ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food is Culture (Arts and Traditions of the Table Perspectives on Culinary History)

دانلود کتاب غذا فرهنگ است (هنرها و آداب و رسوم دیدگاه های جدول در مورد تاریخ آشپزی)

Food is Culture (Arts and Traditions of the Table Perspectives on Culinary History)

مشخصات کتاب

Food is Culture (Arts and Traditions of the Table Perspectives on Culinary History)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Arts and Traditions of the Table Perspectives on Culinary History 
ISBN (شابک) : 0231137907, 0231510780 
ناشر: Columbia University Press 
سال نشر: 2006 
تعداد صفحات: 162 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 658 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Food is Culture (Arts and Traditions of the Table Perspectives on Culinary History) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذا فرهنگ است (هنرها و آداب و رسوم دیدگاه های جدول در مورد تاریخ آشپزی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذا فرهنگ است (هنرها و آداب و رسوم دیدگاه های جدول در مورد تاریخ آشپزی)

Food Is Culture که توسط یک تاریخدان برجسته آشپزی نوشته شده است، این فرض ابتکاری را بررسی می کند که هر چیزی که با غذا مرتبط است - گرفتن، کشت، تهیه و مصرف آن - یک عمل فرهنگی را نشان می دهد. حتی «انتخاب‌های» شکارچیان و جمع‌آوران بدوی توسط فرهنگ اقتصاد (در دسترس بودن) و پزشکی (قابلیت هضم و تغذیه) تعیین شد که به توسعه ساختارها و سنت‌های اجتماعی خاص منجر شد. ماسیمو مونتاناری با «اختراع» شروع می‌کند. آشپزی که به انسان اجازه می دهد اشیاء طبیعی و خوراکی را به غذا تبدیل کند. آشپزی منجر به ایجاد آشپزخانه، انطباق مواد خام به ظروف، و تولد دستورالعمل‌های کتبی و شفاهی برای رسمی کردن تکنیک‌های آشپزی مانند کباب کردن، کباب کردن و سرخ کردن شد. انتقال دستور العمل ها به غذا اجازه داد تا زبان خود را به دست آورد و به یک محصول فرهنگی پیچیده تبدیل شود که بر اساس آب و هوا، جغرافیا، جستجوی لذت و بعداً میل به سلامتی شکل می گیرد. مونتاناری در تاریخ خود به تجارت ادویه، اولین جوامع کشاورزی، غذاهای دوره رنسانس که طعم‌های مختلف را ترکیب می‌کردند، و نگرش تحلیلی روشنگری که بر تفکیک طعم‌ها اصرار داشت، می‌پردازد. او با تحقیق و تحلیل درخشان نشان می دهد که چگونه غذا که زمانی یک ضرورت عملی بود، به شاخصی از جایگاه اجتماعی و هویت مذهبی و سیاسی تبدیل شد. مونتاناری در مورد منشأ چنگال، قدرت نمادین گوشت، نگرش فرهنگی نسبت به غذاهای سرد و گرم، ارتباط بین آشپزی و کلاس، اهمیت نمادین برخی غذاها، یا پیامدهای اقتصادی تعطیلات مذهبی فکر می‌کند. تأملات غنی از نظر فکری بُعد دیگری به تاریخ تمدن بشری می بخشد. سرگرم کننده و غافلگیرکننده، Food Is Culture نگاهی جذاب به این است که چگونه غذا تجسم نهایی تلاش های مداوم ما برای رام کردن، تغییر شکل دادن و تفسیر مجدد طبیعت است. (1/9/2007)


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Elegantly written by a distinguished culinary historian, Food Is Culture explores the innovative premise that everything having to do with food—its capture, cultivation, preparation, and consumption—represents a cultural act. Even the "choices" made by primitive hunters and gatherers were determined by a culture of economics (availability) and medicine (digestibility and nutrition) that led to the development of specific social structures and traditions.Massimo Montanari begins with the "invention" of cooking which allowed humans to transform natural, edible objects into cuisine. Cooking led to the creation of the kitchen, the adaptation of raw materials into utensils, and the birth of written and oral guidelines to formalize cooking techniques like roasting, broiling, and frying. The transmission of recipes allowed food to acquire its own language and grow into a complex cultural product shaped by climate, geography, the pursuit of pleasure, and later, the desire for health. In his history, Montanari touches on the spice trade, the first agrarian societies, Renaissance dishes that synthesized different tastes, and the analytical attitude of the Enlightenment, which insisted on the separation of flavors. Brilliantly researched and analyzed, he shows how food, once a practical necessity, evolved into an indicator of social standing and religious and political identity. Whether he is musing on the origins of the fork, the symbolic power of meat, cultural attitudes toward hot and cold foods, the connection between cuisine and class, the symbolic significance of certain foods, or the economical consequences of religious holidays, Montanari's concise yet intellectually rich reflections add another dimension to the history of human civilization. Entertaining and surprising, Food Is Culture is a fascinating look at how food is the ultimate embodiment of our continuing attempts to tame, transform, and reinterpret nature. (1/9/2007)





نظرات کاربران