ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food in Medieval Times (Food through History)

دانلود کتاب غذا در دوران قرون وسطی (غذا از طریق تاریخ)

Food in Medieval Times (Food through History)

مشخصات کتاب

Food in Medieval Times (Food through History)

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Food through History 
ISBN (شابک) : 9780313321474, 0313321477 
ناشر: Greenwood 
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 284 
زبان: English 
فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Food in Medieval Times (Food through History) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذا در دوران قرون وسطی (غذا از طریق تاریخ) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذا در دوران قرون وسطی (غذا از طریق تاریخ)

من عاشق کتاب‌های مربوط به آشپزی تاریخی هستم و واقعا مشتاق خواندن غذا در قرون وسطی هستم. به نظر من این کتاب یک منبع عالی برای آشپزی است و یک منبع قطعی در مورد مواد اولیه رایج است. من یک مشکل با کتاب دارم، این فصل اول است، مواد تشکیل دهنده با جزئیات توضیح داده شده اند، با جزئیات بسیار زیاد، اما فصل اول بیشتر شبیه یک واژه نامه است، ای کاش این فصل آخرین فصل بود، نه اولین. گذراندن فصل اول کمی چالش برانگیز است، زیرا می خواهید وارد آشپزی شوید و سپس در مورد مواد تشکیل دهنده آن بیاموزید. کتاب به وضوح نوشته شده و به راحتی قابل خواندن است. به دنبال منبعی در مورد آشپزی قرون وسطایی هستید؟ پیشنهاد می‌کنم اگر به‌دنبال اطلاعات منابع هستید، این کتاب را بردارید، هیچ دستور پختی در آن گنجانده نشده است، اما من واقعاً دوست دارم در مورد غذاها نوشته شود، با خواندن این کتاب، دقیقاً می‌دانم که بسته به وضعیت یک فرد روی میز چه چیزی می‌نشیند. زندگی اگر آشپزی قرون وسطایی با سلیقه شما مطابقت دارد، ارزش آن را دارد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

I love books on historical cooking, and really looked forward to reading Food in Medieval times. I thought this book is an excellent resource of cooking, and it is a definate resource on common ingredients. I have one issue with the book, it is the first chapter, ingredients are described in detail, extreme detail, but the first chapter reads more like a glossary, I wished this chapter would have been the last chapter, and not the first. Going through the first chapter is a bit of a challenge, as you want to get into the cooking, and then learn about the ingredients. The book is clearly written and easy to read. Looking for a resource on medieval cooking? I would suggest picking up this book if you are looking for resource information, no recipes are included, but I really like how dishes are writen about, in reading this book, I know exactly what would sit on an individual's table depending upon their status in life. Well worth picking up if medieval cooking suits your fancy.



فهرست مطالب

ACKNOWLEDGMENTS......Page 8
TIMELINE......Page 10
INTRODUCTION......Page 18
GRAINS......Page 26
LEGUMES......Page 30
VEGETABLES......Page 31
SPICES......Page 40
FRUITS......Page 44
NUTS......Page 49
CONDIMENTS......Page 51
DOMESTIC AND WILD ANIMALS......Page 55
FISH......Page 64
DAIRY PRODUCTS......Page 70
BEVERAGES......Page 73
CHAPTER 2 FOOD PREPARATION......Page 80
CHAPTER 3 CUISINES BY REGION......Page 108
BRITAIN......Page 115
FRANCE......Page 126
SPAIN......Page 140
ITALY......Page 149
GERMANY......Page 156
THE LOW COUNTRIES......Page 166
CHAPTER 4 EATING HABITS AND FOODIDEAS......Page 180
CHAPTER 5 FOOD AND RELIGION......Page 206
CHAPTER 6 CONCEPTS OF DIET ANDNUTRITION......Page 230
CONCLUSION......Page 258
GLOSSARY......Page 262
SUGGESTED FURTHER READINGS......Page 264
SUBJECT INDEX......Page 270
RECIPE INDEX......Page 282




نظرات کاربران