ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Beaten, Seared, and Sauced: On Becoming a Chef at the Culinary Institute of America

دانلود کتاب ضرب و شتم، سرخ شده، و سس: در مورد تبدیل شدن به یک سرآشپز در موسسه آشپزی آمریکا

Beaten, Seared, and Sauced: On Becoming a Chef at the Culinary Institute of America

مشخصات کتاب

Beaten, Seared, and Sauced: On Becoming a Chef at the Culinary Institute of America

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780307589033 
ناشر: Clarkson Potter 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 660 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Beaten, Seared, and Sauced: On Becoming a Chef at the Culinary Institute of America به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ضرب و شتم، سرخ شده، و سس: در مورد تبدیل شدن به یک سرآشپز در موسسه آشپزی آمریکا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ضرب و شتم، سرخ شده، و سس: در مورد تبدیل شدن به یک سرآشپز در موسسه آشپزی آمریکا

نقد و بررسی «برای ما که مجذوب غذا هستیم و افرادی که آن را درست می کنند چقدر خوش شانس هستیم که جاناتان دیکسون تصمیم گرفت به سیا برود و در مورد آن بنویسد. همه چیز در مورد آن. با شوخ طبعی و بصیرت و مقدار زیادی شوخ طبعی. اگر خودتان به سیا می رفتید، احتمالاً می توانستید اندکی چیزهای بیشتری یاد بگیرید، اما به اندازه نشستن روی صندلی مورد علاقه تان، نوشیدن نوشیدنی مورد علاقه تان و خواندن داستان جاناتان، لذت بخش نخواهد بود.» -دوری گرینسپن، نویسنده کتاب *در اطراف میز فرانسوی من* "استعدادهای جاناتان دیکسون به حدی است که همزمان با خواندن کتابش به او حسادت می‌کردم و به او ترحم می‌کردم. او آزمایش‌های پیوستن به موسسه سخت‌گیرانه آشپزی آمریکا را به زندگی وحشتناکی می‌آورد. از این سفر آنقدر لذت بردم که من هرگز نمی خواست او فارغ التحصیل شود.» --جو گاردن، ویراستار ویژگی های *The Onion* "اگر فکر می کنید که مدرسه آشپزی فقط در مورد برش دادن و قطعه قطعه کردن است، دوباره فکر کنید. گزارش قانع کننده و عمیقا شخصی جاناتان دیکسون از محاکمه او توسط آتش در موسسه آشپزی آمریکا، فیزیکال را آشکار می کند. ، سیاست و جستجوی روح که جزئی از آموزش یک آشپز است. سوختگی درجه سوم، تحقیر عمومی، و حباب های خارجی در یک رستوران محبوب در شهر نیویورک تنها چند نکته برجسته از این دوران بلوغ است. سفری که نویسنده - به طرز دیوانه کننده ای؟ قابل ستایش؟ - زمانی که نزدیک به چهل سال داشت آغاز کرد. او مرد بهتری از من است." --اندرو فریدمن، نویسنده *چاقوها در سپیده دم* "تجارب خاصی در زندگی ما وجود دارد که ما هرگز آنها را فراموش نمی کنیم و کمک می کند تا مشخص کنیم که چه کسی هستیم و چه می شویم. سیا یکی از آن تجربیات متحول کننده زندگی است. هرگز فکرش را نمی کردم. تا زمانی که این صفحات را نخوانم، می توان آن را در قالب کلمات بیان کرد. جاناتان، به خاطر زنده ماندن و توانایی شما برای به اشتراک گذاشتن این مطالب با جهان تبریک می گویم. --جانی ایوززینی، برنده جایزه جیمز ریش و نویسنده *Dessert FourPlay* "با صدایی اصیل و با طراوت، دیکسون در به تصویر کشیدن احساسات مختلط وعده های داده شده و انکار شده در به چالش کشیدن قراردادها و غلبه بر احتمالات برتری دارد. حکم سرآشپزهای ستاره راک به جذابیت آموزش آشپزی افزوده شده است، و تصویر واضح و صادقانه دیکسون باید یک بررسی واقعیت را برای طرفداران مسابقات آشپزی تلویزیونی فراهم کند. این را در کنار «ساخت یک سرآشپز» مایکل رولمن برای مجموعه ای جامع قرار دهید. --کتابخانه ژورنال «یک همراه با کلینی‌تر مایکل رولمن *ساختن یک سرآشپز* (1997)، حساب صریح دوره به دوره دیکسون، تحصیلات او را در حالی که با ترساندن مربیان شکل می‌گیرد، ترسیم می‌کند (که خلق و خوی پیش‌فرض به نظر می‌رسد. نزدیک به آپپلکس بودن) در کنار همکلاسی هایش که اغلب به نیمی از سن خود می رسد. …[A] نویسنده ای است که توانایی ثابت و روشنی دارد که توصیفات طولانی خود از ایجاد یک منوی آزمایشی را با درام هر چیزی که در یک منو می بینید رقابت کند. مسابقه آشپزی نمایش.” --کتاب فهرست «کتک خورده، سرخ شده و سس خورده، روایت جاناتان دیکسون از آموزش سرآشپزش در سیا، خنده‌دار، گیرا و فوق‌العاده لذت‌بخش است. شبیه یک