ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Machinery: For the Production of Cereal Foods, Snack Foods and Confectionery

دانلود کتاب ماشین آلات مواد غذایی: برای تولید غذاهای غلات، غذاهای میان وعده و شیرینی

Food Machinery: For the Production of Cereal Foods, Snack Foods and Confectionery

مشخصات کتاب

Food Machinery: For the Production of Cereal Foods, Snack Foods and Confectionery

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1855732696, 9780133234374 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 1992 
تعداد صفحات: 287 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 17 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 1


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Machinery: For the Production of Cereal Foods, Snack Foods and Confectionery به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ماشین آلات مواد غذایی: برای تولید غذاهای غلات، غذاهای میان وعده و شیرینی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ماشین آلات مواد غذایی: برای تولید غذاهای غلات، غذاهای میان وعده و شیرینی

این کتاب یک پیش‌زمینه فنی و مکانیکی کلی برای ماشین‌آلات پردازش اولیه ارائه می‌دهد که اکنون برای ساخت تنقلات، محصولات پخته شده و شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این اصول اساسی، طراحی ماشین، عملکرد، عملیات و خروجی را پوشش می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book provides a general technical and mechanical background for the basic processing machinery now used for making snacks, baked goods and confectionery. It covers the basic principles, machine design, function, operation and output.





نظرات کاربران