ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Man Who Ate Everything

دانلود کتاب مردی که همه چیز را خورد

The Man Who Ate Everything

مشخصات کتاب

The Man Who Ate Everything

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780307797827, 0307797821 
ناشر: Vintage;Knopf Doubleday Publishing Group 
سال نشر: 2011;1997 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 928 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مردی که همه چیز را خورد: آشپزی و غذا، انشا، غیرداستانی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 22


در صورت تبدیل فایل کتاب The Man Who Ate Everything به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مردی که همه چیز را خورد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مردی که همه چیز را خورد

جفری استینگارتن، نویسنده غذای ووگ، خنده دار، ظالمانه، پرشور و بی امان، همانطور که در این چهل قطعه لذیذ به وضوح بیان می کند، به هیچ وجه متوقف نخواهد شد. چه او به دنبال یک فرمول بی‌عیب برای نان خمیر ترش (البته از مخمر وحشی تهیه شده) باشد یا عالی‌ترین سیب زمینی سرخ کرده (راز: پختن آن‌ها در چربی اسب) و چه پیکراست کامل (فانی فارمر، یعنی ماریون کانینگهام) ?به کمک می آید)، او برای یافتن پاسخ، تمام تلاش خود را خواهد کرد. با پایین آمدن پیش بند، با هواپیما به ژاپن می رود تا واگیو، گوشت گاو ماساژ دستی را بچشد، یا به پالرمو می رود تا از کوه اتنا برود تا ریشه بستنی را کشف کند. عشق به choucroute او را به آلزاس می برد، عطر ترافل به Piedmont، صدای دنده های روی کباب به ممفیس برای قضاوت در مسابقه باربیکیو، و غذاهای بی تکلف و تند پاریس نیاز به ارزیابی مکرر او دارند. به ناچار این تعقیب‌های لذت‌بخش اثر خود را می‌گیرند. بنابراین ما یک هفته با او در یک مزرعه چربی تحمل می کنیم و نسبت به محصولات کم چرب و کتاب های آشپزی رژیمی غم انگیز دلسوزی می کنیم تا ترازو را پایین بیاوریم. اما رستگاری در راه است زمانی که پارادوکس فرانسوی (چگونه می‌توانند اینقدر غنی غذا بخورند و این همه عمر کنند؟) کشف می‌شود و یک جایگزین جدید چربی «معجزه‌آسا» به نام اولسترا پرده‌برداری می‌شود که به یک لذیذ چاق اجازه می‌دهد تا سیر شود. بدون چاق شدن این مردی است که همه چیز را خورد و زندگی کرد تا در مورد آن بگوید. و ما، خوانندگان او، بدینوسیله به این جشن در این کتاب لذت بخش دعوت شده ایم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Funny, outrageous, passionate, and unrelenting, Vogue's food writer, Jeffrey Steingarten, will stop at nothing, as he makes clear in these forty delectable pieces. Whether he is in search of a foolproof formula for sourdough bread (made from wild yeast, of course) or the most sublime French fries (the secret: cooking them in horse fat) or the perfect piecrust (Fannie Farmer?that is, Marion Cunningham?comes to the rescue), he will go to any length to find the answer. At the drop of an apron he hops a plane to Japan to taste Wagyu, the hand-massaged beef, or to Palermo to scale Mount Etna to uncover the origins of ice cream. The love of choucroute takes him to Alsace, the scent of truffles to the Piedmont, the sizzle of ribs on the grill to Memphis to judge a barbecue contest, and both the unassuming and the haute cuisines of Paris demand his frequent assessment. Inevitably these pleasurable pursuits take their toll. So we endure with him a week at a fat farm and commiserate over low-fat products and dreary diet cookbooks to bring down the scales. But salvation is at hand when the French Paradox (how can they eat so richly and live so long?) is unearthed, and a "miraculous" new fat substitute, Olestra, is unveiled, allowing a plump gourmand to have his fill of fat without getting fatter. Here is the man who ate everything and lived to tell about it. And we, his readers, are hereby invited to the feast in this delightful book.





نظرات کاربران