دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Buhner. Stephen Harrod
سری:
ISBN (شابک) : 9780937381663, 1938469097
ناشر: Siris Books
سال نشر: 1998
تعداد صفحات: 557
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Sacred and herbal healing beers the secrets of ancient fermentation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب درمان مقدس و گیاهی اسرار تخمیر باستان را آبجو می کند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بوهنر که اغلب رادیکال و بحث برانگیز است، به وضوح و زیبایی باورهای مرموز جهانی بین فرهنگ های بومی خشک باستانی در مورد معنویت و قدرت شفابخش گیاهان و تخمیر را بررسی کرده است. با روحیه کارلوس کاستنادا، او تلاشی را در تعقیب تجربه انجام می دهد. نکات برجسته اطلاعات جامعی که هرگز در یک جلد ارائه نشده است عبارتند از: میاد، عسل و محصولات کندو. هدر آل; آبجوهای روانگردان؛ و آبجو و دمنوش از درختان و گیاهان مقدس و دارویی.
Often radical and controversial, Buhner has clearly and beautifully explored the mysterious universal beliefs between ancient arid indigenous cultures as to the spirituality and healing power of plants and fermentation. In the spirit of Carlos Castenada, he forges a quest in pursuit of the experiential. Highlights of comprehensive information never presented in one volume include: mead, honey and hive products; heather ale; psychotropic beers; and beers and ales from sacred and medicinal trees and plants.
Copyright......Page 3
Contents......Page 6
SACRED PLANTS AND TREES USED IN RECIPES FOR BEERS, ALES, AND MEADS......Page 7
ACKNOWLEDGMENTS......Page 8
AUTHOR\'S NOTE ON THE TEXT......Page 10
PROLOGUE......Page 12
PREFACE......Page 14
CHAPTER ONE: The Well of Remembrance......Page 18
CHAPTER TWO: The Mead of Inspiration, Mead, Honey, and Heather......Page 36
CHAPTER THREE: Yeast, A Magical and Medicinal Plant......Page 78
CHAPTER FOUR: Sacred Indigenous Beers......Page 96
CHAPTER FIVE: Alcohol - Aqua Vitae, the Water of life......Page 152
CHAPTER SIX: The Fermentation and Sacredness of Grains......Page 162
CHAPTER SEVEN: Psychotropic and Highly Inebriating Beers......Page 182
CHAPTER EIGHT: Beers and Ales from Sacred and Medicinal Trees......Page 240
CHAPTER NINE: Beers and Ales from Sacred and Medicinal Plants......Page 285
EPILOGUE......Page 445
The Appendices......Page 447
APPENDIX ONE: The Ancient Magic of Making Beer......Page 449
APPENDIX TWO: Some Meads of the Middle Ages......Page 461
APPENDIX THREE: Herbs Used in Meads of the Middle Ages: A Brief Compendium......Page 489
APPENDIX FOUR: Sources of Supply and Useful Books......Page 499
CHAPTER REFERENCES......Page 503
INDEX......Page 533
COLOR PLATES FOLLOWING PAGE 246......Page 264