ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Why Italians Love to Talk About Food

دانلود کتاب چرا ایتالیایی ها دوست دارند در مورد غذا صحبت کنند؟

Why Italians Love to Talk About Food

مشخصات کتاب

Why Italians Love to Talk About Food

ویرایش: First Edition 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0374289948, 9780374289942 
ناشر: Farrar, Straus and Giroux 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 25


در صورت تبدیل فایل کتاب Why Italians Love to Talk About Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چرا ایتالیایی ها دوست دارند در مورد غذا صحبت کنند؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چرا ایتالیایی ها دوست دارند در مورد غذا صحبت کنند؟



ایتالیایی ها دوست دارند در مورد غذا صحبت کنند. عطر یک راگو در حال جوشیدن، دسته گل یک شراب محلی، یادآوری یک وعده غذایی گذشته: ایتالیایی ها این جزئیات را به همان اندازه طبیعی که ما در مورد سیاست یا ورزش صحبت می کنیم، و اغلب با همان خلق و خوی شعله ور بحث می کنند. در چرا ایتالیایی‌ها دوست دارند درباره غذا صحبت کنند، النا کوستیوکویچ پدیده‌ای را بررسی می‌کند که برای اولین بار به عنوان یک تازه وارد به ایتالیا او را تحت تأثیر قرار داد: "رمز آشپزی" ایتالیایی یا روش صحبت کردن در مورد آن. غذا. در طول راه، او غرور شدید محلی را به تصویر می کشد که به غذاهای ایتالیایی تنوع قابل توجهی می دهد. آشنایی با غذاهای ایتالیایی به معنای کشف تفاوت‌های ذائقه، زبان و نگرش است که یک سیسیلی را از یک پیدمونتی یا یک ونیزی را از یک ساردینی جدا می‌کند. سعی کنید bagna cauda Piedmontese، سپس یک cassoela لومبارد، سپس گوشت بره ala Romana را امتحان کنید: هر کدام بخشی از یک سنت آشپزی منحصر به فرد هستند.



BR> در این روایت آموخته‌شده، جذاب و سرگرم‌کننده، کوستیوکویچ ما را به سفری در یکی از غنی‌ترین و محبوب‌ترین فرهنگ‌های غذایی جهان می‌برد. با توجه به منطقه سازمان‌دهی شده و با تصاویر، نقشه‌ها، منوها و واژه‌نامه‌ها با طراحی رنگارنگ، چرا ایتالیایی‌ها دوست دارند در مورد غذا صحبت کنندبه هر خواننده‌ای این امکان را می‌دهد تا در شیوه‌های آشپزی ایتالیایی به همان اندازه که چاشنی‌ترین غذاهاست آشنا شود. سرآشپزها عاشقان غذا، علاقه مندان به تاریخ و لذیذها به طور یکسان از این جشن استثنایی هدایای آشپزی ایتالیا لذت خواهند برد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Italians love to talk about food. The aroma of a simmering ragú, the bouquet of a local wine, the remembrance of a past meal: Italians discuss these details as naturally as we talk about politics or sports, and often with the same flared tempers. In Why Italians Love to Talk About Food, Elena Kostioukovitch explores the phenomenon that first struck her as a newcomer to Italy: the Italian “culinary code,” or way of talking about food. Along the way, she captures the fierce local pride that gives Italian cuisine its remarkable diversity. To come to know Italian food is to discover the differences of taste, language, and attitude that separate a Sicilian from a Piedmontese or a Venetian from a Sardinian. Try tasting Piedmontese bagna cauda, then a Lombard cassoela, then lamb ala Romana: each is part of a unique culinary tradition.

In this learned, charming, and entertaining narrative, Kostioukovitch takes us on a journey through one of the world’s richest and most adored food cultures. Organized according to region and colorfully designed with illustrations, maps, menus, and glossaries, Why Italians Love to Talk About Food will allow any reader to become as versed in the ways of Italian cooking as the most seasoned of chefs. Food lovers, history buffs, and gourmands alike will savor this exceptional celebration of Italy’s culinary gifts.





نظرات کاربران