ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Safe food : the politics of food safety

دانلود کتاب غذای سالم: سیاست ایمنی مواد غذایی

Safe food : the politics of food safety

مشخصات کتاب

Safe food : the politics of food safety

ویرایش: Updated and expanded 
نویسندگان:   
سری: California studies in food and culture 5 
ISBN (شابک) : 0520266064, 0520946308 
ناشر: University of California Press 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 406 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذای سالم: سیاست ایمنی مواد غذایی: غذا -- اقدامات ایمنی غذا -- بیوتکنولوژی بیوتروریسم غذا. صنایع غذایی و تجارت. تامین مواد غذایی. سیاست دولت. جنبه های بهداشتی افکار عمومی. اقدامات ایمنی. ایالات متحده. سلامتی. علوم اجتماعی. سلامت و تناسب اندام -- ایمنی.



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Safe food : the politics of food safety به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذای سالم: سیاست ایمنی مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذای سالم: سیاست ایمنی مواد غذایی


ایمنی مواد غذایی موضوعی است که به شدت نگرانی عمومی است و دلیل خوبی نیز دارد. میلیون‌ها مورد سالانه "مسمومیت" غذایی نه تنها در مورد غذاهایی که در رستوران‌ها و فست‌فودها سرو می‌شوند، بلکه در مورد غذاهایی که در سوپرمارکت‌ها خریداری می‌شوند نیز هشدار می‌دهند. معرفی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی - که بلافاصله "Frankenfoods" نامیده می شود - فقط به احساس کلی ناراحتی می افزاید. سرانجام، وقایع 11 سپتامبر 2001، با افشای آسیب پذیری منابع غذایی و آب در برابر حملات بیوتروریست ها، ترس ها را افزایش داد. چقدر باید نگران چنین مشکلاتی باشیم؟ چه کسی مسئول پیشگیری از آنهاست؟ چه کسی از نادیده گرفتن آنها سود می برد؟ چه کسی تصمیم می گیرد؟

ماریون نستله، نویسنده کتاب تحسین شده Food Politics، استدلال می کند که تضمین غذای ایمن بیش از شستن دست ها یا پختن غذا در دمای بالاتر است. شامل سیاست می شود. وقتی صحبت از ایمنی مواد غذایی می شود، میلیاردها دلار در خطر است و صنعت، دولت و مصرف کنندگان بر سر مسائل ارزشی، اقتصادی و قدرت سیاسی با هم برخورد می کنند – و نه همیشه به نفع عمومی. اگرچه به نظر می رسد بحث ها در مورد علم باشد، نستله معتقد است که آنها واقعاً در مورد کنترل هستند: چه کسی تصمیم می گیرد که یک غذا چه زمانی ایمن باشد؟

او نشان می دهد که چگونه صنایع غذایی قدرتمند با مقررات ایمنی مخالفت می کنند، مسئولیت پذیری را رد می کنند و مصرف کنندگان را سرزنش می کنند. مشکلی پیش می‌آید، و چگونه قوانین صد ساله برای تضمین ایمنی مواد غذایی دیگر از عرضه مواد غذایی ما محافظت نمی‌کنند. غذای ایمن قابل دسترس، آگاه و یکنواخت برای هر کسی است که به نحوه تولید غذا اهمیت می دهد و می خواهد در مورد مسائل واقعی زیربنای سرفصل های امروزی بیشتر بداند.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Food safety is a matter of intense public concern, and for good reason. Millions of annual cases of food "poisonings" raise alarm not only about the food served in restaurants and fast-food outlets but also about foods bought in supermarkets. The introduction of genetically modified foods—immediately dubbed "Frankenfoods"—only adds to the general sense of unease. Finally, the events of September 11, 2001, heightened fears by exposing the vulnerability of food and water supplies to attacks by bioterrorists. How concerned should we be about such problems? Who is responsible for preventing them? Who benefits from ignoring them? Who decides?

Marion Nestle, author of the critically acclaimed Food Politics, argues that ensuring safe food involves more than washing hands or cooking food to higher temperatures. It involves politics. When it comes to food safety, billions of dollars are at stake, and industry, government, and consumers collide over issues of values, economics, and political power—and not always in the public interest. Although the debates may appear to be about science, Nestle maintains that they really are about control: Who decides when a food is safe?

She demonstrates how powerful food industries oppose safety regulations, deny accountability, and blame consumers when something goes wrong, and how century-old laws for ensuring food safety no longer protect our food supply. Accessible, informed, and even-handed, Safe Food is for anyone who cares how food is produced and wants to know more about the real issues underlying today's headlines.


فهرست مطالب

Content: The politics of foodborne illness : issues and origins --
Resisting meat and poultry regulation, 1974-1994 --
Attempting control of food pathogens, 1994-2002 --
Achieving safe food : alternatives --
Peddling dreams : promises versus reality --
Risks and benefits : who decides? --
The politics of government oversight --
The politics of consumer concern : distrust, dread, and outrage --
Conclusion : The future of food safety : public health versus bioterrorism.




نظرات کاربران