دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 7th نویسندگان: Ronald Kinton, Victor Ceserani, D. Foskett سری: ISBN (شابک) : 0340563036, 9780340563038 ناشر: Hodder Arnold H&S سال نشر: 1992 تعداد صفحات: 499 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 43 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Theory of Catering به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نظریه پذیرایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
گزارشی جامع از نظریهای که مهارتهای عملی سرآشپز را تقویت میکند، ارائه میکند. متن اصلاح شده، به روز شده و به چهار بخش سازماندهی شده است: صنعت پذیرایی. غذا و کیترینگ؛ فناوری پذیرایی؛ قانون و کیترینگ بخش های مربوط به محاسبات، بازاریابی و بهداشت در صنعت پذیرایی نیز گنجانده شده است. از نویسندگان \"آشپزی عملی\" و \"آشپزی معاصر\". یک نسخه ELBS/LPBB در دسترس است.
Provides a comprehensive account of the theory underlying and reinforcing a chef's practical skills. The text has been revised, updated and organized into four parts: the catering industry; food and the caterer; catering technology; legislation and the caterer. Sections on computing, marketing and hygiene in the catering industry are also included. From the authors of "Practical Cookery" and "Contemporary Cookery". An ELBS/LPBB edition is available.