرات به روز خود در مورد علاقه مندی های ایتالیایی جذب کرده است. فداکاری او به راحتی، سلامتی، و - مهمتر از همه - طعم، او را در قلب آشپزهای خانگی جای دائمی داده است. در Giada at Home، او با دستور العمل های ساده الهام گرفته از برنامه تلویزیونی خود به همین نام، نگاهی شخصی به نحوه آشپزی خود برای عزیزترین افراد به اشتراک می گذارد. جیادا که در ایتالیا به دنیا آمد، در لس آنجلس توسط یک خانواده ایتالیایی صمیمی بزرگ شد. در حالی که مادربزرگ، عمه و مادرش او را با دستور العمل های چند نسلی بزرگ کردند، جیادا نیز شیفته طعم روشن و تمیز میوه ها و سبزیجات فصلی فراوان کالیفرنیا شد. Giada at Home دستور العمل های هر دو سنت را ارائه می دهد، همه با سبک خاص Giada. او دستور العمل‌های کلاسیک ایتالیایی را که در طول سال‌ها نقل شده، به اشتراک می‌گذارد، مانند خرماهای پر پنیر پیچیده شده در پروشوتوی نمکی، ریزوتو خامه‌ای با طعم‌های خاکی و عمیق قارچ‌ها و گورگونزولا، و تکه‌های گوشت بره با عسل و سرکه بالزامیک. غذاهای مورد علاقه جدید خانواده عبارتند از مارچوبه و خربزه کبابی، مرغ شکار برشته شده با مرکبات و سبزی، و شربت تهیه شده با انار و نعناع که همگی سرشار از طعم های تازه و پر جنب و جوش هستند. هیچ غذایی بدون همراهی خانواده کامل نخواهد بود و Giada به خصوص از گرد هم آوردن عزیزانش در وعده های غذایی لذت می برد. برای اولین بار، او دستور العمل های برانچ خود را ترکیب می کند - آنچه را که هنگام برپایی یک مهمانی در پاسیو پشتی خود برای همه در صبح های آخر هفته می پزد - از Panini مورد تایید جید، با موزارلای خوش طعم، تمشک خوش طعم، و پاشیدن قهوه ای شکر، به وافل‌های پانستا مورد علاقه تاد با رایحه دارچین. فرقی نمی‌کند کدام دستور غذا را انتخاب کنید - کلاسیک یا معاصر - Giada at Home گردآوری افراد مورد علاقه زندگی شما را برای وعده‌های غذایی افسانه‌ای شب هفته و جشن‌های خانوادگی خوشمزه و آسان می‌کند. GIADA DE LAURENTIIS ستاره برنده امی Food Network’s Everyday Italian، Giada's Weektaways، و Giada at Home است. یک خبرنگار مشارکت کننده برای NBC's Today؛ و نویسنده چهار کتاب پرفروش نیویورک تایمز. او در Cordon Bleu در پاریس شرکت کرد و در رستوران Wolfgang Puck’s Spago در لس آنجلس قبل از راه‌اندازی شرکت کترینگ خود، GDL Foods، کار کرد. او در رم به دنیا آمد و در لس آنجلس بزرگ شد و اکنون با همسرش تاد و دخترشان جید در آنجا زندگی می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Since her debut on Food Network in 2002 with the hit program Everyday Italian, Giada De Laurentiis has been enticing Americans with her updated twists on Italian favorites. Her dedication to ease, healthfulness, and—above all else—flavor have won her a permanent place in the hearts of home cooks. In Giada at Home, she shares a personal look into how she cooks for those dearest to her, with simple recipes inspired by her television show of the same name. Born in Italy, Giada was raised in Los Angeles by a gregarious Italian family. While her grandmother, aunt, and mother brought her up on generations-old recipes, Giada also became enamored with the bright and clean flavors of California’s abundant seasonal fruits and vegetables. Giada at Home presents recipes from both traditions, all with Giada’s signature style. She shares classic Italian recipes passed down through the years, like cheese-stuffed dates wrapped in salty prosciutto, creamy risotto with the earthy and deep flavors of mushrooms and gorgonzola, and lamb chops basted with honey and balsamic vinegar. New family favorites include grilled asparagus and melon, game hens roasted with citrus and herbs, and a sorbet made with pomegranate and mint, all bursting with fresh, vibrant flavors. No meal would be complete without the company of family and Giada particularly enjoys bringing her loved ones together over meals. For the first time, she incorporates her go-to brunch recipes—what she cooks when setting up a feast on her back patio for everyone on weekend mornings—from Jade-approved Panini, with gooey mozzarella, luscious raspberries, and a sprinkling of brown sugar, to Todd’s favorite pancetta-studded waffles scented with cinnamon.  No matter which recipe you choose—classic or contemporary—Giada at Home makes gathering the favorite people in your life for fabulous weeknight meals and family celebrations delicious and easy.  GIADA DE LAURENTIIS is the Emmy-winning star of Food Network’s Everyday Italian, Giada's Weekend Getaways, and Giada at Home; a contributing correspondent for NBC’s Today; and the author of four New York Times bestselling cookbooks. She attended the Cordon Bleu in Paris and worked at Wolfgang Puck’s Spago restaurant in Los Angeles before starting her own catering company, GDL Foods. Born in Rome, she grew up in Los Angeles, where she now lives with her husband, Todd, and their daughter, Jade.





نظرات کاربران