ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Procedures to Investigate Foodborne Illness

دانلود کتاب رویه های بررسی بیماری های ناشی از غذا

Procedures to Investigate Foodborne Illness

مشخصات کتاب

Procedures to Investigate Foodborne Illness

ویرایش: 6 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1441983953, 9781441983954 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 178 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب رویه های بررسی بیماری های ناشی از غذا: علوم غذایی، میکروبیولوژی، میکروبیولوژی کاربردی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Procedures to Investigate Foodborne Illness به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رویه های بررسی بیماری های ناشی از غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رویه های بررسی بیماری های ناشی از غذا



روش‌های بررسی بیماری ناشی از غذا برای راهنمایی پرسنل بهداشت عمومی یا تیم‌هایی در هر کشوری طراحی شده است که گزارش‌های مربوط به بیماری‌های ناشی از غذا را بررسی می‌کند. این راهنما بر اساس اصول اپیدمیولوژیک و تکنیک های تحقیقاتی است که در تعیین عوامل ایجاد کننده بروز بیماری موثر بوده است. دستورالعمل ها به ترتیبی که معمولاً در طول تحقیقات دنبال می شود ارائه می شوند و به گونه ای سازماندهی می شوند که یک محقق بتواند به راحتی اطلاعات مورد نیاز را در هر مرحله از تحقیق بیابد. شامل توضیحاتی از رویه های زیر است:

  • برنامه ریزی، آماده سازی، بررسی و پاسخ به آلودگی عمدی غذا
  • رسیدگی به هشدارهای بیماری و شکایات مربوط به غذا که ممکن است مربوط به بیماری باشد
  • مصاحبه با افراد بیمار، افراد در معرض خطر و کنترل
  • تعریف یک مورد
  • جمع آوری و ارسال نمونه ها و نمونه های غذا
  • انجام تجزیه و تحلیل خطر (ارزیابی‌های زیست‌محیطی) در مکان‌هایی که مواد غذایی مسئول شیوع بیماری‌ها تولید، پردازش یا تهیه شده‌اند
  • ردیابی منابع آلودگی
  • شناسایی عوامل مسئول آلودگی، بقای میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا یا مواد سمی و/یا انتشار عوامل بیماری‌زا
  • جمع‌آوری و تفسیر داده‌های جمع‌آوری‌شده
  • گزارش اطلاعات در مورد شیوع

این نسخه همچنین حاوی کلیدهای به روز شده و کاربرپسندتر برای کمک به محققین در شناسایی عوامل کمک کننده که ممکن است منجر به آلودگی، تکثیر یا بقای عوامل بیماری های منتقله از غذا شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Procedures to Investigate Foodborne Illness is designed to guide public health personnel or teams in any country that investigates reports of alleged foodborne illnesses. The manual is based on epidemiologic principles and investigative techniques that have been found effective in determining causal factors of disease incidence. The guidelines are presented in the sequence usually followed during investigations and are organized so that an investigator can easily find the information needed in any phase of an investigation. Included are descriptions of the following procedures:

  • Plan, prepare, investigate and respond to intentional contamination of food
  • Handle illness alerts and food-related complaints that may be related to illness
  • Interview ill persons, those at risk, and controls
  • Develop a case definition
  • Collect and ship specimens and food samples
  • Conduct hazard analysis (environmental assessments) at sites where foods responsible for outbreaks were produced, processed, or prepared
  • Trace sources of contamination
  • Identify factors responsible for contamination, survival of pathogenic microorganisms or toxic substances, and/or propagation of pathogens
  • Collate and interpret collected data
  • Report information about the outbreak

This edition also contains extensively updated and more user-friendly keys to assist investigators in identifying the contributing factors that may lead to the contamination, proliferation or survival of agents of foodborne disease.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-x
Procedures to Investigate Foodborne Illness....Pages 1-164
Back Matter....Pages 165-167




نظرات کاربران