ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lidia's Italy in America

دانلود کتاب ایتالیا لیدیا در آمریکا

Lidia's Italy in America

مشخصات کتاب

Lidia's Italy in America

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780307700612 
ناشر: Knopf Doubleday Publishing Group 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 34 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Lidia's Italy in America به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ایتالیا لیدیا در آمریکا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ایتالیا لیدیا در آمریکا



در این کتاب همراه با مجموعه تلویزیونی عمومی آینده‌اش، لیدیا ما را به سفری جاده‌ای به قلب آشپزی ایتالیایی آمریکایی می‌برد.

در حالی که رویکرد چندوجهی به این غذاهای کاملاً لذیذ و متمایز را بررسی می‌کند، ما می بینیم که هر آشپزخانه و هر جامعه ایتالیایی متفاوت است. سرنخ‌هایی در هر ظرف دفن شده‌اند: نان سمولینا به سبک سیسیلی و زیتون‌های شور در ساندویچ‌های مافلتا نیواورلئان، پوسته ناپلی از پیتزا نیویورک، و پروولای دودی که بالای سینه‌های مرغ آب‌پز شده در فیلادلفیا قرار دارد. او با آشپزهای خلاق در سرتاسر کشور - کشاورزان، زنان خانه دار، قصابان، ماهیگیران و کارآفرینان مواد غذایی - در مورد موادی که استفاده می کنند، اسرار آشپزخانه آنها و البته دستور العمل های مورد علاقه آنها صحبت می کند: از کازینو Rhode Island Clams و Crab Baltimore کیک به برانکس بادمجان پارمزان و کیک کرم بوستون. و او به بسیاری از ایتالیایی‌های زحمت‌کش در سراسر کشور که مدت‌هاست موظف است، به رسمیت می‌شناسد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In this companion book to her upcoming public television series, Lidia takes us on a road trip into the heart of Italian American cooking today.

As she explores the multifaceted approach to this utterly delectable and distinctive cuisine, we come to see that every kitchen and every Italian community is different. Clues are buried in each dish: the Sicilian-style semolina bread and briny olives in New Orleans muffaletta sandwiches, the Neapolitan crust of New York pizza, and the smoky provola that tops braised chicken breasts in Philadelphia. She talks with creative cooks all over the country--farmers, housewives, butchers, fishermen, and food entrepreneurs--about the ingredients they use, their kitchen secrets, and of course, their favorite recipes: from Rhode Island Clams Casino and Baltimore Crab Cakes to Bronx Eggplant Parmesan and Boston Cream Cakes. And she gives recognition where it is long overdue to the many industrious Italians across the country who have...





نظرات کاربران