ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Chinese Nutrition Therapy

دانلود کتاب تغذیه درمانی چینی

Chinese Nutrition Therapy

مشخصات کتاب

Chinese Nutrition Therapy

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 313130961X, 9781588901071 
ناشر: Thieme Georg Verlag 
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 280 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Chinese Nutrition Therapy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه درمانی چینی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه درمانی چینی

"این کتاب کاربرپسند یک مرجع ضروری برای دانشجویان و پزشکان طب سنتی چینی است، همچنین توسط متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه، پزشکان و هر کسی که علاقه مند به زندگی طولانی و سالم است، ارزشمند خواهد بود."--BOOK JACKET.Title قسمت خلاصه ارائه شده توسط Blackwell North America, Inc. کلیه حقوق محفوظ است


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"An essential reference for students and practitioners of Traditional Chinese Medicine, this user-friendly book will also be valued by nutritionists, dieticians, physicians, and anyone interested in living a long and healthy life."--BOOK JACKET.Title Summary field provided by Blackwell North America, Inc. All Rights Reserved



فهرست مطالب

Half Title......Page 3
About the Author......Page 4
Full Title......Page 5
Copyright......Page 6
Contents......Page 7
About this Book......Page 13
Acknowledgements......Page 14
Structure and Use of this Book......Page 15
1 Theory......Page 17
Yin and Yang......Page 19
Yin And Yang Counterbalance Each Other (Yin Yang Zhi Yue)......Page 23
Yin And Yang Mutually Transform Each Other......Page 24
The Five Phases (Wu Xing)......Page 25
Dysfunction......Page 26
Dysfunction......Page 27
Dysfunction......Page 28
Dysfunction......Page 29
Cold......Page 31
Internal Factors,“The Five Minds (Emotions)”(Wu Shi)......Page 32
Congenital Constitution Essence (Jing)......Page 33
Ancestral (Air) Qi (Zong Qi)......Page 34
Function of the Triple Burner (San Jiao)......Page 36
Energetics of Food......Page 37
Energetic Thermal Nature......Page 38
Cold......Page 39
Yang Repletion......Page 40
The Five Flavors (Wu Wei)......Page 41
Acrid Flavor......Page 42
Bitter Flavor......Page 43
Flavor Association with Organ Networks......Page 45
Falling Movement......Page 46
Warming Cooking Methods......Page 47
Boiling/Simmering......Page 48
Seasoning......Page 49
Meal Preparation in Tune with the Five Phases (Wood, Fire, Earth, Metal, Water)......Page 51
2 Chinese Dietetics in Practice......Page 53
Cooking Methods......Page 55
Energetic Thermal Quality......Page 56
“Strengthening the InnerCenter”......Page 58
Evening Meal/Dinner......Page 60
Summer (Hot Season)......Page 61
Winter (Cold Season)......Page 62
External Wind......Page 63
Internal Wind......Page 64
Older People......Page 65
3 PracticalApplicationof Chinese Dietetics......Page 67
General Indications for Chinese Dietetics......Page 69
Tips for Giving Nutritional Advice......Page 70
Application Areas......Page 72
General Qi Vacuity......Page 73
General Yin Vacuity......Page 74
Yang Repletion (Excess) Conditions......Page 75
Blood Vacuity (Xue Xu)......Page 76
Strengthening Defense Qi(Wei Qi)......Page 78
Dampness and PhlegmConditions......Page 80
Tasks and Functionsof Spleen/Pancreas andStomach......Page 83
Production and Retention of Blood......Page 84
Spleen Yang Vacuity (Pi Yang Xu)......Page 85
Organ Network Spleen/Pancreas–Stomach......Page 87
General Causes of StomachDysfunction......Page 88
Stomach Qi Vacuity (Wei Qi Xu)......Page 89
Stomach Yin Vacuity (Wei Yin Xu)......Page 90
Stomach Qi Vacuity with Cold (Wei Qi Xu Han)......Page 91
Stomach Fire (Wei Re)......Page 92
Organ Network Lung–Large Intestine......Page 94
Lung Qi Vacuity (Fei Qi Xu)......Page 95
Phlegm–Damp Obstructing the Lung (Tan Shi Zu Fei)......Page 96
