ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Foods of Australia (A Taste of Culture)

دانلود کتاب غذاهای استرالیا (طعم فرهنگ)

Foods of Australia (A Taste of Culture)

مشخصات کتاب

Foods of Australia (A Taste of Culture)

ویرایش: Illustrated 
نویسندگان:   
سری: Taste of Culture Series 
ISBN (شابک) : 0737748125, 9780737748123 
ناشر: Kidhaven Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 65 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 24


در صورت تبدیل فایل کتاب Foods of Australia (A Taste of Culture) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای استرالیا (طعم فرهنگ) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای استرالیا (طعم فرهنگ)

یکی از لذت‌بخش‌ترین راه‌ها برای یادگیری فرهنگ‌های دیگر از طریق غذای آنهاست. این کتاب ما را به استرالیا می برد، جایی که کرایه روزانه شامل گوشت گاو، بره، گوساله و کالباس و انواع بی نظیر ساندویچ است. سنت نوشیدن چای با بیسکویت و اسکون و همچنین خوراکی های ملی محبوب مانند بیسکویت تیم تام و ANZAC، کیک های لامینگتون و دسر مرنگ ظریف Pavlova که برخی می گویند در استرالیا اختراع شده است، مورد بحث قرار می گیرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

One of the most enjoyable ways to learn about other cultures is through their food. This book takes us to Australia, where the daily fare features beef, lamb, veal, and sausage BBQ and unique varieties of sandwiches. The tradition of drinking tea with biscuits and scones is discussed, as well as popular national treats such as Tim-Tam and ANZAC biscuits, Lamington cakes, and the elegant meringue dessert Pavlova, which some say was invented in Australia.





نظرات کاربران