دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Wai Hon Chu. Connie Lovatt
سری:
ISBN (شابک) : 9780061854989
ناشر:
سال نشر:
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Dumpling: A Seasonal Guide به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دامپلینگ: راهنمای فصلی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آمریکایی ها بالاخره اشتیاق مکزیک به غذاهای هیجان انگیز را کشف کردند. ما عاشق ترکیب عالی مکزیکی از طعم های غنی و خاکی و غذاخوری های غیررسمی و جشن شده ایم. اما ما نمیتوانیم تصور کنیم که آشپزی مکزیک واقعا چقدر مجلل و متنوع است. پس از ده سال کاوش عاشقانه، ریک بیلس، همراه با همسرش، دین، مکزیکی اصیل را به ما هدیه داد، این خلاصهای که اکنون کلاسیک و آسان برای استفاده از آشپزی همسایه جنوبیمان است. این کتاب آشپزی جامع طیف کاملی از غذاها را ارائه می دهد، از مرغ، گوشت، ماهی، برنج، لوبیا و سبزیجات گرفته تا تخم مرغ، تنقلات ساخته شده از ذرت ماسا، تاکو، جاروبرقی، انچیلادا و اقوام آن ها، تامالس و خال، که با پایان می رسد. دسر، شیرینی و نوشیدنی. فینگر فودهای غیرقابل مقاومتی مانند تاکوهای میگوی ترشی شده یوکاتکان و ماساهای پر از پنیر ترد وجود دارد. سوسیس ذرت تند و سوسیس چوریزو با پنیر ذوب شده یک شام ویژه را آغاز می کند. شما می توانید مول پوبلانو، گوشت خوک کبابی زغال چوب را در ادوبوی قرمز شیلی، و ماهی ترشی بخارپز شده در برگ موز برای آن زمان هایی که می خواهید جشن بگیرید، پیدا کنید. و بستنی های عجیب و غریب، کاستارد کاراملی، و پای برای تکمیل هر وعده غذایی. حتی بخشی به خنک کننده های با طراوت، نوشیدنی های شکلاتی غنی و انواع کوکتل های تکیلا اختصاص داده شده است. دستور العمل های اصلی شامل تمام نکاتی است که برای ایجاد مجدد بافت ها و طعم های واقعی مکزیکی در آشپزخانه های آمریکای شمالی به آن نیاز دارید. پیشنهادات منو و زمان بندی و نکات پیش آماده سازی این ظروف را برای خانواده های کارگر امروزی کاملاً راحت کرده است. و انواع سنتی و معاصر هر دستور غذا را همراهی میکند و به آشپز اجازه میدهد جایگزین و خلاق باشد. ریک و دین بیلس بیش از سی و پنج هزار مایل سفر کردند و در شش منطقه مجزای مکزیک تحقیق کردند و یاد گرفتند که آنچه را که پیدا کردند آماده کنند. از شهری به شهر دیگر، دستور پخت غذا، آنها شخصاً شما را با آشپزهای مکزیک، آشپزخانه، بازارها، و جشن هایشان آشنا می کنند. اگر مانند بقیه ما، عشق فزاینده ای به غذاهای مکزیکی دارید، دستور العمل های قابل اعتماد موجود در این کتاب و ارائه مراقبتی و شخصی توسط ریک و دین بیلس، وعده غذایی پس از غذا را برای خانواده و دوستان شما فراهم می کند.
Americans have at last discovered Mexico's passion for exciting food. We've fallen in love with the great Mexican combination of rich, earthy flavors and casual, festive dining. But we don't begin to imagine how sumptuous and varied the cooking of Mexico really is. After ten years of loving exploration, Rick Bayless, together with his wife, Deann, gave us Authentic Mexican, this now classic, easy-to-use compendium of our southern neighbor's cooking. This all-embracing cookbook offers the full range of dishes, from poultry, meat, fish, rice, beans, and vegetables to eggs, snacks made of corn masa, tacos, turnovers, enchiladas and their relatives, tamales, and moles, ending with desserts, sweets, and beverages. There are irresistible finger foods such as Yucatecan marinated shrimp tacos and crispy cheese-filled masa turnovers; spicy corn chowder and chorizo sausage with melted cheese will start off a special dinner; you will find mole poblano, charcoal-grilled pork in red-chile adobo, and marinated fish steamed in banana leaves for those times when you want to celebrate; and exotic ice creams, caramel custards, and pies to top off any meal. There's even a section devoted to refreshing coolers, rich chocolate drinks, and a variety of tequila-laced cocktails. The master recipes feature all the pointers you'll need for re-creating genuine Mexican textures and flavors in a North American kitchen. Menu suggestions and timing and advance-preparation tips make these dishes perfectly convenient for today's working families. And traditional and contemporary variations accompany each recipe, allowing the cook to substitute and be creative. Rick and Deann Bayless traveled more than thirty-five thousand miles investigating the six distinct regions of Mexico and learning to prepare what they found. From town to town, recipe by recipe, they personally introduce you to Mexico's cooks, their kitchens, their markets, and their feasts. If, like the rest of us, you have a growing love for Mexican food, the reliable recipes in this book and the caring, personal presentation by Rick and Deann Bayless will provide meal after meal of pure pleasure for your family and friends.