دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Illustrated
نویسندگان: Barbara Sheen
سری: Taste of Culture Series
ISBN (شابک) : 0737748125, 9780737748123
ناشر: Kidhaven Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 65
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Foods of Australia (A Taste of Culture) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذاهای استرالیا (طعم فرهنگ) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یکی از لذتبخشترین راهها برای یادگیری فرهنگهای دیگر از طریق غذای آنهاست. این کتاب ما را به استرالیا می برد، جایی که کرایه روزانه شامل گوشت گاو، بره، گوساله و کالباس و انواع بی نظیر ساندویچ است. سنت نوشیدن چای با بیسکویت و اسکون و همچنین خوراکی های ملی محبوب مانند بیسکویت تیم تام و ANZAC، کیک های لامینگتون و دسر مرنگ ظریف Pavlova که برخی می گویند در استرالیا اختراع شده است، مورد بحث قرار می گیرد.
One of the most enjoyable ways to learn about other cultures is through their food. This book takes us to Australia, where the daily fare features beef, lamb, veal, and sausage BBQ and unique varieties of sandwiches. The tradition of drinking tea with biscuits and scones is discussed, as well as popular national treats such as Tim-Tam and ANZAC biscuits, Lamington cakes, and the elegant meringue dessert Pavlova, which some say was invented in Australia.