ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Theory of Catering

دانلود کتاب نظریه پذیرایی

Theory of Catering

مشخصات کتاب

Theory of Catering

ویرایش: 7th 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0340563036, 9780340563038 
ناشر: Hodder Arnold H&S 
سال نشر: 1992 
تعداد صفحات: 499 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 43 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Theory of Catering به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب نظریه پذیرایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب نظریه پذیرایی

گزارشی جامع از نظریه‌ای که مهارت‌های عملی سرآشپز را تقویت می‌کند، ارائه می‌کند. متن اصلاح شده، به روز شده و به چهار بخش سازماندهی شده است: صنعت پذیرایی. غذا و کیترینگ؛ فناوری پذیرایی؛ قانون و کیترینگ بخش های مربوط به محاسبات، بازاریابی و بهداشت در صنعت پذیرایی نیز گنجانده شده است. از نویسندگان \"آشپزی عملی\" و \"آشپزی معاصر\". یک نسخه ELBS/LPBB در دسترس است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Provides a comprehensive account of the theory underlying and reinforcing a chef's practical skills. The text has been revised, updated and organized into four parts: the catering industry; food and the caterer; catering technology; legislation and the caterer. Sections on computing, marketing and hygiene in the catering industry are also included. From the authors of "Practical Cookery" and "Contemporary Cookery". An ELBS/LPBB edition is available.





نظرات کاربران