ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Open Dating of Foods

دانلود کتاب دوستیابی باز از مواد غذایی

Open Dating of Foods

مشخصات کتاب

Open Dating of Foods

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780917678530, 9780470385104 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2005 
تعداد صفحات: 236 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Open Dating of Foods به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دوستیابی باز از مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دوستیابی باز از مواد غذایی

دوستیابی باز نقش حیاتی در توزیع محصولات غذایی از مزرعه یا محل تولید تا خانه مصرف کننده دارد. یک اصل این است که ماندگاری تابعی از شرایط توزیع است و می توان به عنوان درصد مصرف کنندگانی که یک تولید کننده مایل به نارضایتی است به آن نگاه کرد. بنابراین، یکی از اهداف تاریخ باز این است که به مصرف کنندگان زمان کافی برای خرید یک محصول غذایی و نگهداری آن در خانه برای مدت زمان معقولی قبل از رسیدن محصول به پایان ماندگاری از نظر درجه ای از تغییر کیفیت داده شود. هنوز قابل قبول است

اگر محصولات در توزیع به درستی ذخیره یا چرخانده نمی‌شوند، محصولات قدیمی‌تر یا آنهایی که کیفیت پایین‌تری دارند و احتمالاً ایمنی را به خطر می‌اندازند به دلیل سوء استفاده در طول زنجیره توزیع و باعث از بین رفتن اعتماد به دسته مواد غذایی می‌شوند. در حال حاضر، فقدان یکنواختی بین تولیدکنندگان و فراسوی مرزهای ایالتی، رویه دوستیابی باز را برای مصرف کنندگان، خرده فروشان و دولت گیج کننده و گمراه کننده کرده است. این کتاب به این مسائل می‌پردازد، و زمینه‌های علمی و قانونی را برای ارزیابی و تأثیرگذاری بر قوانین مربوط به تاریخ باز تحت نظارت فدرال در این کشور فراهم می‌کند. صفحات 3-13):
فصل 3 سوء استفاده از دما و زمان؟ ادغام کننده های دما (صفحات 15-22):
فصل 4 ایجاد تاریخ باز (صفحات 23-30):
فصل 5 شیوه های فعلی (صفحات) 31-46):
فصل 6 مقررات جاری (صفحه های 47-59):
فصل 7 مقررات پیشنهادی (صفحه های 61-64):
فصل 8 اقدام قضایی (صفحه های 65-69):
فصل 9 بررسی محصولات یخچالی فاسد شدنی و شیوه های خانگی (صفحه های 71-102):
فصل 10 نتیجه گیری (صفحه 103):


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Open dating plays a vital role in the distribution of the food products from the farm or place of manufacturing to the consumer's home. One principle is that the shelf life is a function of the distribution conditions and can be looked at as the percentage of consumers a manufacturer is willing to displease. Thus, one purpose of an open date is to give consumers enough time to purchase a food product and store it at home for a reasonable period of time before the product reaches the end of shelf-life in terms of some degree of quality change that is still acceptable.

If products are not stored or rotated properly in distribution, then older products or those of lesser quality and perhaps compromised safety because of abuse during distribution chain and causing loss of confidence in the food category. Presently, the lack of uniformity among manufacturers and across state borders has made the practice of open dating confusing and misleading for consumers, retailers and the government. This book addresses these issues, and provides scientific and legal background to both evaluate and influence federally-regulated open-dating legislation in this countryContent:
Chapter 1 Introduction (pages 1–2):
Chapter 2 Background and Rationale (pages 3–13):
Chapter 3 Temperature Abuse and Time?Temperature Integrators (pages 15–22):
Chapter 4 Establishing an Open Date (pages 23–30):
Chapter 5 Current Practices (pages 31–46):
Chapter 6 Current Regulations (pages 47–59):
Chapter 7 Proposed Regulations (pages 61–64):
Chapter 8 Judicial Action (pages 65–69):
Chapter 9 Perishable Refrigerated Products and Home Practices Survey (pages 71–102):
Chapter 10 Conclusion (page 103):



فهرست مطالب

OPEN DATING OF FOODS......Page 1
CONTENTS......Page 9
CHAPTER 1 INTRODUCTION......Page 10
CHAPTER 2 BACKGROUND AND RATIONALE......Page 12
CHAPTER 3 TEMPERATURE ABUSE AND TIME-TEMPERATURE INTEGRATORS......Page 24
CHAPTER 4 ESTABLISHING AN OPEN DATE......Page 32
CHAPTER 5 CURRENT PRACTICES......Page 40
CHAPTER 6 CURRENT REGULATIONS......Page 56
CHAPTER 7 PROPOSED REGULATIONS......Page 70
CHAPTER 8 JUDICIAL ACTION......Page 74
CHAPTER 9 PERISHABLE REFRIGERATED PRODUCTS AND HOME PRACTICES SURVEY......Page 80
CHAPTER 10 CONCLUSION......Page 112
REFERENCES......Page 114
APPENDIX A Proposed 1999 TTI Legislation in Italy......Page 120
APPENDIX B CANADIAN OPEN-DATING LEGISLATION F&D......Page 124
APPENDIX C NIST Handbook 130 Uniform Open Dating Regulation as adopted by The National Conference on Weights and Measures......Page 128
APPENDIX D Extended List of State Regulations on Open Dating......Page 134
APPENDIX E European Union......Page 178
APPENDIX F 1999 LEGISLATIVE PROPOSAL......Page 200
APPENDIX G Proposed Federal Open-Dating Regulation......Page 202
APPENDIX H ALABAMA SAFE FOODS ACT OF 2000......Page 228
INDEX......Page 238




نظرات کاربران