دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 6
نویسندگان: Ewen C. D. Todd PhD (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 1441983953, 9781441983954
ناشر: Springer US
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 178
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب رویه های بررسی بیماری های ناشی از غذا: علوم غذایی، میکروبیولوژی، میکروبیولوژی کاربردی
در صورت تبدیل فایل کتاب Procedures to Investigate Foodborne Illness به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رویه های بررسی بیماری های ناشی از غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
روشهای بررسی بیماری ناشی از غذا برای راهنمایی پرسنل بهداشت عمومی یا تیمهایی در هر کشوری طراحی شده است که گزارشهای مربوط به بیماریهای ناشی از غذا را بررسی میکند. این راهنما بر اساس اصول اپیدمیولوژیک و تکنیک های تحقیقاتی است که در تعیین عوامل ایجاد کننده بروز بیماری موثر بوده است. دستورالعمل ها به ترتیبی که معمولاً در طول تحقیقات دنبال می شود ارائه می شوند و به گونه ای سازماندهی می شوند که یک محقق بتواند به راحتی اطلاعات مورد نیاز را در هر مرحله از تحقیق بیابد. شامل توضیحاتی از رویه های زیر است:
این نسخه همچنین حاوی کلیدهای به روز شده و کاربرپسندتر برای کمک به محققین در شناسایی عوامل کمک کننده که ممکن است منجر به آلودگی، تکثیر یا بقای عوامل بیماری های منتقله از غذا شود.
Procedures to Investigate Foodborne Illness is designed to guide public health personnel or teams in any country that investigates reports of alleged foodborne illnesses. The manual is based on epidemiologic principles and investigative techniques that have been found effective in determining causal factors of disease incidence. The guidelines are presented in the sequence usually followed during investigations and are organized so that an investigator can easily find the information needed in any phase of an investigation. Included are descriptions of the following procedures:
This edition also contains extensively updated and more user-friendly keys to assist investigators in identifying the contributing factors that may lead to the contamination, proliferation or survival of agents of foodborne disease.
Front Matter....Pages i-x
Procedures to Investigate Foodborne Illness....Pages 1-164
Back Matter....Pages 165-167