ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cereal Grains: Assessing and Managing Quality (Food Science, Technology and Nutrition)

دانلود کتاب دانه های غلات: ارزیابی و مدیریت کیفیت (علوم غذایی ، فناوری و تغذیه)

Cereal Grains: Assessing and Managing Quality (Food Science, Technology and Nutrition)

مشخصات کتاب

Cereal Grains: Assessing and Managing Quality (Food Science, Technology and Nutrition)

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1439830959, 9781439830956 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 533 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Cereal Grains: Assessing and Managing Quality (Food Science, Technology and Nutrition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دانه های غلات: ارزیابی و مدیریت کیفیت (علوم غذایی ، فناوری و تغذیه) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دانه های غلات: ارزیابی و مدیریت کیفیت (علوم غذایی ، فناوری و تغذیه)

این کتاب با مروری راحت و جامع از تحقیقات دانشگاهی و بهترین شیوه‌های صنعت، مورفولوژی، ترکیب و کاربرد دانه غلات را بررسی می‌کند. این ویژگی ها و الزامات کیفی غلات خاص از جمله گندم، چاودار، ذرت و برنج را پوشش می دهد. همچنین استفاده از روش های تحلیلی در مراحل مختلف زنجیره ارزش افزوده و عوامل موثر بر کیفیت دانه مانند پرورش، ذخیره سازی و فرآوری را بررسی می کند. این کتاب اهمیت مدیریت کیفیت در تمام مراحل زنجیره دانه و ارزیابی کیفیت در هر مرحله را برای مدیریت موثر برجسته می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A convenient and comprehensive overview of academic research and industry best practices, this book reviews cereal grain morphology, composition, and use. It covers the characteristics and quality requirements of particular cereals, including wheat, rye, corn, and rice. It also examines the use of analytical methods at different stages of the value-addition chain and the factors that affect grain quality such as breeding, storage, and processing. The book highlights the importance of managing quality at all stages of the grain chain and quality evaluation at each step for effective management.



فهرست مطالب

Title Page......Page 1
1......Page 25
2......Page 46
3......Page 67
4......Page 79
5......Page 132
6......Page 161
7......Page 183
8......Page 203
9......Page 232
10......Page 257
11......Page 284
12......Page 328
13......Page 359
14......Page 384
15......Page 408
16......Page 428
17......Page 446
18......Page 473
apdx1......Page 499
apdx2......Page 506
Index......Page 514




نظرات کاربران