ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Sensory Analysis for Food and Beverage Quality Control: A Practical Guide (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

دانلود کتاب تجزیه و تحلیل حسی برای کنترل کیفیت مواد غذایی و آشامیدنی: یک راهنمای عملی (سری انتشارات Woodhead در علوم غذایی ، فناوری و تغذیه)

Sensory Analysis for Food and Beverage Quality Control: A Practical Guide (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

مشخصات کتاب

Sensory Analysis for Food and Beverage Quality Control: A Practical Guide (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 191 
ISBN (شابک) : 1845694767, 9781845694760 
ناشر: Woodhead Publishing Ltd 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 392 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Sensory Analysis for Food and Beverage Quality Control: A Practical Guide (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تجزیه و تحلیل حسی برای کنترل کیفیت مواد غذایی و آشامیدنی: یک راهنمای عملی (سری انتشارات Woodhead در علوم غذایی ، فناوری و تغذیه) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تجزیه و تحلیل حسی برای کنترل کیفیت مواد غذایی و آشامیدنی: یک راهنمای عملی (سری انتشارات Woodhead در علوم غذایی ، فناوری و تغذیه)

تولید محصولات با کیفیت قابل اعتماد برای صنعت غذا و نوشیدنی بسیار مهم است. به طور خاص، شرکت‌ها اغلب در اطمینان از ثابت ماندن کیفیت حسی محصولاتشان شکست می‌خورند، که منجر به فروش کالاهایی می‌شود که مشخصات مورد نظر را برآورده نمی‌کنند یا توسط مصرف‌کننده رد می‌شوند. این کتاب یک راهنمای عملی برای همه کسانی است که وظیفه دارند از تجزیه و تحلیل حسی برای کنترل کیفیت (QC) غذا و نوشیدنی استفاده کنند. فصل‌های قسمت اول جنبه‌های کلیدی را که باید هنگام طراحی یک برنامه QC حسی در نظر گرفت، پوشش می‌دهد. بخش دوم کتاب بر روش‌های QC حسی و تجزیه و تحلیل داده‌های آماری تمرکز دارد. ایجاد مشخصات حسی محصول و ترکیب روش های ابزاری و حسی نیز پوشش داده شده است. بخش پایانی کتاب به بررسی استفاده از برنامه‌های QC حسی در صنعت غذا و نوشیدنی می‌پردازد. فصل‌های مربوط به QC حسی برای پیشگیری از لکه‌دار شدن و استفاده از تکنیک‌های حسی برای ارزیابی ماندگاری با بررسی برنامه‌های QC حسی برای محصولات مختلف، از جمله غذاهای آماده، شراب و ماهی دنبال می‌شوند. فصلی در مورد QC حسی محصولاتی مانند منسوجات، لوازم آرایشی و خودروها این حجم را کامل می کند. تجزیه و تحلیل حسی برای کنترل کیفیت غذا و نوشیدنی یک مرجع ضروری برای هر کسی است که یک برنامه QC حسی را راه‌اندازی یا اجرا می‌کند یا در مورد QC حسی تحقیق می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Producing products of reliable quality is vitally important to the food and beverage industry. In particular, companies often fail to ensure that the sensory quality of their products remains consistent, leading to the sale of goods which fail to meet the desired specifications or are rejected by the consumer. This book is a practical guide for all those tasked with using sensory analysis for quality control (QC) of food and beverages. Chapters in part one cover the key aspects to consider when designing a sensory QC program. The second part of the book focuses on methods for sensory QC and statistical data analysis. Establishing product sensory specifications and combining instrumental and sensory methods are also covered. The final part of the book reviews the use of sensory QC programs in the food and beverage industry. Chapters on sensory QC for taint prevention and the application of sensory techniques for shelf-life assessment are followed by contributions reviewing sensory QC programs for different products, including ready meals, wine and fish. A chapter on sensory QC of products such as textiles, cosmetics and cars completes the volume. Sensory analysis for food and beverage quality control is an essential reference for anyone setting up or operating a sensory QC program, or researching sensory QC.



فهرست مطالب

front-matter......Page 1
1......Page 26
2......Page 40
3......Page 60
4......Page 72
5......Page 96
6......Page 118
7......Page 139
8......Page 162
9......Page 175
10......Page 205
11......Page 222
12......Page 255
13......Page 281
14......Page 295
15......Page 312
16......Page 335
17......Page 356
apdx......Page 372
back-matter......Page 377




نظرات کاربران