Organ Network Kidney–Bladder......Page 98
Viscera (Fu Organ): Bladder (Pang Guang)......Page 99
Kidney Syndromes and Chinese Nutrition......Page 100
Kidney Yang Vacuity (Shen Yang Xu)......Page 101
Kidney Yin Vacuity (Shen Yin Xu)......Page 102
Kidney Yin Vacuity(Shen Yin Xu), Heart YinVacuity (Xin Yin Xu), Noninteraction of the Heartand Kidney (Xin Shen Bu Jiao)......Page 104
Nutrition and OrganNetwork......Page 106
Binding Depression of Liver Qi (Gan Qi Yu Jie)......Page 107
Ascendant Liver Yang (Gan Yang Shang Kang)......Page 108
Liver Yin Vacuity (Gan Yin Xu)......Page 110
Liver Blood Vacuity (Gan Xue Xu)......Page 111
Nutrition and OrganNetwork......Page 113
Heart Yang Vacuity (Xin Yang Xu)......Page 114
Heart Blood Vacuity (Xin Xue Xu)......Page 115
Heart Yin Vacuity (Xin Yin Xu)......Page 116
Heart Fire Flaming Upward (Xin Huo Shang Yan)......Page 117
4 Food Classification......Page 119
Bamboo Sprouts......Page 121
Chinese Cabbage (Napa Cabbage)......Page 122
Eggplant (Aubergine)......Page 123
Leek......Page 124
Lotus Root......Page 125
Spinach......Page 126
Tomato......Page 127
Grains and Soy......Page 129
Buckwheat......Page 130
Millet......Page 131
Rice (White and Brown)......Page 132
Spelt......Page 133
Soybean, Yellow......Page 134
Wheat......Page 135
Chili......Page 136
Coriander......Page 137
Ginger, Fresh or Dried......Page 138
Garlic......Page 139
Pepper (Seasoning)......Page 140
Seaweed (General)......Page 141
Sweeteners: Brown or Whole Cane Sugar......Page 142
Sweeteners: MaltSugar–Maltose–Malt Syrup......Page 143
Vinegar......Page 144
Apple......Page 145
Banana......Page 146
Cherry......Page 147
Grapes......Page 148
Kiwi......Page 149
Pear......Page 150
Peach......Page 151
Plum......Page 152
Watermelon......Page 153
Beef......Page 154
Chicken......Page 155
Duck......Page 156
Pork......Page 157
Venison (Deer)......Page 158
Anchovies......Page 159
Crab......Page 160
Mackerel......Page 161
Prawns/Crayfish/Lobster......Page 162
Squid, Octopus......Page 163
Tuna......Page 164
Dairy Products, Eggs, Oils, and Fats......Page 165
Chicken Eggs......Page 166
Cow’s Milk Cheese......Page 167
Sesame Oil......Page 168
Peanut Oil......Page 169
Yogurt......Page 170
Almonds......Page 171
Peanut......Page 172
Hazelnut......Page 173
Sunflower Seeds......Page 174
Alcoholic Beverages......Page 175
Tea......Page 176
5 Clinical Examples......Page 179
Main Symptom: Colds......Page 181
Bronchitis/Chronic Bronchitis......Page 184
Main Symptom: Cough......Page 187
Main Symptom: Sore Throat......Page 190
Main Symptom: Frontal Sinusitis and Maxillary Sinusitis......Page 192
Bronchial Asthma......Page 196
Main Symptom: Diarrhea......Page 200
Main Symptom: Constipation......Page 203
Main Symptom: Epigastric Disorders......Page 206
Main Symptom: Nausea and Emesis (Vomiting)......Page 210
Main Symptom: Meteorism (Abdominal Distension)......Page 216
Main Symptom: Hiccough, Singult (Sighing, Sobbing)......Page 218
General Weakness, Lack of Energy, Low Blood Pressure......Page 219
Main Symptom: Hypertension (High Blood Pressure)......Page 221
Inflammation......Page 225
Neurodermatitis......Page 226
Acne......Page 228
Main Symptom:Cystitis (Urinary Tract Infections/Inflammation)......Page 230
Incontinence, Enuresis (Bedwetting), Frequent Micturition (Urination)......Page 232
Impotence, Weak Libido......Page 233
Morning Sickness During Pregnancy......Page 234
6 Chinese DieteticsAt a Glance......Page 237
Phase: Earth Organ Network: Spleen/Pancreas, Stomach......Page 239
Phase: Metal Organ Network: Lung–Large Intestine......Page 244
Phase: Water Organ Network: Kidney–Bladder......Page 247
Phase: Wood Organ Network: Liver–Gallbladder......Page 249
Phase: FireOrgan Network: Heart–Small Intestine......Page 252
Foods from A to Z......Page 254
7 Glossary......Page 267
Further Reading......Page 272
Index......Page 273




نظرات کاربران