ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Now Eat This!: 150 of America's Favorite Comfort Foods, All Under 350 Calories

دانلود کتاب حالا این را بخور!: 150 غذای راحت مورد علاقه آمریکا، همه زیر 350 کالری

Now Eat This!: 150 of America's Favorite Comfort Foods, All Under 350 Calories

مشخصات کتاب

Now Eat This!: 150 of America's Favorite Comfort Foods, All Under 350 Calories

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780345520906 
ناشر: Ballantine Books 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات:  
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Now Eat This!: 150 of America's Favorite Comfort Foods, All Under 350 Calories به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب حالا این را بخور!: 150 غذای راحت مورد علاقه آمریکا، همه زیر 350 کالری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب حالا این را بخور!: 150 غذای راحت مورد علاقه آمریکا، همه زیر 350 کالری

نقد و بررسی Amazon.com **دستور العمل ویژه: بدون کرم-بدون گریه پنه آلا ودکا** راز کوچک کثیف در مورد ودکا پنه آلا ودکا نیست، بلکه مقدار زیادی خامه سنگین است. ودکا بی رنگ، بی بو و بدون عطر و طعم است - واقعاً ویژگی های یک ماده فوق ستاره نیست. این ترکیب خامه و سس گوجه فرنگی است که طعم خاص خود را به این غذا می دهد. خامه سنتی در اینجا با ماست یونانی کم چرب جایگزین می شود. *--Rocco DiSpirito* **مواد لازم** * 8 اونس پنه گندم کامل * 2 فنجان سس مارینارا کم چرب Rocco's How Low Can You Go (صفحه 206 از *حالا این را بخور!*) یا از فروشگاه خریداری شده با چربی کم سس مارینارا * یک پیمانه فلفل قرمز خرد شده * یک ظرف 7 اونسی 2٪ ماست یونانی * 1 فنجان ریحان تازه خرد شده * نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده * 6 قاشق غذاخوری پنیر پارمیجانو-رجیانو رنده شده (4 عدد) **طرز مصرف** 1. یک قابلمه بزرگ از آب کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته حدود 9 دقیقه بپزید. زه کشی. 2. در حالی که پاستا در حال پختن است، سس مارینارا و فلفل قرمز خرد شده را در یک تابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. سس را بپزید و گاهی آن را با یک کفگیر لاستیکی مقاوم در برابر حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ شود، حدود 5 دقیقه. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. 3. حدود 1/2 فنجان از سس مارینارا را در ماست هم بزنید تا یکدست شود (این کار باعث نرم شدن آن می شود و از منسجم شدن ماست جلوگیری می کند). سپس مخلوط ماست را دوباره داخل سس مارینارا بریزید. 4. در یک کاسه بزرگ سرو، سس را با پننه آبکش شده و ریحان بریزید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. پنیر را روی آن بپاشید و سرو کنید. **نکات سالم** ماکارونی سبوس دار دارای بافت متراکمی است که آن را کمی سفت تر از ماکارونی معمولی می کند. برخی از مردم آن جویدن را دوست دارند. برخی ندارند اگر جزو دسته دوم هستید، کمی آن را زیاد بپزید. در پایان زمان پخت، آن را امتحان کنید تا به اندازه دلخواهتان نرم شود. چربی: 4.8 گرم کالری: 320 پروتئین: 18 گرم کربوهیدرات: 55 گرم کلسترول: 11 میلی گرم فیبر: 6 گرم سدیم: 416 میلی گرم **دستورالعمل ویژه: ماهی تن سرخ شده با لوبیا سبز، لیمو و واسابی** این غذا یک غذا نیست. تغییر، فی نفسه اما در دنیای رستوران غذاهای ماهی تن پخته شده محبوب - و باور کنید یا نه، ناسالم - وجود دارد که فکر کردم باید حداقل یک نسخه سالم را ارائه دهم. ماهی تن هرگز مشکلی ندارد. ماهی تن سرشار از مواد مغذی، کم چرب، خوشمزه است و فقط یک شرط خوب در سراسر جهان است. این چیزهایی است که روی آن قرار داده شده است که مشکل ایجاد می کند - هر چیزی از فوای گرای سرخ شده تا کریسپی تمپورا سرخ شده. مطمئناً طعم فوق العاده ای دارد، اما این افزودنی ها یک غذای سالم را به یک غذای انسداد عروق تبدیل می کند. *--Rocco DiSpirito* **مواد لازم** * 4 استیک ماهی تن با درجه سوشی (هر کدام 3 اونس) * نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده * اسپری پخت نچسب * 12 اونس لوبیا سبز یا لوبیا سبز باریک خرد شده * آب و پوست رنده شده 1 عدد لیمو * 1 حبه سیر ریز شده * 2 قاشق غذاخوری رب واسابی * 4 عدد پیازچه (قسمت سفید و سبز) به صورت نازک برش داده شده روی مورب * 3 قاشق غذاخوری کنجد سیاه (4 عدد) **طرز تهیه** 1. یک قابلمه بزرگ بیاورید آب نمک به جوش بیاید. یک گریل یا تابه گریل را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید. 2. به استیک های ماهی تن نمک و فلفل بزنید تا مزه دار شود و کمی با اسپری آشپزی روی آنها اسپری کنید. وقتی گریل داغ شد، ماهی تن را اضافه کنید و به مدت ۱/۱/۲ دقیقه در هر طرف برای متوسط-نادر بپزید. ماهی تن را در یک بشقاب بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بدون درپوش استراحت کند. 3. در همین حین، لوبیاها را در آب جوش بپزید تا زمانی که فقط نرم شوند، حدود 3 دقیقه. زه کشی. 4. در یک کاسه متوسط، آب و پوست لیمو، سیر و خمیر واسابی را با هم مخلوط کنید. دانه های لوبیا، پیازچه و دانه های کنجد را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید، نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. 5. ماهی تن را نازک برش دهید. هر قسمت را روی هر یک از 4 صفحه فن کنید. تپه ای از ورقه های لوبیای پوشیده شده را روی ماهی تن انباشته و سرو کنید. چربی: 3.8 گرم کالری: 166 پروتئین: 23 گرم کربوهیدرات: 11 گرم کلسترول: 38 میلی گرم فیبر: 5 گرم سدیم: 211 میلی گرم * * * از فهرست کتاب آخرین کتاب آشپزی سرآشپز تلویزیونی محبوب DiSpirito، آشپزی رژیمی را به امید متقاعد کردن حتی سرسخت ترین سرآشپزها باز می کند. برای کاهش کالری، اما همچنان رژیمی از غذاهای خوشمزه و رضایت بخش را حفظ کنید که بلافاصله به عنوان غذای رژیمی درک نمی شوند. برای انجام این کار، او از مواد کم استفاده مانند ماست یونانی، ماکارونی سبوس دار، گل کلم و سس گوجه فرنگی کم شکر استفاده می کند که فواید آنها فراتر از کاهش کالری صرف برای افزودن فیبر و تقویت تغذیه است. هدف DiSpirito کاهش کالری در "غذاهای راحت" محبوب به کمتر از 350 در هر وعده است و روش های او باعث کاهش شگفت انگیز کالری می شود. حلقه های پیاز از حدود 1800 کالری به 342 کاهش می یابد. مرغ سرخ شده بیش از نیمی از آن را از دست می دهد. DiSpirito علاوه بر ایجاد چربی کمتر، تمام تلاش خود را برای کاهش کلسترول، کربوهیدرات و سدیم نیز انجام می دهد. لذیذ ناامید که مجبور به پرداختن به کاهش وزن است، رویکرد جدید دی اسپیریتو را به وجد می آورد، اما نیاز به ذخیره کامل انبارها دارد. --مارک کنوبلاخ


