ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Ancient Grains for Modern Meals: Mediterranean Whole Grain Recipes for Barley, Farro, Kamut, Polenta, Wheat Berries & More

دانلود کتاب دانه های باستانی برای غذاهای مدرن: دستور العمل های جامد دریای مدیترانه برای جو، فر، کاموت، پولتا، توت گندم و آمپر؛ بیشتر

Ancient Grains for Modern Meals: Mediterranean Whole Grain Recipes for Barley, Farro, Kamut, Polenta, Wheat Berries & More

مشخصات کتاب

Ancient Grains for Modern Meals: Mediterranean Whole Grain Recipes for Barley, Farro, Kamut, Polenta, Wheat Berries & More

ویرایش: First Edition 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781580083546, 1580083544 
ناشر: Ten Speed Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Ancient Grains for Modern Meals: Mediterranean Whole Grain Recipes for Barley, Farro, Kamut, Polenta, Wheat Berries & More به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دانه های باستانی برای غذاهای مدرن: دستور العمل های جامد دریای مدیترانه برای جو، فر، کاموت، پولتا، توت گندم و آمپر؛ بیشتر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دانه های باستانی برای غذاهای مدرن: دستور العمل های جامد دریای مدیترانه برای جو، فر، کاموت، پولتا، توت گندم و آمپر؛ بیشتر

اشتیاق ماریا اسپک، نویسنده غذا، به پیشبرد مواد اولیه دنیای قدیم مانند فارو، جو، پولنتا، و توت های گندم به خط مقدم آشپزی جدید آمریکایی در غلات باستانی برای وعده های غذایی مدرن ارائه شده است. در این کتاب الهام‌گرفته و بسیار شخصی، ماریا اسپک از سنت‌های غذایی از سرتاسر مدیترانه و شمال اروپا استفاده می‌کند تا نشان دهد غلات کامل چقدر همه‌کاره، رضایت‌بخش، طعم‌دار و پیچیده هستند.
 
غذاهای روستایی اما شیک--فارو خامه ای با انگور بو داده عسل، سالاد جو با انجیر و ترخون-لیمو، خورش بره با توت گندم در سس شراب قرمز، و پودینگ برنج بنفش با خرما گلاب-- مطمئناً کامهای متشخص را خشنود می کند و در هر مجموعه غلات کامل مورد علاقه قرار می گیرد.
 
عاشقان غذا و سرآشپزهای خانگی که مراقب سلامتی هستند به طور یکسان یاد می‌گیرند که چگونه غلات کامل را در زندگی پرمشغله خود ادغام کنند، از پخت سریع کینوا و گندم سیاه گرفته تا انواع کندتر مانند اسپلد و کاموت. طعم های خیره کننده و بافت های پر جنب و جوش غلات کامل با مواد طبیعی مانند کره، خامه و پروشوتو - در حد اعتدال - تقویت می شود تا دستور العمل های سرسبز الهام گرفته از مدیترانه ایجاد شود. سبک نزدیک و روحیه سخاوتمندانه ماریا این مجموعه از آثار کلاسیک قدیمی و به روز را به گنجینه ای برای آشپزهای امروزی تبدیل کرده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Food writer Maria Speck’s passion for propelling Old World staples such as farro, barley, polenta, and wheat berries to the forefront of new American cooking is beautifully presented in Ancient Grains for Modern Meals. In this inspired and highly personal book, Maria Speck draws on food traditions from across the Mediterranean and northern Europe to reveal how versatile, satisfying, flavorful, and sophisticated whole grains can be.  
 
Rustic but elegant dishes--Creamy Farro with Honey-Roasted Grapes, Barley Salad with Figs and Tarragon-Lemon Dressing, Lamb Stew with Wheat Berries in Red Wine Sauce, and Purple Rice Pudding with Rose Water Dates--are sure to please discerning palates and become favorites in any whole grain repertoire.
 
Food lovers and health-conscious home chefs alike learn how to integrate whole grains into their busy lives, from quick-cooking quinoa and buckwheat to the slower varieties such as spelt and Kamut. The stunning flavors and lively textures of whole grains are enhanced with natural ingredients such as butter, cream, and prosciutto--in moderation--to create lush Mediterranean-inspired recipes. Maria’s approachable style and generous spirit make this collection of time-honored, updated classics a treasury for today’s cooks



فهرست مطالب

Notes on using this book --
Gallery of projects --
Block patterns --
Basic building blocks --
Ornate appliqué, embroidery, and cords --
Creative colorwork --
Special techniques --
Unique cables and counterpanes --
Eclectic style --
Project patterns --
Techniques --
Design ideas and inspiration --
Glossary and abbreviations --
Resources --
Charities and knitting groups.




نظرات کاربران