دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [First Edition]
نویسندگان: Julia Child. Alex Prud'homme
سری:
ISBN (شابک) : 1400043468, 9781400043460
ناشر: Alfred A. Knopf
سال نشر: 2006
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب My Life in France به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زندگی من در فرانسه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به قول خودش، اینجا داستان گیرا از سالهای زندگی جولیا چایلد در فرانسه است، جایی که او عاشق غذاهای فرانسوی شد و "تعداد واقعی خود" را پیدا کرد. از لحظهای که کشتی در پاییز 1948 در لو هاور پهلو گرفت و جولیا تماشا کرد. استودورهای عضلانی خوبی که محموله را به اولین علامت کامل تخلیه می کنند؟ غذایی که او و همسرش پل، در مسیر پاریس، جایی که او قرار بود برای USIS کار کند، در روئن میل کردند، جولیا بیدار شد که زندگی او را تغییر داد. به زودی این دختر قدبلند و صریح اهل پاسادنا، کالیفرنیا، که حتی یک کلمه فرانسوی صحبت نمی کرد و هیچ چیز در مورد کشور نمی دانست، در این زبان غرق شد، با تامین کنندگان در بازارهای محلی گپ زد و در Cordon Bleu ثبت نام کرد. جولیا برای گرفتن مدرکش با وجود دسیسههای مدیر نامطلوب مدرسه، خودش شروع به تدریس کلاسهای آشپزی کرد، سپس با دو دوست خوشمزه، سیمون بک و لوئیزت برتول، همکاری کرد تا کتابی را که میخواستند درباره آشپزی فرانسوی بنویسند، به آنها کمک کند. برای آمریکایی ها دل و جان خود را برای تبدیل آن به یک کتاب آموزشی منحصربهفرد و کامل، تنها به تحمل چندین دوره طرد شدن دردناک، بخشی از درام پشت صحنهای است که جولیا با ذوق بینظیر و صداقت خلع سلاحکنندهاش نشان میدهد. پر از رنگ سیاه زیبا عکسهای سفید و سفیدی که پل زمانی که با بوروکراتها مبارزه نمیکرد دوست داشت بگیرد، و همچنین عکسهای فوری خانوادگی، این خاطرات مملو از داستانهای شگفتانگیز درباره شخصیت فرانسوی، بهویژه در دنیای غذا، و شیوه زندگی جولیا است. خیلی از صمیم قلب مهمتر از همه، او نوع روحیه و اراده، عشق محض به آشپزی، و انگیزه برای به اشتراک گذاشتن آن با هموطنان آمریکایی خود را نشان می دهد که باعث موفقیت خارق العاده او شد. Le voici. Et Bon app?tit!
In her own words, here is the captivating story of Julia Child’s years in France, where she fell in love with French food and found ‘her true calling.’From the moment the ship docked in Le Havre in the fall of 1948 and Julia watched the well-muscled stevedores unloading the cargo to the first perfectly soign? meal that she and her husband, Paul, savored in Rouen en route to Paris, where he was to work for the USIS, Julia had an awakening that changed her life. Soon this tall, outspoken gal from Pasadena, California, who didn’t speak a word of French and knew nothing about the country, was steeped in the language, chatting with purveyors in the local markets, and enrolled in the Cordon Bleu.After managing to get her degree despite the machinations of the disagreeable directrice of the school, Julia started teaching cooking classes herself, then teamed up with two fellow gourmettes, Simone Beck and Louisette Bertholle, to help them with a book they were trying to write on French cooking for Americans. Throwing herself heart and soul into making it a unique and thorough teaching book, only to suffer several rounds of painful rejection, is part of the behind-the-scenes drama that Julia reveals with her inimitable gusto and disarming honesty.Filled with the beautiful black-and-white photographs that Paul loved to take when he was not battling bureaucrats, as well as family snapshots, this memoir is laced with wonderful stories about the French character, particularly in the world of food, and the way of life that Julia embraced so wholeheartedly. Above all, she reveals the kind of spirit and determination, the sheer love of cooking, and the drive to share that with her fellow Americans that made her the extraordinary success she became.Le voici. Et bon app?tit!