دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: David Lebovitz
سری:
ISBN (شابک) : 0767928881
ناشر: Broadway
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Sweet Life in Paris: A Recipe for Living in the World's Most Delicious City به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زندگی شیرین در پاریس: دستوری برای زندگی در خوشمزه ترین شهر جهان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
عنوان پنجمین کتاب از Lebovitz، سرآشپز شیرینی پزی معروف و
زاج Chez Panisse، کمی اشتباه است: این خاطرات جذاب-با-دستور
پخت درست به همان اندازه است. تارت که شیرین است لبوویتز با
همان لحن گستاخانهای که وبلاگش را به یکی از محبوبترین
سایتهای غذایی در اینترنت تبدیل کرده است، مجموعهای التقاطی
از داستانهای تصویری را ارائه میکند که تجربیات او از زندگی
به عنوان یک مهاجر در پاریس را به تصویر میکشد. پس از خواندن
گزارشهایی از توالتهای عمومی و بیمارستانهایی که دائماً از
خدمات خارج میشوند و بیماران را ملزم به BYOB (بانداژ خود را
بیاورید)، شروع به این سؤال میکند که دقیقاً لبوویتز چه چیزی
را در مورد شهر نورها بسیار مست کننده میبیند. مطمئناً چیزی
در آب نیست، اما ممکن است در le chocolat chaud
باشد. با این کتاب، برای اولین بار لبوویتز فراتر از فهرست
دسرهای استاندارد خود گسترش مییابد و شامل دستور العملهای
خوشمزه است. این غذاها از غذاهای کلاسیک فرانسوی مانند سالاد
گرم پنیر بز گرفته تا غذاهای دلخواه آمریکایی مانند دنده های
گوشت خوک برشته شده در فر با ماریناد سس کچاپ را شامل می شود.
این بدان معنا نیست که لژیون طرفداران شیرین دندان لبوویتز
ناامید خواهند شد - بسیاری از 50 دستور غذا با مقدار زیادی
کره و شکر تهیه می شوند. اجرای بی عیب و نقص براونی dulce
de leche مطمئناً معادل نانوایان خانگی آن لباس کوچک
مشکی شیک très خواهد شد که بارها و بارها به آن
بازگشته است. (مه)
حق نشر © Reed Business Information، بخشی از Reed Elsevier
Inc. کلیه حقوق محفوظ است.
نانوا آمریکایی لبوویتز، فارغ التحصیل Chez Panisse مشهور کالیفرنیا، پس از مرگ نابهنگام شریک زندگی خود به پاریس نقل مکان کرد. او در آنجا فرهنگی پیدا کرد که تشریفات و ادب او را حیرت زده کرد. مدتی طول کشید تا عادت کند که شخصاً با هر کارمند و مغازهداری احوالپرسی کند، هر لقمه غذا را با استفاده از چنگال و چاقو مصرف کند، و با بوروکراسی غیرعادی مکر که به اجرای مقررات متناقض خود علاقه مند است کنار بیاید. او ضرورت اجتماعی را کشف کرد که تمام چروکهای لباسهایش، حتی شلوار جین و حولههایش را از بین ببرد. دستور العمل ها بر متن غالب هستند، بسیاری از آنها دسر شکلاتی با امضای لبوویتز هستند. برخی از این شیرینی ها منشأ پاریسی خود را به نمایش می گذارند، کیک ابسنتی که به ویژه برجسته است. اما او همچنین شامل خالهای معروف مکزیکی و کارنیتاهای گوشت خوک ترد است که برای اکثر پاریسیها به همان اندازه عجیب و غریب است که میتوان تصور کرد. فهرست مشروح منابع غذا و تجهیزات مملو از اطلاعات خوب است. --Mark Knoblauch
The title of the fifth book from Lebovitz, celebrated
pastry chef and Chez Panisse alum, is a bit of a misnomer:
this feisty memoir-with-recipes is just as tart as it is
sweet. Writing with the same cheeky tone that has made his
blog one of the most popular food sites on the Internet,
Lebovitz presents an eclectic collection of vignettes
illustrating his experiences living as an expatriate in
Paris. After reading accounts of perpetually out-of-service
public toilets and hospitals that require patients to BYOB
(bring your own bandages), one begins to question what,
exactly, Lebovitz finds so intoxicating about the City of
Lights. It certainly isn't something in the water, but it
just might be in le chocolat chaud. With this
book, for the first time Lebovitz expands beyond his
standard repertoire of desserts and includes a smattering
of savory recipes. These range from such classic French
dishes as a warm goat cheese salad to nostalgic American
favorites like oven-roasted pork ribs with ketchup
marinade. This is not to say Lebovitz's legions of
sweet-toothed fans will be disappointed—many of the 50
recipes are made with plenty of butter and sugar; a
flawless rendition of dulce de leche brownies is
sure to become the home baker's equivalent of that
très chic little black dress, returned to again
and again. (May)
Copyright © Reed Business Information, a division of Reed
Elsevier Inc. All rights reserved.
American baker Lebovitz, alumnus of California’s famed Chez Panisse, moved to Paris following his partner’s untimely death. There he found a culture whose rituals and courtesies mystified him. It took him a while to get used to personally greeting every clerk and shopkeeper, to consuming every morsel of food using both fork and knife, and to coping with an uncommonly wily bureaucracy fond of enforcing self-contradictory regulations. He discovered the social necessity of pressing every wrinkle out of his clothes, even from his jeans and his towels. Recipes dominate the text, many of them Lebovitz’s signature chocolate dessert creations. Some of these pastries display their Parisian provenance, an absinthe cake in particular standing out. But he also includes popular Mexican mole and crispy pork carnitas, about as exotic to most Parisians as one could imagine. An annotated list of food and equipment sources brims with good information. --Mark Knoblauch