ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cerdo e hijos (Pork and Sons)

دانلود کتاب خوک و پسران (خوک و پسران)

Cerdo e hijos (Pork and Sons)

مشخصات کتاب

Cerdo e hijos (Pork and Sons)

ویرایش: Color Illustrated (160 Color Photos) 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0714898791, 9780714898797 
ناشر: Phaidon Press 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 366 
زبان: Spanish 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 28 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Cerdo e hijos (Pork and Sons) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خوک و پسران (خوک و پسران) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خوک و پسران (خوک و پسران)

رینود یک کتاب آشپزی معتبر و کاملا شخصی نوشته است و ایده های زیادی را در مورد نحوه پختن گوشت خوک خوب و آبدار به خواننده ارائه می دهد. 150 دستور غذا سالم و روستایی هستند و طعم و مزه روستایی فرانسه را در بر می گیرند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Reynaud has written an authentic and intensely personal cookbook, presenting the reader with a multitude of ideas on how to cook fine and succulent pork. The 150 recipes are wholesome and rustic, encapsulating the flavors and taste of rural France.



فهرست مطالب

Cover
......Page 1
Cerdo e Hijos......Page 2
About the book......Page 3
Overview......Page 4
Sobre el autor......Page 5
Pépé Barbe......Page 7
Stéphane ......Page 11
Febrero, Saint Agréve ......Page 14
La Matanza Del Cerdo En Saint-agrève.......Page 20
Recetas Con Morcilla......Page 48
Fricase......Page 49
Morcilla Con Castanas Y Mueces......Page 51
Pastel De Natata Y Morcilla Con Cebolla Caramelizada......Page 55
Torta De Morcilla, Manzana, Natata Y Apio......Page 58
Tostadas Al Ajo Con Morcilla, Pera Y Remolacha......Page 59
Pasión Por Los Embutidos......Page 62
Embutidos......Page 63
Embutidos Crudos......Page 65
Embutidos Curados......Page 67
Otros Embutidos Curados......Page 69
Recetas Con Embutidos......Page 72
Cassoulet De Salchichas......Page 73
Confit De Salchicha Con Guisantes Secos......Page 75
Salchichas De Montbelard Al Horno Con Verduras Al Tomillo......Page 77
Salchichas Tibia Con Ensalada De Lentejas A La Marinade De Hierbas......Page 79
Brioche Con Salchicha......Page 81
Sabodet Al Vino De Macon Con Verduras Y Setas......Page 83
Salchicha De Morteau Con Beicon Ahumado, Salsifis Y Chalotes Confitados......Page 87
Ensalada De Andouille De Vire Y Diente De Leon......Page 89
Andouille De Guémené Al Horno Con Mirepoir De Hortalizas......Page 91
Salchichón Marinado A Las Hierbas......Page 93
Pinchitos De Chorizo Y Mozzarella......Page 95
Chorizo A La Plancha En Ensalada De Hierbas......Page 97
Tortilla De Chorizo......Page 99
Jamón, Jamón......Page 102
Jamon Cocido......Page 103
Jamón De Bayona......Page 105
Scinken Y Speck......Page 107
Certificaciones De Calidad......Page 109
Recetas Con Jamón......Page 112
Canapes De Jamón De Parma Ruquita Y Parmesano......Page 113
Canapés De Jamón De Bayona Con Piñones Tostades Y Pimientos Del Piquillo......Page 115
Canapés De Jamón Appenzeller Y Orejones De Albaricoque......Page 117
Canapés De Jamón Serrano, Tomates Secos Y Albahaca......Page 119
Pitas De Jamón Cocido, Beicon Y Manzana Al Curry......Page 121
Canapés De Jamón Cocido, Higo, Quesco Y Frutos Secos......Page 123
Canapés De Jamón Curado Y Hortalizas......Page 125
Bocadillo De Jamón Y Pepinillo (para Jean)......Page 127
Canapés De Pan De Especias Con Jamón, Emmental Y Aguacate......Page 129
Sándwiches Triples......Page 131
Sándwiches De Jamón, Achoias, Pasta De Aceitunas Y Tomates Secos......Page 133
Quiche De Corteza Y Queso Azul......Page 135
Quiche De Jamón Cocido Y Curado......Page 137
Bocaditos De Croque Monsieur (gracios Vero)......Page 139
Hogaza De Jamón Ahumado......Page 141
Torta De Hortalizas Y Albahaca Con Jamón Curado......Page 143
Cerdo A La Oriental......Page 146
Terrinas Y Otras Exquisitece......Page 150
Asado De Cerdo Con Tomillo Y Perejil......Page 151
René......Page 153
El Paté De René......Page 155
Terrina Al Beaujolaio......Page 157
Bibi......Page 159
Terrina De Bibi De Pies A Cabeza......Page 161
Jamón De Pascua (o Jamón Al Perejil)......Page 163
