ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Sweet Life in Paris: A Recipe for Living in the World's Most Delicious City

دانلود کتاب زندگی شیرین در پاریس: دستوری برای زندگی در خوشمزه ترین شهر جهان

The Sweet Life in Paris: A Recipe for Living in the World's Most Delicious City

مشخصات کتاب

The Sweet Life in Paris: A Recipe for Living in the World's Most Delicious City

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0767928881 
ناشر: Broadway 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب The Sweet Life in Paris: A Recipe for Living in the World's Most Delicious City به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب زندگی شیرین در پاریس: دستوری برای زندگی در خوشمزه ترین شهر جهان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب زندگی شیرین در پاریس: دستوری برای زندگی در خوشمزه ترین شهر جهان



From Publishers Weekly

عنوان پنجمین کتاب از Lebovitz، سرآشپز شیرینی پزی معروف و زاج Chez Panisse، کمی اشتباه است: این خاطرات جذاب-با-دستور پخت درست به همان اندازه است. تارت که شیرین است لبوویتز با همان لحن گستاخانه‌ای که وبلاگش را به یکی از محبوب‌ترین سایت‌های غذایی در اینترنت تبدیل کرده است، مجموعه‌ای التقاطی از داستان‌های تصویری را ارائه می‌کند که تجربیات او از زندگی به عنوان یک مهاجر در پاریس را به تصویر می‌کشد. پس از خواندن گزارش‌هایی از توالت‌های عمومی و بیمارستان‌هایی که دائماً از خدمات خارج می‌شوند و بیماران را ملزم به BYOB (بانداژ خود را بیاورید)، شروع به این سؤال می‌کند که دقیقاً لبوویتز چه چیزی را در مورد شهر نورها بسیار مست کننده می‌بیند. مطمئناً چیزی در آب نیست، اما ممکن است در le chocolat chaud باشد. با این کتاب، برای اولین بار لبوویتز فراتر از فهرست دسرهای استاندارد خود گسترش می‌یابد و شامل دستور العمل‌های خوشمزه است. این غذاها از غذاهای کلاسیک فرانسوی مانند سالاد گرم پنیر بز گرفته تا غذاهای دلخواه آمریکایی مانند دنده های گوشت خوک برشته شده در فر با ماریناد سس کچاپ را شامل می شود. این بدان معنا نیست که لژیون طرفداران شیرین دندان لبوویتز ناامید خواهند شد - بسیاری از 50 دستور غذا با مقدار زیادی کره و شکر تهیه می شوند. اجرای بی عیب و نقص براونی dulce de leche مطمئناً معادل نانوایان خانگی آن لباس کوچک مشکی شیک très خواهد شد که بارها و بارها به آن بازگشته است. (مه)
حق نشر © Reed Business Information، بخشی از Reed Elsevier Inc. کلیه حقوق محفوظ است.

از فهرست کتاب

نانوا آمریکایی لبوویتز، فارغ التحصیل Chez Panisse مشهور کالیفرنیا، پس از مرگ نابهنگام شریک زندگی خود به پاریس نقل مکان کرد. او در آنجا فرهنگی پیدا کرد که تشریفات و ادب او را حیرت زده کرد. مدتی طول کشید تا عادت کند که شخصاً با هر کارمند و مغازه‌داری احوالپرسی کند، هر لقمه غذا را با استفاده از چنگال و چاقو مصرف کند، و با بوروکراسی غیرعادی مکر که به اجرای مقررات متناقض خود علاقه مند است کنار بیاید. او ضرورت اجتماعی را کشف کرد که تمام چروک‌های لباس‌هایش، حتی شلوار جین و حوله‌هایش را از بین ببرد. دستور العمل ها بر متن غالب هستند، بسیاری از آنها دسر شکلاتی با امضای لبوویتز هستند. برخی از این شیرینی ها منشأ پاریسی خود را به نمایش می گذارند، کیک ابسنتی که به ویژه برجسته است. اما او همچنین شامل خال‌های معروف مکزیکی و کارنیتاهای گوشت خوک ترد است که برای اکثر پاریسی‌ها به همان اندازه عجیب و غریب است که می‌توان تصور کرد. فهرست مشروح منابع غذا و تجهیزات مملو از اطلاعات خوب است. --Mark Knoblauch


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

From Publishers Weekly

The title of the fifth book from Lebovitz, celebrated pastry chef and Chez Panisse alum, is a bit of a misnomer: this feisty memoir-with-recipes is just as tart as it is sweet. Writing with the same cheeky tone that has made his blog one of the most popular food sites on the Internet, Lebovitz presents an eclectic collection of vignettes illustrating his experiences living as an expatriate in Paris. After reading accounts of perpetually out-of-service public toilets and hospitals that require patients to BYOB (bring your own bandages), one begins to question what, exactly, Lebovitz finds so intoxicating about the City of Lights. It certainly isn't something in the water, but it just might be in le chocolat chaud. With this book, for the first time Lebovitz expands beyond his standard repertoire of desserts and includes a smattering of savory recipes. These range from such classic French dishes as a warm goat cheese salad to nostalgic American favorites like oven-roasted pork ribs with ketchup marinade. This is not to say Lebovitz's legions of sweet-toothed fans will be disappointed—many of the 50 recipes are made with plenty of butter and sugar; a flawless rendition of dulce de leche brownies is sure to become the home baker's equivalent of that très chic little black dress, returned to again and again. (May)
Copyright © Reed Business Information, a division of Reed Elsevier Inc. All rights reserved.

From Booklist

American baker Lebovitz, alumnus of California’s famed Chez Panisse, moved to Paris following his partner’s untimely death. There he found a culture whose rituals and courtesies mystified him. It took him a while to get used to personally greeting every clerk and shopkeeper, to consuming every morsel of food using both fork and knife, and to coping with an uncommonly wily bureaucracy fond of enforcing self-contradictory regulations. He discovered the social necessity of pressing every wrinkle out of his clothes, even from his jeans and his towels. Recipes dominate the text, many of them Lebovitz’s signature chocolate dessert creations. Some of these pastries display their Parisian provenance, an absinthe cake in particular standing out. But he also includes popular Mexican mole and crispy pork carnitas, about as exotic to most Parisians as one could imagine. An annotated list of food and equipment sources brims with good information. --Mark Knoblauch





نظرات کاربران