ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition and biochemistry of phospholipids

دانلود کتاب تغذیه و بیوشیمی فسفولیپیدها

Nutrition and biochemistry of phospholipids

مشخصات کتاب

Nutrition and biochemistry of phospholipids

دسته بندی: بیوشیمی
ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1893997421, 9781893997424 
ناشر: The American Oil Chemists Society 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 248 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تغذیه و بیوشیمی فسفولیپیدها: رشته های زیستی، بیوشیمی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition and biochemistry of phospholipids به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه و بیوشیمی فسفولیپیدها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه و بیوشیمی فسفولیپیدها

فسفولیپیدها در بسیاری از کاربردهای ذاتی درون سلول دخیل هستند و بخشی از تمام بافت های اصلی هستند و در اندام های حیاتی متمرکز می شوند که به فعل و انفعالات عصبی نیاز دارند. این کتاب حاوی برنامه ارائه شده در هشتمین کنگره بین المللی ILPS و شامل جلساتی است که شامل متابولیسم فسفولیپیدها در عملکرد مغز، کولین و گالاکتوسفنگولیپیدها در سلامت و بیماری، فسفولیپیدها در سلامت قلب و عروق، کبد و ماهیچه ها و در نهایت فسفولیپیدها در تغذیه نوزادان می باشد. این کتاب که حاوی این فعالیت‌ها و به‌روزرسانی‌های تحقیقاتی فعلی است، باید جامعه علمی را برای ادامه کار روی فسفولیپیدها در بیوشیمی و تغذیه تحریک کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Phospholipids are involved in many intrinsic applications within the cell and are part of all major tissue and concentrated in vital organs that require neuronal interactions. This book contains the program presented at the 8th International Congress of ILPS and includes sessions covering phospholipids metabolism in brain function, choline and galactosphingolipids in health and disease, phospholipids in cardiovascular, liver, and muscle health, and finally, phospholipids in infant nutrition. This book, which contains these current research activities and updates, should stimulate the scientific community to continue working on phospholipids in biochemistry and nutrition.





نظرات کاربران