Terrina De Cabeza De Cerdo Al Perejil......Page 165
Paté Tibio......Page 167
Parfait De Hígado De Cerdo Al Moscatel......Page 169
Chichaoones Sin Más......Page 171
Chicharrones A Al Lionesa......Page 173
Rillettes De Cerdo......Page 175
Confit De Cerdo......Page 177
Empanada Confit De Cerdo......Page 179
Caillettes......Page 181
Marcou Y Paulette......Page 183
Lengua De Cerdo Con Acedera......Page 185
Oreja De Cerdo Con Brotes De Espinaca......Page 187
Oreja De Cerdo Rellenas......Page 189
Pies De Cerdo Al Aceite De Nuez Con Cebolla Caramelizada......Page 191
Crépinettes Crujientes Con Frutos Secos......Page 193
El Auténtico Pastel Del Charcutero......Page 195
En Enero, En Un Lugar De Las Landas El Eguipo Del Paté......Page 198
Terrina Al Estilo De Jacquy......Page 207
Las Recetas De La Abuela......Page 212
Sopa De Col......Page 213
Estofado......Page 215
Cerdo Con Lentejas......Page 217
Receta Clásica De Lentejas......Page 219
Guiso De Cerdo Al Estilo De Abuela Barbe......Page 221
Asado Mechado Y Lardeado......Page 223
Chuletas De Cerdo Asadas Con Chalote Frito......Page 225
Paletilla De Cerdo Con Leche......Page 227
Costillar De Lechón Asado Con Polenta Frita......Page 229
Jamón Entero Al Aroma De Miel Y Clavo......Page 233
Codillo Con Col Lombarda......Page 235
Jarretes Glaseadoscon Ensalada Tibia De Potata Y Queso......Page 237
Col Rellena......Page 239
Estofado Alsaciano De Cerdo......Page 241
Choucroute Supermaxiguay......Page 243
Ragu De Cerdo Con Habichuelas Al Aroma De Salvia......Page 245
Confit De Panceta Especiado......Page 247
Cocido De Cerdo Con Hortalizas Olvidadas......Page 249
Bourguignon De Mejillas De Cerdo......Page 251
Paletilla Ahumada Con Ensalada De Col......Page 253
Asado De Cerdo Con Muchas Hierbas Y Guisantes......Page 255
Asado De Cerdo Con Salvia......Page 257
Andouillettes Con Colmenillas Al Vino Amarillo......Page 259
Andouillettes Borrachas......Page 261
Cerdo A La Parrilla......Page 264
Adobos Para Seis Filetes De Pescuezo......Page 265
Panceta Crujiente......Page 267
Pies Empanados Orejas Y Rabos A Las Hierbas......Page 269
Costillas Con Salsa Barbacoa......Page 271
Brochetas De Solomillo Y Pimiento......Page 273
Brochetas De Turnedó De Filet Mignon......Page 275
Salchicha Al Rescoldo Con Vino De Saint Joseph......Page 277
Lechón Al Espetón......Page 279
Un Festín Porcino......Page 282
Puré De Apionabo Con Beicon......Page 283
Caldo De Cerdo Al Sésamo......Page 285
Costillar De Cerdo A La Sal......Page 287
Costillar De Cerdo Al Aroma De Heno......Page 289
Filet Mignon Relleno De Boletos......Page 291
Filet Mignon Con Costra De Hierbas......Page 293
Cerdo Con Dátiles Y Oregones De Albaricoque......Page 295
Cerdo Al Aroma De Cítricos Con Pisto Confitado......Page 297
Confit De Cerdo Con Ensalada De Cilantro Al Limón......Page 299
Mejillas De Cerdo Con Hinojo Y Aceitunas......Page 301
Mi Plato De Pasta Con Jamón Dulce......Page 303
Filet Mignon Crujiente Con Zanahorias......Page 305
Medallones De Cerdo Con Jamón Asado......Page 307
Milhojas De Loma Con Alcachofa......Page 309
Mis Hortalizas Rellanas......Page 311
Filet Mignon Con Tomates Confitados......Page 313
Pescuezo De Cerdo A La Cervza......Page 315
Cerdo Al Curry......Page 317
Filet Mignon Al Aroma De Cacahuete......Page 319
Blanquette De Credo......Page 321
Costillar De Cerdo A La Pimienta Con Pissaladiere......Page 323
Filet Mignon Con Choucroute......Page 325
Chuletas De Cerdo Con Alcachofas Y Patatas Nuevas......Page 327
Chuletas De Cerdo Con Quesco Saint Marcellin......Page 329
Filet Mignon Al Jarabe De Arce......Page 331
Filet Mignon Al Pesto Con Ensalada De Hortalizas Crujientes......Page 333
Filet Mignon Con Salsa Agridulce......Page 335
Tallarines Con Tocino......Page 337
Cerdo Al Vinagre De Sidra Sobre Un Lecho De Boniato......Page 339
Jabali......Page 342
Terrina De Jabali......Page 343
Terrina De Jabato......Page 345
Terrina Con Frutos Secos......Page 347
Cazuela De Jabali Tras La Jornada De Caza......Page 349
Jabali Con Risotto De Escanda Al Azafrán......Page 351
Solomillo De Jabali Con Mantequilla Al Moscatel......Page 353
Chuletas De Jabali Con Frutos Del Bosque......Page 355
Índices......Page 357




نظرات کاربران