دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jennifer J. Otten
سری:
ISBN (شابک) : 030965646X, 9780309656467
ناشر: National Academies Press
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 1345
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dri, Dietary Reference Intakes: The Essential Guide to Nutrient Requirements به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دری، مصرف مرجع غذایی: راهنمای ضروری برای نیازهای مواد مغذی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از زمان معرفی آن در سال 1943، به طور گسترده به عنوان کار مرجع کلاسیک برای حرفه های تغذیه، رژیم غذایی، و مرتبط با آن در نظر گرفته می شود، کمک هزینه های غذایی توصیه شده منبع پذیرفته شده در میزان مواد مغذی برای افراد سالم بوده است. در پاسخ به گسترش دانش علمی در مورد نقش مواد مغذی در سلامت انسان، هیئت غذا و تغذیه مؤسسه پزشکی، با همکاری Health Canada، آنچه را که قبلاً به عنوان کمکهای غذایی توصیهشده (RDAs) شناخته میشد، به روز کرده و نام آنها را تغییر داده است. رویکرد جدید به این دستورالعمل ها مصرف مرجع رژیم غذایی (DRIs). از سال 1998، مؤسسه پزشکی هشت جلد جامع DRI منتشر کرده است که برآوردهای کمی از دریافت مواد مغذی را برای برنامه ریزی و ارزیابی رژیم های غذایی قابل استفاده برای افراد سالم در ایالات متحده و کانادا ارائه می دهد. اکنون، برای اولین بار، هر هشت جلد در یک جلد مرجع با استفاده آسان، مصرفهای مرجع رژیم غذایی: مرجع ضروری برای برنامهریزی و ارزیابی رژیم غذایی خلاصه میشود. این کتاب مرجع محبوب که بر اساس مواد مغذی برای استفاده آماده سازماندهی شده است، عملکرد هر یک از مواد مغذی را در بدن انسان، منابع غذایی، دریافتهای معمول رژیم غذایی، و اثرات کمبودها و دریافتهای بیش از حد را بررسی میکند. برای هر ماده مغذی جزء غذا، اطلاعات شامل موارد زیر است: برآورد میانگین نیاز و انحراف معیار آن بر اساس سن و جنسیت. کمک هزینه غذایی توصیه شده، بر اساس برآورد میانگین نیاز و انحراف. سطح مصرف کافی، که در آن میزان توصیه شده رژیم غذایی نمی تواند بر اساس نیاز متوسط تخمین زده شود. سطوح بالای مصرف قابل تحمل که بالاتر از آن خطر سمیت افزایش می یابد. این کتاب همراه با مقادیر مرجع رژیم غذایی برای دریافت مواد مغذی توسط آمریکایی ها و کانادایی ها، توصیه هایی را برای حفظ سلامت و کاهش خطر بیماری های مزمن ارائه می دهد. همچنین شامل «جدول خلاصه مصرف مرجع رژیم غذایی»، خلاصه عملی به روز شده از توصیه ها است. علاوه بر این، دریافتهای مرجع غذایی: مرجع ضروری برای برنامهریزی و ارزیابی رژیم غذایی اطلاعاتی را در مورد: اصول راهنما برای برچسبگذاری و غنیسازی تغذیه ارائه میکند. برای بررسی آنتی اکسیدان های رژیمی و ترکیبات مرتبط متخصصین تغذیه، متخصصان تغذیه جامعه، مربیان تغذیه، متخصصان تغذیه شاغل در سازمان های دولتی، و دانشجویان تغذیه در سطح فوق متوسطه، و همچنین سایر متخصصان بهداشت، دریافت مرجع رژیم غذایی را پیدا خواهند کرد: مرجع ضروری برای برنامه ریزی رژیم غذایی و یک منبع ارزشمند را ارزیابی کنید
Widely regarded as the classic reference work for the nutrition, dietetic, and allied health professions since its introduction in 1943, Recommended Dietary Allowances has been the accepted source in nutrient allowances for healthy people. Responding to the expansion of scientific knowledge about the roles of nutrients in human health, the Food and Nutrition Board of the Institute of Medicine, in partnership with Health Canada, has updated what used to be known as Recommended Dietary Allowances (RDAs) and renamed their new approach to these guidelines Dietary Reference Intakes (DRIs). Since 1998, the Institute of Medicine has issued eight exhaustive volumes of DRIs that offer quantitative estimates of nutrient intakes to be used for planning and assessing diets applicable to healthy individuals in the United States and Canada. Now, for the first time, all eight volumes are summarized in one easy-to-use reference volume, Dietary Reference Intakes: The Essential Reference for Dietary Planning and Assessment. Organized by nutrient for ready use, this popular reference volume reviews the function of each nutrient in the human body, food sources, usual dietary intakes, and effects of deficiencies and excessive intakes. For each nutrient of food component, information includes: Estimated average requirement and its standard deviation by age and gender. Recommended dietary allowance, based on the estimated average requirement and deviation. Adequate intake level, where a recommended dietary allowance cannot be based on an estimated average requirement. Tolerable upper intake levels above which risk of toxicity would increase. Along with dietary reference values for the intakes of nutrients by Americans and Canadians, this book presents recommendations for health maintenance and the reduction of chronic disease risk. Also included is a “Summary Table of Dietary Reference Intakes,” an updated practical summary of the recommendations. In addition, Dietary Reference Intakes: The Essential Reference for Dietary Planning and Assessment provides information about: Guiding principles for nutrition labeling and fortification Applications in dietary planning Proposed definition of dietary fiber A risk assessment model for establishing upper intake levels for nutrients Proposed definition and plan for review of dietary antioxidants and related compounds Dietitians, community nutritionists, nutrition educators, nutritionists working in government agencies, and nutrition students at the postsecondary level, as well as other health professionals, will find Dietary Reference Intakes: The Essential Reference for Dietary Planning and Assessment an invaluable resource.