رمان پیکارسک است». -- وال استریت ژورنال درباره نویسنده جاناتان دیکسون - بازرس سابق کفش های پرستاران، سرایدار در یک کارخانه تابوت، پیام رسان، پرستار بچه، منتقد کتاب روزنامه و موسیقی، نویسنده کارکنان در *Martha Stewart Living*، و مربی نویسندگی خلاق در موسسه پرات در بروکلین، نیویورک - مدرک آشپزی خود را از موسسه آشپزی آمریکا در سال 2010 دریافت کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Review “How lucky for those of us who are fascinated by food and the people who make it that Jonathan Dixon chose to go to the CIA and to write about it. All about it. With wit and insight and a hefty dose of humor. You could probably learn just a smidgen more if you went to the CIA yourself, but it wouldn’t be nearly as much fun as sitting in your favorite chair, sipping your favorite drink, and reading Jonathan’s story." --Dorie Greenspan, author of *Around My French Table* “Jonathan Dixon's talents are such that I simultaneously envied and pitied him while reading his book. He brings the trials of joining the rigorous Culinary Institute of America to terrifying life. I enjoyed the journey so much that I never wanted him to graduate.” --Joe Garden, features editor of *The Onion* “If you think culinary school is just about slicing and dicing, think again. Jonathan Dixon’s compelling, deeply personal account of his trial by fire at the Culinary Institute of America lays bare the physicality, politics, and soul-searching that are part and parcel of a cook’s education. Third-degree burns, public humiliation, and a bubble-bursting externship at a beloved New York City restaurant are just a few highlights of this coming-of-age journey that the author—insanely? commendably?—embarked on when he was nearly forty.  He’s a better man than I.” --Andrew Friedman, author of *Knives at Dawn* “There are certain experiences in our lives that we never forget and help define who we are and what we become. The CIA is one of those life-changing experiences. I never thought it could be put into words until I read these pages. Congratulations, Jonathan, for both surviving and your ability to share this with the world.” --Johnny Iuzzini, James Beard Award winner and author of *Dessert FourPlay * “With an original and refreshing voice, Dixon excels at capturing the mixed emotions of promises delivered and denied as he challenges convention and conquers the odds. VERDICT Rock star chefs have added to the allure of culinary education, and Dixon’s vivid and honest portrayal should provide a reality check for fans of TV cooking competitions. Shelve this next to Michael Ruhlman’s *The Making of a Chef* for a well-rounded collection.” --Library Journal “A companion of sorts to Michael Ruhlman’s more clinical *The Making of a Chef* (1997), Dixon’s candid course-by-course account charts his education as he gets whipped into shape by intimidating instructors (whose default temperaments seem to be near apoplectic) alongside classmates often half his age. …[A]s a writer he has the steady-tempoed, clarified ability to make his pages-long descriptions of crafting a test menu rival the drama of anything you’ll see on a competition cooking show.” --Booklist “Beaten, Seared, and Sauced, Jonathan Dixon's account of his chef-training at the CIA, is funny, gripping and immensely enjoyable. It reads like a picaresque novel.” --The Wall Street Journal  About the Author JONATHAN DIXON—a former inspector of nurses’ shoes, janitor in a coffin factory, messenger, nanny, newspaper book and music critic, staff writer at *Martha Stewart Living*, and creative writing instructor at Pratt Institute in Brooklyn, New York—received his culinary degree from the Culinary Institute of America in 2010.





نظرات کاربران