ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Ancestral Appetites: Food in Prehistory

دانلود کتاب اشتهای اجدادی: غذا در قبل از تاریخ

Ancestral Appetites: Food in Prehistory

مشخصات کتاب

Ancestral Appetites: Food in Prehistory

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0521727073, 9780521727075 
ناشر: Cambridge University Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 209 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Ancestral Appetites: Food in Prehistory به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب اشتهای اجدادی: غذا در قبل از تاریخ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب اشتهای اجدادی: غذا در قبل از تاریخ

این کتاب به بررسی رابطه بین افراد ماقبل تاریخ و غذای آنها می پردازد - آنچه می خوردند، چرا آن را می خوردند، و چگونه محققان داستان راه های غذایی گذشته را از آثار مادی جمع آوری کرده اند. سنت های غذایی معاصر بشر تنوع به ظاهر نامحدودی را در بر می گیرد، اما همه آنها اساساً استراتژی هایی برای برآوردن نیازهای اساسی تغذیه ای هستند که طی میلیون ها سال توسعه یافته اند. انسان ها بر اساس تکامل طراحی شده اند تا رفتار تغذیه و فناوری غذایی ما را برای برآوردن نیازهای طیف وسیعی از محیط ها از طریق ترکیبی از یادگیری اجتماعی و تجربی تنظیم کنند. در این کتاب، کریستن جی. گرمیلیون نشان می دهد که چگونه این فرآیندهای تکاملی تنوع رژیم غذایی انسان را در طول چندین میلیون سال ماقبل تاریخ شکل داده است. او از شواهد استخراج شده از بقایای مواد استفاده می کند که تنها شواهد مستقیمی از نحوه تهیه، تهیه، ارائه و مصرف غذا توسط مردم در دوران ماقبل تاریخ ارائه می کند.** [C:\Users\Microsoft\Documents\Calibre Library]


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book explores the relationship between prehistoric people and their food - what they ate, why they ate it, and how researchers have pieced together the story of past foodways from material traces. Contemporary human food traditions encompass a seemingly infinite variety, but all are essentially strategies for meeting basic nutritional needs developed over millions of years. Humans are designed by evolution to adjust our feeding behavior and food technology to meet the demands of a wide range of environments through a combination of social and experiential learning. In this book, Kristen J. Gremillion demonstrates how these evolutionary processes have shaped the diversification of human diet over several million years of prehistory. She draws on evidence extracted from the material remains that provide the only direct evidence of how people procured, prepared, presented, and consumed food in prehistoric times.** [C:\Users\Microsoft\Documents\Calibre Library]





نظرات کاربران