ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Michael Chiarello's Bottega: bold Italian flavors from the heart of California's wine country

دانلود کتاب Bottega مایکل چیارلو: طعم های جسورانه ایتالیایی از قلب کشور شراب کالیفرنیا

Michael Chiarello's Bottega: bold Italian flavors from the heart of California's wine country

مشخصات کتاب

Michael Chiarello's Bottega: bold Italian flavors from the heart of California's wine country

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780811875394, 0811875393 
ناشر: Chronicle Books LLC 
سال نشر: 2010;2011 
تعداد صفحات: 223 pages : illustrations 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Michael Chiarello's Bottega: bold Italian flavors from the heart of California's wine country به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Bottega مایکل چیارلو: طعم های جسورانه ایتالیایی از قلب کشور شراب کالیفرنیا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Bottega مایکل چیارلو: طعم های جسورانه ایتالیایی از قلب کشور شراب کالیفرنیا

شامل صد دستور غذای پخته شده در رستوران سرآشپز در دره ناپا، کالیفرنیا، همراه با نظراتی در مورد موفقیت در صنعت رستوران، غذاهای ایتالیایی، و تاریخچه پشت سر غذاهای خاص.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Features one hundred recipes made at the chef's restaurant in Napa Valley, California, along with comments about success in the restaurant industry, Italian cuisine, and the history behind certain entrees.





نظرات کاربران