ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lebensmittelchemie

دانلود کتاب شیمی مواد غذایی

Lebensmittelchemie

مشخصات کتاب

Lebensmittelchemie

ویرایش: 7 
نویسندگان:   
سری: Springer-Lehrbuch 
ISBN (شابک) : 3642165389, 9783642165382 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 640 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب شیمی مواد غذایی: علوم غذایی، داروسازی، فارماکولوژی/سم شناسی، تغذیه، شیمی تجزیه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Lebensmittelchemie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شیمی مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شیمی مواد غذایی



مهارت در شیمی مواد غذایی مستلزم دانش عمیق در مورد ساختار، ترکیب و تولید غذای ما و همچنین تغییرات احتمالی در آن است. اما شیمی مواد غذایی چیزی فراتر از مطالعه مواد تشکیل دهنده غذا است. بلکه شامل دانش در مورد شکل گیری و بیوشیمی این مواد، واکنش آنها به یکدیگر، خواص تکنولوژیکی و متابولیسم آنها می شود.

در ویرایش هفتم کاملاً اصلاح شده، این کتاب درسی آزمایش شده و آزمایش شده نه تنها شامل می شود. «محتوای کلاسیک» مجموعه‌ای از موضوعات جدید و جاری از حوزه‌های

· ایمنی غذا

· کیفیت غذا

· دانش تغذیه‌ای

· تولید مواد غذایی

و بنابراین یک نمای کلی مختصر از کل زمینه شیمی مواد غذایی مدرن ارائه می دهد.

این کتاب عمدتاً برای دانشجویان شیمی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، علوم تغذیه و شیمی طراحی شده است. اما دانشجویان سایر علوم زیستی (مانند دامپزشکی و پزشکی) نیز می توانند از این کار بهره مند شوند. علاوه بر این، متخصصان در حوزه‌های مدیریت کیفیت، تحقیق و توسعه بسیاری از مؤسسات مواد غذایی-شیمیایی در صنعت، مقامات و دانشگاه‌ها، یک کتابچه راهنمای سریع خواندن مفید را در اینجا پیدا خواهند کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Kompetenz in Lebensmittelchemie erfordert fundiertes Wissen über Aufbau, Zusammensetzung und Herstellung unserer Lebensmittel sowie über deren mögliche Veränderungen. Doch Lebensmittelchemie ist mehr als nur die Lehre von den Lebensmittelinhaltsstoffen. Vielmehr schließt sie auch das Wissen über die Bildung und Biochemie dieser Stoffe, ihre Reaktionen untereinander, die technologischen Eigenschaften und ihren Stoffwechsel mit ein.

In der vollständig überabeiteten siebenten Auflage behandelt dieses bewährte Lehrbuch neben den „klassischen Inhalten“ eine Fülle von neuen, aktuellen Themen aus den Bereichen

· Lebensmittelsicherheit

· Lebensmittelqualität

· Ernährungswissen

· Lebensmittelherstellung

und bietet damit eine prägnante Übersicht über das gesamte Gebiet der modernen Lebensmittelchemie.

In erster Linie richtet sich dieses Buch an Studierende der Lebensmittelchemie, der Lebensmitteltechnologie, der Ernährungswissenschaften und der Chemie. Aber auch Studierende anderer Life Sciences (wie Veterinärmedizin und Medizin) können von diesem Werk profitieren. Zudem finden Praktizierende in den Bereichen Qualitätsmanagement, Forschung und Entwicklung vieler lebensmittelchemisch arbeitender Einrichtungen der Industrie, Behörden und Hochschulen hier ein handliches Quick-Reading-Manual.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxv
Lebensmittel und Ernährung....Pages 1-27
WasserWasser ....Pages 29-32
Vitamine....Pages 33-52
Mineralstoffe....Pages 53-67
Enzyme Enzym ....Pages 69-81
Lipide Lipid ....Pages 83-119
Kohlenhydrate....Pages 121-162
Aminosäuren, Peptide, Proteine und Nucleinsäuren....Pages 163-191
Zusatzstoffe Zusatzstoff ....Pages 193-212
Unerwünschte StoffeUnerwünschter Stoffe , KontaminanteKontaminante n und ProzesskontaminanteProzesskontaminante n in Lebensmitteln....Pages 213-260
Rückstände in Lebensmitteln....Pages 261-328
Unverträglichkeitsreaktion/Allergien gegen Lebensmittel....Pages 329-350
Speisefette Speisefett /Speiseöle Speiseöl ....Pages 351-365
Proteinreiche Lebensmittel....Pages 367-387
Kohlenhydratreiche Lebensmittel....Pages 389-402
Alkaloidhaltige Lebens- und Genussmittel....Pages 403-446
GemüseGemüse und Gemüseerzeugnisse Gemüseerzeugnis ....Pages 447-467
ObstObst und Obsterzeugnisse Obsterzeugnis ....Pages 469-488
Gewürze....Pages 489-501
Trinkwasser....Pages 503-519
Erfrischungsgetränke Erfrischungsgetränk ....Pages 521-531
Das europäische LebensmittelrechtLebensmittelrecht ....Pages 533-545
Back Matter....Pages 547-559
....Pages 561-563




نظرات کاربران