ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Control of Foodborne Microorganisms (Food Science and Technology)

دانلود کتاب کنترل میکروارگانیسم های مواد غذایی (علوم و فناوری غذایی)

Control of Foodborne Microorganisms (Food Science and Technology)

مشخصات کتاب

Control of Foodborne Microorganisms (Food Science and Technology)

ویرایش: [1st ed.] 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0824705734, 9780824705732 
ناشر: Marcel Dekker 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 548 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Control of Foodborne Microorganisms (Food Science and Technology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کنترل میکروارگانیسم های مواد غذایی (علوم و فناوری غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کنترل میکروارگانیسم های مواد غذایی (علوم و فناوری غذایی)

آخرین تحقیقات در زمینه کنترل پاتوژن های منتقله از غذا را ارائه می دهد. بر تکنیک‌های سنتی و نوظهور و همچنین کاربردهای فعلی برای غیرفعال کردن میکروارگانیسم‌ها برای کاهش بیماری و افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی تأکید دارد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Presents the latest research in the control of foodborne pathogens. Emphasizes traditional and emerging techniques as well as current applications for the inactivation of microorganisms to reduce illness and enhance food safety and quality.





نظرات کاربران