ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fighting Poverty in Sub-Saharan Africa: The Multiple Roles of Legumes in Integrated Soil Fertility Management

دانلود کتاب مبارزه با فقر در جنوب صحرای آفریقا: نقش های چندگانه حبوبات در مدیریت باروری یکپارچه خاک

Fighting Poverty in Sub-Saharan Africa: The Multiple Roles of Legumes in Integrated Soil Fertility Management

مشخصات کتاب

Fighting Poverty in Sub-Saharan Africa: The Multiple Roles of Legumes in Integrated Soil Fertility Management

ویرایش: [1 ed.] 
نویسندگان: , , , , , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9400715358, 9789400715356 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 246
[255] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Fighting Poverty in Sub-Saharan Africa: The Multiple Roles of Legumes in Integrated Soil Fertility Management به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مبارزه با فقر در جنوب صحرای آفریقا: نقش های چندگانه حبوبات در مدیریت باروری یکپارچه خاک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مبارزه با فقر در جنوب صحرای آفریقا: نقش های چندگانه حبوبات در مدیریت باروری یکپارچه خاک



گنجاندن حبوبات در سیستم‌های کشت می‌تواند نقش فزاینده‌ای برای حفظ حاصلخیزی خاک و حفظ تولید محصول داشته باشد. حبوبات با تامین پروتئین، مواد معدنی، فیبر و ویتامین های مورد نیاز، منبع مهمی برای تغذیه انسان و دام هستند. فروش بذر، برگ و فیبر حبوبات باعث ایجاد درآمد برای جوامع حاشیه نشین به ویژه زنان در مناطق خشک می شود. کشت حبوبات برای احیای خاکهای دارای کمبود مواد مغذی ضروری است. حبوبات را می توان به عنوان کود سبز، کشت مخلوط یا تناوب با غلات و به عنوان بوته های حبوبات در سیستم های آیش بهبودیافته در سیستم های کشت گنجانید. با تثبیت بیولوژیکی نیتروژن (BNF) در خاک، حبوبات یک روش نسبتا کم هزینه برای جایگزینی نیتروژن معدنی گران قیمت در خاک ارائه می کنند. حبوبات همچنین سایر خواص فیزیکی خاک را بهبود می بخشد، پوشش زمین را فراهم می کند و فرسایش خاک را کاهش می دهد، مواد آلی خاک را افزایش می دهد، ظرفیت تبادل کاتیونی، فعالیت میکروبی را افزایش می دهد و دمای خاک را کاهش می دهد و علف های هرز و آفات را سرکوب می کند. همه این اثرات مفید منجر به افزایش حاصلخیزی خاک و افزایش محصول بعدی غلات می شود. بنابراین حبوبات نقش مهمی در بهبود معیشت کشاورزان خرده پا در سراسر جهان دارند.

علی‌رغم مزایای فوق، تولید حبوبات در SSA به دلیل تعدادی محدودیت با مشکل مواجه می‌شود. اکثر خاکهای SSA از نظر عناصر غذایی کلیدی به ویژه فسفر که برای استقرار مناسب حبوبات ضروری است، کمبود دارند. سایر محدودیت ها عبارتند از pH پایین خاک، شوری بالا، خشکسالی و سیل. تولید حبوبات نیز توسط بیماری‌ها، آفات و علف‌های هرز جدید مانع می‌شود، که کشاورزان باید یاد بگیرند که چگونه آن‌ها را کنترل کنند تا از مزایای کامل حبوبات بهره‌مند شوند. فراتر از عوامل غیر زنده، مسائل مربوط به دسترسی به نهاده ها (بذر و کودهای شیمیایی بهبود یافته)، بازارها و دسترسی به اطلاعات مربوط به تولید است. این کتاب ترکیبی از کار تحقیقاتی روی حبوبات را ارائه می‌کند و توجه را به اهمیت حبوبات در مدیریت یکپارچه حاصلخیزی خاک (ISFM) و کاهش فقر در SSA جلب می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Inclusion of legumes in cropping systems can play an increasingly important role to maintain soil fertility and sustain crop production. Legumes are an important source of nutrition to both humans and livestock by providing the much needed protein, minerals, fiber and vitamins. The sale of legumes seed, leaves and fiber generates income for the marginalized communities especially women in the dryland areas. Cultivation of legumes is essential for the regeneration of nutrient-deficient soils. Legumes can be incorporated into cropping systems as green manure, intercropped or rotated with cereals and as leguminous shrubs in improved fallow systems. By biologically fixing nitrogen (BNF) in the soil, legumes provide a relatively low-cost method of replacing otherwise expensive inorganic nitrogen in the soil. Legumes also improve other soil physical properties, provide ground cover and reduce soil erosion, increase soil organic matter, cation exchange capacity, microbial activity and lowers soil temperature and suppress weeds and pests. All these beneficial effects result in enhanced soil fertility and boosts subsequent cereal crop yields. Legumes therefore play an important role of improving the livelihoods of smallholder farmers around the world.

Despite the above benefits, production of legumes in SSA is hampered by a number of constraints. Most soils in SSA are deficient in key nutrients especially phosphorus that is essential for proper legume establishment. Other limitations include low soil pH, high salinity, drought and flooding. Legume production is also hindered by new diseases, pests, and weeds, which farmers need to learn how to control if the full benefits of legumes are to be gained. Beyond the abiotic factors are issues of access to inputs (improved seed and fertilizers), markets and access to relevant production information. This book presents a synthesis of research work on legumes and draws attention to the importance of legumes in integrated soil fertility management (ISFM) and poverty alleviation in SSA.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-viii
Agro-Ecological Distribution of Legumes in Farming Systems and Identification of Biophysical Niches for Legumes Growth....Pages 1-26
Socio-Economic Contribution of Legumes to Livelihoods in Sub-Saharan Africa....Pages 27-46
Inter and Intra-Specific Variation of Legumes and Mechanisms to Access and Adapt to Less Available Soil Phosphorus and Rock Phosphate....Pages 47-66
Legume Based Cropping and Soil Biodiversity Dynamics....Pages 67-83
Strategies to Adapt, Disseminate and Scale Out Legume Based Technologies....Pages 85-116
Comparative Analysis of the Current and Potential Role of Legumes in Integrated Soil Fertility Management in West and Central Africa....Pages 117-150
Comparative Analysis of the Current and Potential Role of Legumes in Integrated Soil Fertility Management in East Africa....Pages 151-173
Comparative Analysis of the Current and Potential Role of Legumes in Integrated Soil Fertility Management in Southern Africa....Pages 175-200
Options for Improving Plant Nutrition to Increase Common Bean Productivity in Africa....Pages 201-240
Back Matter....Pages 243-246




نظرات کاربران