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Amazon.com Review **Featured Recipe: No Cream-No Cry Penne Alla Vodka** The dirty little secret about Penne alla Vodka is not the vodka but the hefty amount of heavy cream. Vodka is colorless, odorless, and without much flavor—not really attributes of a superstar ingredient. It’s the combination of cream and tomato sauce that gives this dish its signature flavor. The traditional cream is swapped here for low-fat Greek yogurt. *--Rocco DiSpirito* **Ingredients** * 8 ounces whole- wheat penne * 2 cups Rocco’s How Low Can You Go Low-Fat Marinara Sauce (page 206 of *Now Eat This!*) or store-bought low- fat marinara sauce * Pinch of crushed red pepper * One 7-ounce container 2% Greek yogurt * 1 cup chopped fresh basil * Salt and freshly ground black pepper * 6 tablespoons grated Parmigiano-Reggiano cheese (Serves 4) **Directions** 1. Bring a large pot of lightly salted water to a boil. Add the pasta and cook according to the package directions, about 9 minutes; drain. 2. While the pasta is cooking, bring the marinara sauce and crushed red pepper to a simmer in a large nonstick saute pan over medium heat. Cook the sauce, stirring it occasionally with a heat-resistant rubber spatula, until it is slightly thickened, about 5 minutes. Remove the saute pan from the heat. 3. Stir about 1/2 cup of the marinara sauce into the yogurt until smooth (this tempers it and prevents the yogurt from curdling). Then whisk the yogurt mixture back into the marinara sauce. 4. In a large serving bowl, toss the sauce with the drained penne and the basil. Season with salt and pepper to taste. Sprinkle the cheese on top, and serve. **Healthy Tips** Whole-wheat pasta has a dense texture that makes it a little tougher than regular pasta. Some people like that chewiness; some don’t. If you’re in the latter category, overcook it a bit. Toward the end of the cooking time, keep testing it until it’s as tender as you like it. Fat: 4.8 g Calories: 320 Protein: 18 g Carbohydrates: 55 g Cholesterol: 11 mg Fiber: 6 g Sodium: 416 mg **Featured Recipe: Seared Tuna With Green Beans, Lemon, And Wasabi** This dish isn’t a makeover, per se. But there are so many beloved--and believe it or not, unhealthy--seared tuna dishes out there in the restaurant world that I thought I should offer at least one healthy version. The tuna is never the problem. Tuna is rich in nutrients, low in fat, delicious, and just a good bet all around. It’s the stuff that’s put on top that’s the problem--anything from seared foie gras to deep-fried tempura crispies. Sure, it tastes great, but those additions turn a healthful dish into an artery-clogging one. *--Rocco DiSpirito* **Ingredients** * 4 sushi-grade tuna steaks (3 ounces each) * Salt and freshly ground black pepper * Nonstick cooking spray * 12 ounces haricots verts or slim green beans, trimmed * Juice and grated zest of 1 lemon * 1 garlic clove, minced * 2 tablespoons wasabi paste * 4 scallions (white and green parts), sliced thin on the diagonal * 3 tablespoons black sesame seeds (Serves 4) **Directions** 1. Bring a large pot of salted water to a boil. Preheat a grill or grill pan over high heat. 2. Season the tuna steaks with salt and pepper to taste, and spray them lightly with cooking spray. When the grill is hot, add the tuna and cook for 1 1/2 minutes per side for medium-rare. Transfer the tuna to a platter and allow it to rest, uncovered, for 5 minutes. 3. Meanwhile, cook the haricots verts in the boiling water until they are just tender, about 3 minutes; drain. 4. In a medium bowl, whisk together the lemon juice and zest, garlic, and wasabi paste. Add the haricots verts, scallions, and sesame seeds. Toss to coat, adding salt and pepper to taste. 5. Thinly slice the tuna. Fan each portion onto each of 4 plates. Pile a mound of dressed haricots verts on top of the tuna, and serve. Fat: 3.8 g Calories: 166 Protein: 23 g Carbohydrates: 11 g Cholesterol: 38 mg Fiber: 5 g Sodium: 211 mg * * * From Booklist Popular television chef DiSpirito’s latest cookbook retools diet cookery in hope of convincing even the most stubborn gourmand to cut calories yet still maintain a regimen of delicious, satisfying foods not immediately perceived as diet food. To accomplish this, he takes up underused ingredients such as Greek yogurt, whole-wheat pasta, cauliflower, and reduced-sugar ketchup, whose benefits go beyond mere calorie trimming to add fiber and enhance nutrition. DiSpirito’s goal is to reduce calories in popular “comfort foods” to less than 350 per serving, and his methods yield some astonishing calorie reductions. Onion rings fall from about 1,800 calories to 342. Fried chicken loses more than half. In addition to building in lower fats, DiSpirito does his best to lower cholesterol, carbohydrate, and sodium levels as well. The frustrated gourmet compelled to address weight loss will thrill to DiSpirito’s novel approach, but it requires thorough pantry restocking. --Mark Knoblauch





نظرات کاربران