ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Advances in Food & Nutrition Research 61

دانلود کتاب پیشرفت در تحقیقات غذا و تغذیه 61

Advances in Food & Nutrition Research 61

مشخصات کتاب

Advances in Food & Nutrition Research 61

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0123744687, 9780123744685 
ناشر: Academic Press 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 261 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in Food & Nutrition Research 61 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در تحقیقات غذا و تغذیه 61 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیشرفت در تحقیقات غذا و تغذیه 61

پیشرفت‌های تحقیقاتی در زمینه غذا و تغذیه، رابطه یکپارچه بین علوم غذایی و تغذیه را تشخیص می‌دهد و بررسی‌های برجسته و جامعی را گرد هم می‌آورد که این رابطه را برجسته می‌کند. مشارکت‌ها به جزئیات پیشرفت‌های علمی در حوزه‌های وسیع علوم غذایی و تغذیه می‌پردازند و در نظر گرفته شده‌اند تا آخرین اطلاعات در مورد تحقیقات نوظهور را در به افراد دانشگاهی و صنعتی ارائه دهند که دائماً در حال تکامل هستند. علوم *آخرین اطلاعات مهم برای دانشمندان علوم غذایی و متخصصان تغذیه *مقالات بررسی شده توسط گروهی از دانشمندان محترم *مجموعه مورد استفاده از سال 1948. بیشتر بخوانید..

چکیده: پیشرفت‌ها در تحقیقات غذا و تغذیه، رابطه یکپارچه بین علوم غذایی و تغذیه را تشخیص می‌دهد و بررسی‌های برجسته و جامعی را گرد هم می‌آورد که این رابطه را برجسته می‌کند. مشارکت‌ها به جزئیات پیشرفت‌های علمی در حوزه‌های وسیع علوم غذایی و تغذیه می‌پردازند و در نظر گرفته شده‌اند که آخرین اطلاعات در مورد تحقیقات نوظهور در این علوم دائماً در حال تکامل را در اختیار افراد دانشگاهی و صنعتی قرار دهند. *آخرین اطلاعات مهم برای دانشمندان علوم غذایی و متخصصان تغذیه *مقالات بررسی شده توسط گروهی از دانشمندان محترم *سریال رفتن به از سال 1948


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. *The latest important information for food scientists and nutritionists *Peer-reviewed articles by a panel of respected scientists *The go-to series since 1948. Read more...

Abstract: Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. *The latest important information for food scientists and nutritionists *Peer-reviewed articles by a panel of respected scientists *The go-to series since 1948





نظرات کاربران