ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dairy Foods March 2011

دانلود کتاب غذاهای لبنی مارس 2011

Dairy Foods March 2011

مشخصات کتاب

Dairy Foods March 2011

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: BNP Media II, L.L.C. 
سال نشر:  
تعداد صفحات: 112 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 82 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Dairy Foods March 2011 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای لبنی مارس 2011 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Dairy Foods March 2011......Page 1
Contents......Page 5
Dairy Goes Clubbing......Page 8
Uncle Sam Sports A Low-fat Milk Moustache......Page 10
Women Prefer To Eat Right, Not Diet......Page 12
Greek Yogurt. It’s What’s For Breakfast......Page 13
Tipton’s Keynote Speech: Promote Profitability, Not Protection......Page 14
Dairy Processors Honored During Dairy Forum......Page 15
Another Glass of Milk Can Plug Nutrition Gap......Page 16
People......Page 18
Supplier News......Page 24
New Product Review......Page 32
Focus On Milk......Page 34
The Rise of Yogurt......Page 36
Super-ize Your Menu......Page 38
Cocoa: The Next Superfruit?......Page 40
What’s Hot? Iced Tea and Coffee!......Page 42
Food Makers Turn To Whey Permeate......Page 46
Dairy and Probiotics Are A Good Pair......Page 48
Naturally Simple......Page 50
Need Flavor Ideas? Look To Bars, Delis and Ethnic Restaurants......Page 56
Easy on the Cheese, Please......Page 58
Wisconsin Cheese Industry Conference......Page 62
The Ambassadors of Cheese......Page 75
Everything’s Under Control......Page 82
Behind the Scenes A photo gallery of DCI Cheese Co., Green Bay, Wis.......Page 90
The New Food Safety Law Requires Action......Page 92
Dairy Pricing Moves Into A Higher Orbit......Page 94
Mixers and Blenders......Page 96
Equipment Showcase......Page 99
Packaging and Containers......Page 100
Plant Equipment......Page 102
R&D Ingredients......Page 103
A Raw Deal......Page 110
Back Cover......Page 112




نظرات کاربران