ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Man With a Pan

دانلود کتاب مرد با ماهیتابه

Man With a Pan

مشخصات کتاب

Man With a Pan

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781616200640 
ناشر: Algonquin Books 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Man With a Pan به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مرد با ماهیتابه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مرد با ماهیتابه



نقد و بررسی

«داستان‌های الهام‌بخش و دل‌انگیز پدران در آشپزخانه... مجموعه‌ای جذاب که باید
برای مردی که در حالی که کودکش در قابلمه‌ها و ماهیتابه‌ها را می‌کوبد آشپزی می‌کند، الهام بخش آرامش باشد. ”—بازبینی‌های کرکوس
(_بررسی‌های کرکوس_ )

”در سراسر کتاب، آنچه که بیشتر از همه به چشم می‌خورد، عشق نویسندگان به لذت فراهم کردن برای
است. خانواده هایشان به شیوه ای تازه رضایت بخش. ماریو باتالی آن را کاملاً توضیح می‌دهد: «بهترین دلیل برای آشپزی،
علاوه بر اینکه برای شما خوشمزه و خوب است، این است که به‌طور خودکار شما را خوب جلوه می‌دهد. شما هر روز
مانند یک قهرمان به نظر خواهید رسید.» در واقع این یک شگفتی است که ما اصلاً به زنان اجازه ورود به آشپزخانه را می دهیم.»—Saveur

( _Saveur_ )

«Donohue بشقاب خود را با نویسندگان، سرآشپزها، هنرمندان و تاجران انباشته می کند تا این
اثر چند نویسنده ای که به پدران مدرن در همه جا اختصاص داده شده است را ارائه دهد... خوانندگان هیچ چیزی نخواهند داشت. مشکل
تشخیص اینکه کدام قطعه از نویسندگان حرفه ای و کدام از نمایندگان بورس گرفته شده است، اما
آنها با ولع منتظر "ظروف امضایی" هر مرد با یک ماهیتابه خواهند بود که در انتهای فصل او قرار داده شده است.
به همراه یک دستور پخت و فهرستی از برخی از کتاب های آشپزی مورد علاقه او. از بسته بندی مرتب خود با دستور العمل های سازگار و هیجان انگیز مانند قوطی آبجو مرغ، سوپ کره بادام زمینی، کربونارا د کدو حلوایی، و پای شکلاتی مکزیکی رها می شود. کلیشه ها را با واقعیات عوض می کند و برای آن معتبرتر است. به شدت توصیه می شود. مجله کتابخانه
(_کتابخانه مجله_ )

شرح محصول

ببینید چه کسی شام درست می کند! بیست و یک نفر از نویسندگان و سرآشپزهای مورد علاقه ما در مورد شادی ها و خطرات تغذیه خانواده هایشان توضیح می دهند.

بچه های ماریو باتالی جگر ماهی راهب و فوی گراس را می بلعند. کوچکترین دختر پیتر کامینسکی اصلاً چیزی نمی خورد. مارک بیتمن چهار مرحله یادگیری آشپزی را فاش می کند. استفان کینگ نکاتی را در مورد اینکه وقتی حوصله آشپزی ندارید چه چیزی بپزید ارائه می دهد. و جیم هریسون نشان می‌دهد که چقدر غذا و شراب خوب بر ماشین‌ها و خانه‌های گرانقیمت برتری می‌یابد.

این کتاب از کسانی تجلیل می کند که پشت اجاق گاز زحمت می کشند و سعی در تغذیه و خوشحالی دارند. داستان‌های آن‌ها با بیش از شصت دستور العمل آزمایش‌شده توسط خانواده، نکات صرفه‌جویی در زمان، و توصیه‌های کتاب آشپزی، و همچنین کارتون‌های نیویورکر همراه است. علاوه بر این، مصاحبه هایی با قهرمانان سبک خانگی از سراسر آمریکا وجود دارد - یک آتش نشان در بروکلین، یک مربی فوتبال در آتلانتا، و یک تاجر اوراق قرضه در لس آنجلس و دیگران.

آنچه پدیدار می شود کتابی است نه فقط در مورد غذا، بلکه در مورد خانواده های در حال تغییر ما. این یک جامعه جدید را برای هر مردی که با افتخار پیش بند می بندد و برای کسانی که هنوز کفگیر را برداشته اند الهام می گیرد، ارائه می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Review

“Inspirational, heartwarming tales of fathers in the kitchen...An engaging collection that should
inspire comfort for the man who cooks while his baby bangs on the pots and pans.”—Kirkus Reviews
(_Kirkus Reviews_ )

“Throughout the book, what comes across strongest is the authors’ love for the joy of providing for
their families in a newly satisfying way. Mario Batali explains it perfectly: ‘The best reason to cook,
besides its being delicious and good for you, is that it will automatically make you look good. You’ll
look like a hero every day.’ It’s a wonder, in fact, that we let women in the kitchen at all.”—Saveur

(_Saveur_ )

“Donohue piles his plate high with writers, chefs, artists, and businessmen to serve up this
multi-author work devoted to modern fathers everywhere...Readers won’t have any trouble
recognizing which pieces came from professional writers and which from stock-exchange gents, but
they will hungrily anticipate each man-with-a-pan’s “signature dish,” placed at the end of his chapter,
along with a recipe and a list of some of his favorite cookery books.”—Booklist
(_Booklist_ )

"This well-organized compilation breaks free from its tidy package with adaptable, exciting recipes like Beer-Can Chicken, Peanut Butter Soup, Carbonara de Zucchine, and Mexican Chocolate Pie. It trades stereotypes for truisms and is all the more authentic for it. Highly recommended."—Library Journal
(_Library Journal_ )

Product Description

Look who’s making dinner! Twenty-one of our favorite writers and chefs expound upon the joys—and perils—of feeding their families.

Mario Batali’s kids gobble up monkfish liver and foie gras. Peter Kaminsky’s youngest daughter won’t eat anything at all. Mark Bittman reveals the four stages of learning to cook. Stephen King offers tips about what to cook when you don’t feel like cooking. And Jim Harrison shows how good food and wine trump expensive cars and houses.

This book celebrates those who toil behind the stove, trying to nourish and please. Their tales are accompanied by more than sixty family-tested recipes, time-saving tips, and cookbook recommendations, as well as New Yorker cartoons. Plus there are interviews with homestyle heroes from all across America—a fireman in Brooklyn, a football coach in Atlanta, and a bond trader in Los Angeles, among others.

What emerges is a book not just about food but about our changing families. It offers a newfound community for any man who proudly dons an apron and inspiration for those who have yet to pick up the spatula.





نظرات کاربران