ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Health Science Experiments

دانلود کتاب آزمایش های علوم بهداشتی

Health Science Experiments

مشخصات کتاب

Health Science Experiments

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Experiments for Future Scientists 
ISBN (شابک) : 160413853X, 9781604138535 
ناشر: Facts on File 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 159 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Health Science Experiments به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آزمایش های علوم بهداشتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Contents......Page 6
Preface......Page 8
Acknowledgments......Page 10
Introduction......Page 12
Safety Guidelines......Page 16
1. Eating Healthy and Fitness Plan......Page 20
2. Healthy Food Choices......Page 25
3. Self-Esteem......Page 32
4. Taking Blood Pressure......Page 38
5. Taking a Pulse at Multiple Sites......Page 44
6. Studying Nerves—Sensitivity Testing......Page 50
7. Simulating the Negative Effects of Tobacco—Part 1......Page 56
8. Simulating the Negative Effects of Tobacco—Part 2......Page 62
9. Tooth Care—Part 1: Fluoride......Page 67
10. Tooth Care—Part 2: Tooth Decay......Page 72
11. Modeling Blood Alcohol Content......Page 78
12. Evaluating Stressors......Page 83
13. Comparing Vitamin-C Content......Page 89
14. Food Preservation......Page 94
15. Comparing Different Brands of Bottled Water......Page 100
16. Creating a Life Map......Page 104
17. Evaluating the Sugar Content of Popular Drinks......Page 108
18. Studying Consumerism in Television Commercials......Page 113
19. Comparing Iron in Breakfast Cereals......Page 117
20. The Spread of Infection......Page 122
Scope and Sequence Chart......Page 128
Grade Level......Page 130
Setting......Page 132
Our Findings......Page 134
Tips for Teachers......Page 140
Glossary......Page 144
Internet Resources......Page 152
Index......Page 158




نظرات کاربران